mino90 2013-09-16 از نشانه هاى ديـن فهمـى, حلـم و علم است, و خاموشى درى از درهاى حكمت است. خـامـوشـى و سكـوت, دوستـی آور و راهنمـاى هـر كـار خيرى است.امام رضا(ع)
از نشانه هاى ديـن فهمـى, حلـم و علم است, و خاموشى درى از درهاى حكمت است. خـامـوشـى و سكـوت, دوستـی آور و راهنمـاى هـر كـار خيرى است.امام رضا(ع)
am-ml 2013-09-15 سلام رفتین حرم ؛التماس دعا. اون پیغامم هم دوباره بگو؛البته اگر خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد توی مهر ماه میام حرم --نزدیک همون یکسال شد:sad:-
سلام رفتین حرم ؛التماس دعا. اون پیغامم هم دوباره بگو؛البته اگر خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد توی مهر ماه میام حرم --نزدیک همون یکسال شد:sad:-
حسان 2013-09-14 منم تشنه ام ... تشنه یک جرعه آب حرم ... و دلتنگ مشهدالرضا ... السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام
منم تشنه ام ... تشنه یک جرعه آب حرم ... و دلتنگ مشهدالرضا ... السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام
M M mehrshad.namdar 2013-09-13 موهای من صافه مال اون فره چش من قهوه ایه چش اون ابیه دماغ من کجا بینی اون کجا h34r-smiley: :bunnyearsmiley:
موهای من صافه مال اون فره چش من قهوه ایه چش اون ابیه دماغ من کجا بینی اون کجا h34r-smiley: :bunnyearsmiley: