ali_ah
New member
خود آزاری داره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s::33:
گفتم عاشقه نگفتم که قاشقه
خود آزاری داره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s::33:
گفتم عاشقه نگفتم که قاشقه
اجر پاره
(همیشه مجبورم بگم که شوخی بود)
شرمنده این کالا موجود نیست![]()
نترس حدیث جان آقایون تا این حد ها هم افسردگی نمیگیرن و فک نکنم به پای کسی خیلی بشینن !! من یه دفعه عذاب وجدان گرفتم با اینکه خانواده ام درمورد خواستگاری که برام اومده بود به من چیزی نگفته خودشون ردش کردن و من از شواهد موجود به قضیه پی بردم و عذاب وجدان گرفتم که بیچاره حالا فکر میکنه من جواب رد دادم آخه پسر بدی نیست ولی بعد پشیمون شدم !!!تازه اش هم وقتی طرف ازت بدش بیاد خیلی راحت فراموشت میکنه و میره دنبال زندگی خودش و به پات نمیشینه و عمرش رو بیخودی تباه نمیکنه:bunnyearsmiley::riz277:
میره دنبال جفت و فرصت های خودش:thanks:
اینطوری آدم هم عذاب وجدان نمیگیره!!!!!!!:a2d3:
کسی که حساب پاک است از محاسبه چه باک است:riz277:
البته حیف که نمیشه عملیش کرد.وگرنه خیلی کیف میداد:thanks:
تازه اش هم وقتی طرف ازت بدش بیاد خیلی راحت فراموشت میکنه و میره دنبال زندگی خودش و به پات نمیشینه و عمرش رو بیخودی تباه نمیکنه:bunnyearsmiley::riz277:
میره دنبال جفت و فرصت های خودش:thanks:
اینطوری آدم هم عذاب وجدان نمیگیره!!!!!!!:a2d3:
یه بار یه نفر اومده بود خاستگاری ، بهم گفت pc تون کجاست؟
از قضا در حال تغییر دکور بودیم کامپیوترم تو اتاقم نبود ... یعنی قصدش این بوده که شماها نوشتید؟ پسورد گرفتن و چک کردن ایمیل و .... منم ساده....
پس خدا رحم کرد، منم همه دوستام دخترن و ریگی به کفشم نیس ولی هر چقدم که آدم پاک باشه بهرحال یه سری چیزای شخصی داره دیگه
په نه په میخاسته یه دست گیم بزنید اگه برنده شدید جلسه بعدم بیاد
دوستان عزیز برای کامل کردن این روش ها لطفا خاطرات خواستگاری به هم زنی خودتون رو همینجا بنویسید
با تشکر:tonguesmiley:
همیشه اسم عروس را اشتباه بگویید مثلا اگر اسمش فرزانه است هر بار با اسمی تازه صدایش کنید! "ببخشید افسانه خانم..."، "راستی ملیسا خانم..."، "شیوا خانم می خواستم بگویم که..." و...
اینهمه اسم چرا آخه فرزانه!!!!!!!!!!!!!!!1
مگه "فرزانه" چشه؟؟ اسم به این قشنگی.............؟
یه بار یه نفر اومده بود خاستگاری ، بهم گفت pc تون کجاست؟
از قضا در حال تغییر دکور بودیم کامپیوترم تو اتاقم نبود ... یعنی قصدش این بوده که شماها نوشتید؟ پسورد گرفتن و چک کردن ایمیل و .... منم ساده....
پس خدا رحم کرد، منم همه دوستام دخترن و ریگی به کفشم نیس ولی هر چقدم که آدم پاک باشه بهرحال یه سری چیزای شخصی داره دیگه
يكي از دوستاي بابام يه نفرو معرفي كرده بود كه طرف مذهبي بود(اونم از نوع مذهبي خشك) من نديده گفتم نه ولي خانواده اصرار كه بزار بياد ببينش (مامانم ميگفت زشته كسي كه تو رو معرفي كرده ناراحت ميشه)( خلاصه با هزار بحثو دعوا ... من قبول كردم ولي از همون اول اين خانواده رو بردم تو شوك
) اول كه منو بدون چادر ديدن (چه انتظاراتي!!) بعد منم نشستم رو مبل چايي نبردم
)) بعدشم كه خواستن صحبت كنيم پسره گفت من دوست دارم خانمم چادر بپوشه ميخوام شماهم چادر بپوشيد نه گذاشت نه برداشت پررو... خيلي بهم برخورد بهش گفتم اگه شما ريشاتونو زديد منم چادر ميپوشم:dadad4:i... رفتو ديگه پشت سرشم نگاه نكرد:25r30wi:
يكي از دوستاي بابام يه نفرو معرفي كرده بود كه طرف مذهبي بود(اونم از نوع مذهبي خشك) من نديده گفتم نه ولي خانواده اصرار كه بزار بياد ببينش (مامانم ميگفت زشته كسي كه تو رو معرفي كرده ناراحت ميشه)( خلاصه با هزار بحثو دعوا ... من قبول كردم ولي از همون اول اين خانواده رو بردم تو شوك
) اول كه منو بدون چادر ديدن (چه انتظاراتي!!) بعد منم نشستم رو مبل چايي نبردم
)) بعدشم كه خواستن صحبت كنيم پسره گفت من دوست دارم خانمم چادر بپوشه ميخوام شماهم چادر بپوشيد نه گذاشت نه برداشت پررو... خيلي بهم برخورد بهش گفتم اگه شما ريشاتونو زديد منم چادر ميپوشم:dadad4:i... رفتو ديگه پشت سرشم نگاه نكرد:25r30wi: