اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

foroozan

New member

حیوا نه هیوا! :black_eyed: بعدشم خانوم نیستن چون هیوا اسم پسرانست. :a2d3:
اما بهتره صبر کنیم توی اطلاعیه دوم همه چیز مشخص میشه.
ببخشیدا جهت اطلاعتون باید بگم هیوا هم اسمی دخترونس وهم پسرونه.منکه تاالان هرچی هیوا دیدم دختر بوده:33:

silverclove

New member
بچه ها من رتبه و نمرم یکی شده. این اتفاقیه؟؟؟؟؟ و نمرم با آخرین فرد قبولی 4 تا فاصله داره. این خوبه یا بده آیا؟

Persian-Masoud

New member
ببخشیدا جهت اطلاعتون باید بگم هیوا هم اسمی دخترونس وهم پسرونه.منکه تاالان هرچی هیوا دیدم دختر بوده:33:
منم برعکس شما. :dadad4:

بچه ها من رتبه و نمرم یکی شده. این اتفاقیه؟؟؟؟؟ و نمرم با آخرین فرد قبولی 4 تا فاصله داره. این خوبه یا بده آیا؟

هرچی نمرتون بیشتر و رتبتون کمتر باشه بهتره!

shookooh

New member
سلام
میشه یکی جواب منو بده! به نظرتون رتبه ی 180 با 25 نمره اختلاف با آخرین فرد قبول میتونه یونی تهران رو بیاره؟! البته خودم ساکن تهران نیستم.:dadad4:

آخرین ویرایش:

shookooh

New member
شما شاید توی خواب ناز بودید دوست عزیز اما من تمام اون یکسال درس میخوندم . از ساعت 9 صبح تا 3 نیمه شب! به اندازه ی کافی هم وقتمون برای لیسانس هدر شد . این میتونه راهی باشه برای کسانی که نمره هاشون خوب بوده ولی به خاطر ظرفیت کم پذیرش قبول نشدن.
امیدوارم آخرش به سرانجام خوبی برسه حداقل. وگرنه با این استرس و وقتی که داره از ما هدر میره اگر اسممون توی لیست قبولی نباشه کلی توی دردسر میوفتیم...!
:sad:

منم باهات موافقم دوست من . من کارمندم و باشرایط سخت درس خوندم . خواب ناز کجا بوده؟؟؟؟؟ پارسال هم مثل امسال با با ی اختلاف ناچیز یک سال از عمرم تلف شد. اگه عادلانه واسه ارشد شبانه دانشجو و هزینه بگیرن بنظر من واسه خیلیا عالیه .:dadad4:

hiva6747

New member
منم خیلی خوشحالم و دارم ثانیه شماری میکنم برای اطلاعیه
ولی نه دیگه اینقدر زیاد!6000 تا خیلیه از روزانه هم بیشتر
کسی که چند نمره اختلاف داره خب حق داره ولی اینجوری کسایی که 20.30درصدم زدن درسای اصلیشونو زدن و به قولی در خواب ناز بودن قبولن

nocerino

New member
ببخشید مسعود جان اسمشون رو اشتباه گفتم!!!!. اره بنظرم بزاریم اطلاعیه ی کوفتی بهداشت بیاد بهتره

yekta_63

New member
منم باهات موافقم دوست من . من کارمندم و باشرایط سخت درس خوندم . خواب ناز کجا بوده؟؟؟؟؟ پارسال هم مثل امسال با با ی اختلاف ناچیز یک سال از عمرم تلف شد. اگه عادلانه واسه ارشد شبانه دانشجو و هزینه بگیرن بنظر من واسه خیلیا عالیه .:dadad4:

سلام مینا جان. منم دقیقا شرایط مارو دارم با کارمندی 2ساله با سختی درس خوندم پارسال نمرم105شدکه قبولم نشدم ولی امسال خیلی بی دقتی کردم وهول شدم با اینکه بیشتر خونده بودم نمرم افتضاح شد90 ... دیگه خسته شدم موندم چکارکنم وزارت علوم مجازی پیام نورقبول شدم رفتم ثبت نام هم کردم ولی بعدباخودم گفتم ارزش نداره نرم. به نظرت امکان قبولیم تو شبانه هست؟من شاغل علوم پزشکی ام .و خیلی هم به امارزیستی نیاز دارن. شما کجا شاغلی؟

nocerino

New member
اره اقای حیوا درست میفرمایید . ایشالا درست بشه و همممون قبول بشیم .باور کنید ادم از ایندش خبری نداره . نمیدونه چی پیش میاد .پس از دوستان میخوام بجای اینکه امید دوستان رو ناامید کنند بیشتر صبوری کنند تا اطلاعیه ی بهداشت بیاد.

سلام یکتا جان. منم شاغل علوم پزشکی هستم استان کرمان . 6 ساله کارمندم . خودت حتما میدونی کارشناس مسئول باشی چقد وحشتناک کارت زیاده . آخرین نفر قبولی نمرش 112 بوده منم 106 شدم . انشاله قبول می شی . البته اگه همه شهر هارو انتخاب کنی و هرجا قبول شی بتونی بری. شما کجا کار میکنی؟ هرجا قبول شی میتونی بری؟

mina6228

New member
راهنمایی

دوست عزیز شما چطور با نمره 188 رتبه 600 شدید در حالیکه من با نمره 190 رتبه656؟

سلام دوستان ..مگه ممکنه !!!!آخه نمره 190 که بهتره ...پس چرا رتبش این جوری شده؟:wacsmiley:
آیا ممکنه که بعضی ها همه جا رو انتخاب میکنن ولی با نمرات بالا مردود میشن؟درسته؟؟؟:sadsmiley:
اینکه روزانه هست ولی شهریه میگیرن درسته ؟؟؟؟؟؟؟...............:(50):
من نمیدونم چی کار کنم!!!!!آخه معلوم هم نیست تا سال دیگه چی پیش بیاد واز طرفی ممکنه بخونیمو روزانه قبول شیم ...شایدم سال دیگه اصلا این جور موقعیتی نباشه ...اصلا شاید هیچی نیست..................پس چرا این اطلاعیه شونو نمیزنن !!!!!:14:

yekta_63

New member
سلام یکتا جان. منم شاغل علوم پزشکی هستم استان کرمان . 6 ساله کارمندم . خودت حتما میدونی کارشناس مسئول باشی چقد وحشتناک کارت زیاده . آخرین نفر قبولی نمرش 112 بوده منم 106 شدم . انشاله قبول می شی . البته اگه همه شهر هارو انتخاب کنی و هرجا قبول شی بتونی بری. شما کجا کار میکنی؟ هرجا قبول شی میتونی بری؟

من کارشناس آمار بیمارستان در زاهدان هستم اینجا که اصلا رشته آمارزیستی نداره. من فقط کرمان میتونم برم.البته همه شهرا رو زده بودم. آخه اینجا به شدت آمارزیستی نیاز دارن.به نظرم شهردیگه ای هم آدم قبول بشه می ارزه مرخصی بدون حقوقم بگیره و بره البته اگه روزانه باشه چون برا شبانه که باید بریم سرکار که شهریه بدیم.من هنوز حالم از کنکوری که دادم گرفتست... خیلی آمادگی داشتم واقعا بی دقتی کردم و هول شدم همش یادم رفت وگرنه آمادگیم از سال قبل بهتر بود...خوش بحالت نمرت خوبه حتما شبانه قبولی. شماهم اولین انتخابتو کرمان زدی؟

اره من نزدیکترین دانشگاه رو انتخاب کردم که کرمانه . منم البته همه شهرهارو زده بودم بقول شما اگه روزانه بود ارزش دارشت هرجا قبول شی مرخصی بگیری بری اما شبانه سخته .احتمال میدی کرمان شبانه بگیره؟افسوس گذشته رو اصلا نخور چه فایده ای داره؟اینجام ارشد امار زیستی ندارن وخدا کنه قبول بشم و حمایت کنن برم درس بخونم:ad54ad:

nutgirl92

New member
بچه ها من لیسانس شهید بهشتی هستم ... اساتید ما که سطحشون خیلی بالا بود اصلا دانشجو های پولی رو قبول نداشتن !!
بسینید فکر کنید ... ا
ر به فکر دکترا هستید .... ارشد شبانه جلو دکترا رفتن رو میگیره ...
چون تو مصاحبه دکترا همه اینا رو لحاظ میکنن و اکثرا دانشجوهای پولی رو قبول نمیکنن ... حداقل تو رشته ی تغذیه که اطمینان صد٪ دارم چون برام ادامه تحصیل خیلی مهمه و همیشه در دوارن تحصیل پیگیر این صحبت ها بودم ...

دیگه انتخاب با خودتونه ... از من گفتن بود.

mina6228

New member
بچه ها من لیسانس شهید بهشتی هستم ... اساتید ما که سطحشون خیلی بالا بود اصلا دانشجو های پولی رو قبول نداشتن !!
بسینید فکر کنید ... ا
ر به فکر دکترا هستید .... ارشد شبانه جلو دکترا رفتن رو میگیره ...
چون تو مصاحبه دکترا همه اینا رو لحاظ میکنن و اکثرا دانشجوهای پولی رو قبول نمیکنن ... حداقل تو رشته ی تغذیه که اطمینان صد٪ دارم چون برام ادامه تحصیل خیلی مهمه و همیشه در دوارن تحصیل پیگیر این صحبت ها بودم ...

دیگه انتخاب با خودتونه ... از من گفتن بود.

سلام .اما من شنیدم روزانه هستش ..فقط شهریه میگیرن ....شایدم این نباشه.

آخرین ویرایش:

nutgirl92

New member
حتی روزانه ی پولی هم باشه ... فرقی نداره .. مسئله اینه که با پول وارد شدی .. اگر با رتبه ی زیر 50 میرفتی مثلا تهران یا شهید بهشتی کجا و با رتبه ی 400 و 500 رفتن کجا؟
به نظر من منطقیه که تو گزینش دکترا بچه های پولی رو قبول نداشته باشند ..
به هر حال اسم این کنکوره ...
من از الان میدونم صددرصد تو این طرح قبول میشم ...اما من در کنار کاراموزی خیلی درس نخونده بودم... رتبم شد 103 ... تغذیه تا 110 هم قبولی داره .... با این حال الان جو جوریه که شماها واقعا حقیقت رو نمیبینید ... چون جو استرس زا و کنکوریه ... اما به امتحانش می ارزه که آدم8 ماه واقعی تلاش کنه و امتحان بده و با بهترین رتبه بره بشینه و مفت درس بخونه.... تازه دیگه اسمش دانشجوی پولی هم نیست!!

بالا