خـودآموز جامـع خواستـگاری به هم زدن !!!

Artmis.a

New member
یه روش پرکاربرد دیگه هم هست

بدون هیچ مقدمه ای بگید از همین حالا گفته باشم حق طلاق با منه و کتباً باید تعهد بدین هرجا من گفتم زندگی کنیم و خواهر و مادرتون هم حق رفت و آمد با ما رو ندارن!!!!!!!!!

باقی بهم زدن رو خود مادر و خواهر خواستگار انجام میدن و شما لبخند پیروزمندانه ای میزنید:thumbsupsmileyanim:

ZOT

New member
تازه اش هم وقتی طرف ازت بدش بیاد خیلی راحت فراموشت میکنه و میره دنبال زندگی خودش و به پات نمیشینه و عمرش رو بیخودی تباه نمیکنه:bunnyearsmiley::riz277:

میره دنبال جفت و فرصت های خودش:thanks:

اینطوری آدم هم عذاب وجدان نمیگیره!!!!!!!:a2d3:
نترس حدیث جان آقایون تا این حد ها هم افسردگی نمیگیرن و فک نکنم به پای کسی خیلی بشینن !! من یه دفعه عذاب وجدان گرفتم با اینکه خانواده ام درمورد خواستگاری که برام اومده بود به من چیزی نگفته خودشون ردش کردن و من از شواهد موجود به قضیه پی بردم و عذاب وجدان گرفتم که بیچاره حالا فکر میکنه من جواب رد دادم آخه پسر بدی نیست ولی بعد پشیمون شدم !!!

MOHAMMAD.R

New member
اون که بله ولی اصل قضیه رو میگم..
من حاضرم اون لحظه گوشیم دست هر کسی بدم ولی خانم بهم نگه گوشیتو بده چک کنم...
خب اگه ریگی تو کفشم بود که نمیومدم خواستگاری!!!!!!!!!
از دست شما اونوقت میگین خانما شیطنت ندارن:applause:

کسی که حساب پاک است از محاسبه چه باک است:riz277:
البته حیف که نمیشه عملیش کرد.وگرنه خیلی کیف میداد:thanks:

MOHAMMAD.R

New member
نمیدونم والا به قول شما شاید جواب داد ولی من باشم فکر کنم کار برام سخت شه آخه میگم اون که فکر میکردم خوبه شد این حالا دیگه خدا به داد بقیه برسه و...

تازه اش هم وقتی طرف ازت بدش بیاد خیلی راحت فراموشت میکنه و میره دنبال زندگی خودش و به پات نمیشینه و عمرش رو بیخودی تباه نمیکنه:bunnyearsmiley::riz277:

میره دنبال جفت و فرصت های خودش:thanks:

اینطوری آدم هم عذاب وجدان نمیگیره!!!!!!!:a2d3:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_ah

MOHAMMAD.R

New member

خدا کنه هیچ بنده ای گرفتار علاقه ی یک طرفه نشه چون واقعا سخته!
هم برا اونی که دلش گیره وهم برا اونی که مجبوره طرفو از خودش نا امید کنه...
الهی آمین..

Taraa

Well-known member
یه بار یه نفر اومده بود خاستگاری ، بهم گفت pc تون کجاست؟
از قضا در حال تغییر دکور بودیم کامپیوترم تو اتاقم نبود ... یعنی قصدش این بوده که شماها نوشتید؟ پسورد گرفتن و چک کردن ایمیل و .... منم ساده....

پس خدا رحم کرد، منم همه دوستام دخترن و ریگی به کفشم نیس ولی هر چقدم که آدم پاک باشه بهرحال یه سری چیزای شخصی داره دیگه

آخرین ویرایش:

ali_ah

New member
از قضا در حال تغییر دکور بودیم کامپیوترم تو اتاقم نبود ... یعنی قصدش این بوده که شماها نوشتید؟ پسورد گرفتن و چک کردن ایمیل و .... منم ساده....

پس خدا رحم کرد، منم همه دوستام دخترن و ریگی به کفشم نیس ولی هر چقدم که آدم پاک باشه بهرحال یه سری چیزای شخصی داره دیگه

په نه په میخاسته یه دست گیم بزنید اگه برنده شدید جلسه بعدم بیاد

Taraa

Well-known member
په نه په میخاسته یه دست گیم بزنید اگه برنده شدید جلسه بعدم بیاد

گفتم که .... : منم ساده :25r30wi:

آخه مهندس عمران بود گفتم شاید براش مهمه خانوم آیندش در مورد کامپیوتر و استفاده از اون اطلاعات خوبی داشته باشه ... بعضیا دوس ندارن طرف مقابلشون صفر کیلومتر باشه

mikhak s

New member
دوستان عزیز برای کامل کردن این روش ها لطفا خاطرات خواستگاری به هم زنی خودتون رو همینجا بنویسید

با تشکر:tonguesmiley:

يكي از دوستاي بابام يه نفرو معرفي كرده بود كه طرف مذهبي بود(اونم از نوع مذهبي خشك) من نديده گفتم نه ولي خانواده اصرار كه بزار بياد ببينش (مامانم ميگفت زشته كسي كه تو رو معرفي كرده ناراحت ميشه):(( خلاصه با هزار بحثو دعوا ... من قبول كردم ولي از همون اول اين خانواده رو بردم تو شوك:)) اول كه منو بدون چادر ديدن (چه انتظاراتي!!) بعد منم نشستم رو مبل چايي نبردم :))) بعدشم كه خواستن صحبت كنيم پسره گفت من دوست دارم خانمم چادر بپوشه ميخوام شماهم چادر بپوشيد نه گذاشت نه برداشت پررو... خيلي بهم برخورد بهش گفتم اگه شما ريشاتونو زديد منم چادر ميپوشم:dadad4:i... رفتو ديگه پشت سرشم نگاه نكرد:25r30wi:

aram ft

New member
همیشه اسم عروس را اشتباه بگویید مثلا اگر اسمش فرزانه است هر بار با اسمی تازه صدایش کنید! "ببخشید افسانه خانم..."، "راستی ملیسا خانم..."، "شیوا خانم می خواستم بگویم که..." و...

اینهمه اسم چرا آخه فرزانه!!!!!!!!!!!!!!!1

مگه "فرزانه" چشه؟؟ اسم به این قشنگی.............؟

ZOT

New member

واقعا پسره این کار رو کرد !!!؟؟؟؟؟؟

cheshmak

New member

يكي از دوستاي بابام يه نفرو معرفي كرده بود كه طرف مذهبي بود(اونم از نوع مذهبي خشك) من نديده گفتم نه ولي خانواده اصرار كه بزار بياد ببينش (مامانم ميگفت زشته كسي كه تو رو معرفي كرده ناراحت ميشه):(( خلاصه با هزار بحثو دعوا ... من قبول كردم ولي از همون اول اين خانواده رو بردم تو شوك:)) اول كه منو بدون چادر ديدن (چه انتظاراتي!!) بعد منم نشستم رو مبل چايي نبردم :))) بعدشم كه خواستن صحبت كنيم پسره گفت من دوست دارم خانمم چادر بپوشه ميخوام شماهم چادر بپوشيد نه گذاشت نه برداشت پررو... خيلي بهم برخورد بهش گفتم اگه شما ريشاتونو زديد منم چادر ميپوشم:dadad4:i... رفتو ديگه پشت سرشم نگاه نكرد:25r30wi:

وای چه جالب!!!!!!!
بچه ها دیگه چایی بردن دمده شده !!!!!!!!
لازم نیست که چیزی ببرید برید مث یه خانوم سلام کنید و بعدشم بشینید!!!!!!

Persian-Masoud

New member

هاهاهاهاهاها... :25r30wi:

بالا