سهیل سراجو نمیشناسی مث اینکه......تو قبولی %100
سهیل سراجو نمیشناسی مث اینکه......تو قبولی %100
آخه دانشگاه های تهران 5 شنبه کلا تعطیله....دانشگاه ما بازه..خودم رفتم ...بعدش هم به جز رامسر به هیچ دانشگاهی ندادن..دیگه حداقل به دو سه تا دانشگاه باید میدادن..منم خیلییییییییی دلم میخواست این خبر راست میبود ولی متاسفانه...به چندتا یونی دیگه هم زنگ زدم هیچ کدوم ندادن..
پارسال جنجال شد؟به ریش بچه ها خندیدن کجا جنجال شد....زیر سرما تو بارون روی زمین نشستن صداشونم به هیچ جا نرسید....etefaghan barax azizam be khatere janjali ke bachehaye esfande parsal be rah andakhtan hadaxare nomraru midan
nmikhan shologh kari beshe
makhsosan
ke zamane entekhabat ham nazdike:
بابا گور باباى كلينتون ، من ٣ تا سكته كامل و ٢ تا ناقص زدم شما ام وقت گير اوردين ، يكى نيست يه جواب قطعى بده از بچه هاى پزشكى خارج ؟؟؟؟bayad z bzanan hillary CIINTOOOOOOOOOOOOON![]()
من از خدامه تو راست بگی....اوکی به سلامت..عزیزم استرست رو درک میکنم اما رسما کم مونده به من بگین دروغگو دیگه!!
آقا شاید دانشگاه ما پارتی داشت! (یکی مسیج داد گفت)
من نمیدونم
ولی چیزی ک گفتم عین حقیقته
دیگه واقعا خدانگهدار و موفق و پیروز باشید
باید زنگ بزنی وزارت.تا شنبه صبر کن..جواب نمره های مام نیومده الکی شلوغش کردن بچه هابابا گور باباى كلينتون ، من ٣ تا سكته كامل و ٢ تا ناقص زدم شما ام وقت گير اوردين ، يكى نيست يه جواب قطعى بده از بچه هاى پزشكى خارج ؟؟؟؟
واقعا ؟ به كدوم قسمت ؟ مركز سنجش يا طبقه اول كه منفرد مسئولشه ؟؟؟باید زنگگ بزنی وزارت
too..baraye hamin be asle khabar shak daram!!15 ta 20 nomre mesle khabo khialerastesh ba in sakht giri ke ina daran assan fek nemikonam 15 nomre ina bedannn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم ولی راهنماییت میکنن با کی حرف بزنی دیگه...واقعا ؟ به كدوم قسمت ؟ مركز سنجش يا طبقه اول كه منفرد مسئولشه ؟؟؟
فکر نکنم اصلا کسی باشه که برداره....man zang zadam ramsar kasi bar nemidare...