mw.ashel 2013-09-20 با ارشد اونم برای کسی مثل من هیج جا نمیشه کار کرد و امیدمون به مدرک phd هست . ایشالا موفق باشی. البته منظورم مدرک کارشناسی کل کل کردنتون بوداااااااا و حاضر جوابی
با ارشد اونم برای کسی مثل من هیج جا نمیشه کار کرد و امیدمون به مدرک phd هست . ایشالا موفق باشی. البته منظورم مدرک کارشناسی کل کل کردنتون بوداااااااا و حاضر جوابی
mw.ashel 2013-09-20 نه تو ازمون ارشد دفترچه الف و ب میذارن دیگه بهمون فرصت نمیدن که بخوایم از این کارا هم بکنیم ولی کذاشتم شما نگاه کنی یاد بگیری.دی
نه تو ازمون ارشد دفترچه الف و ب میذارن دیگه بهمون فرصت نمیدن که بخوایم از این کارا هم بکنیم ولی کذاشتم شما نگاه کنی یاد بگیری.دی
mw.ashel 2013-09-12 برو به سلامت داداش کوچیکه .در ضمن خیلی فرق میکنه ولی ممنونم که توضیح دادید.مگه زن داداش من کجا رفته که شما میری غذا بسوزونید!!؟؟؟ ولی مواظب باشید خونه رو نفرستید هوا، فردا تو اخبار شبانگاهی اعلام کنند البته خدای ناکرده h34r-smiley:
برو به سلامت داداش کوچیکه .در ضمن خیلی فرق میکنه ولی ممنونم که توضیح دادید.مگه زن داداش من کجا رفته که شما میری غذا بسوزونید!!؟؟؟ ولی مواظب باشید خونه رو نفرستید هوا، فردا تو اخبار شبانگاهی اعلام کنند البته خدای ناکرده h34r-smiley:
mw.ashel 2013-09-12 آخه گفتم شما جز سواد علمی در رشته خودتون و کلکل کردن با بقیه از این حرفای قلمبه سلمبه بعیده بزنید و تعجب کردم
آخه گفتم شما جز سواد علمی در رشته خودتون و کلکل کردن با بقیه از این حرفای قلمبه سلمبه بعیده بزنید و تعجب کردم