sara77
New member
اااااااااااااااااوفففففهههههههههه چطورم اره دیگه از بیکاریهسارا خیلی آهنگ گوش میکنی
اااااااااااااااااوفففففهههههههههه چطورم اره دیگه از بیکاریهسارا خیلی آهنگ گوش میکنی
اخه این تو فضاس ولی به این فک میکنه تا این نصف شب این سایتو ول نمیکنم الا با کاردک جمم میکنناين دختره عشوه كنان نميدونم به كجا نگاه ميكنه
ا ذنبق اواتارتو عوض کردی چرررررررررررررااااااااااااااااااسارا یه دختری ک کلافم کرده ازبس آهنگ گوش میده؛عزیزم ضرر داره هآ!بفکرگوشای بیچارتم باش!
منظورتون را متوجه نشدماخه این تو فضاس ولی به این فک میکنه تا این نصف شب این سایتو ول نمیکنم الا با کاردک جمم میکنن
:New (6)::smilies-azardl (12)
جدی نفهمیدی>؟/؟؟یعنی الان نصف شبه من یکم دیگه بمونم داده مامانم بلندمیشهاااااااااااااااااامنظورتون را متوجه نشدم
اخخخخخی خیلیم ناس بود عسیسم عیب نداره دیگه بروبچ علوم پزشکین دیگههههههههههههههچون همش میگفتم خانوم معلم؛من معلمی رودوسندارم(باعرض پوزش ازمعلمین این سایت)
چرا متوجه شدم خواستم بيشتر ملطفت شمجدی نفهمیدی>؟/؟؟یعنی الان نصف شبه من یکم دیگه بمونم داده مامانم بلندمیشهاااااااااااااااااا
بابا ملطفتتتتتتتتتتتتتتتت؟؟/؟//حالا من برم تا فررررداااااااااااااااااااااااا بایچرا متوجه شدم خواستم بيشتر ملطفت شم
اینی که میبینی الان به جای دو تا لپ تپلی جوجه تیغی رو صورتشه:5:باید لپای تپلیشو بکشم بعد نظر بدم:smiliess (3):