نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

st@r

New member
من صدبار شمردم
با کلید نهایی 97 شدم
حالا بهم دانشگاه رامسر گفت با 112 پاس شدم

نتیجه گیریش با خودتون

st@r

New member
بخدا نمیدونم چطوری بگم ک قصدم خوشحالیتون بود نه ناراحتی!!

برین خوشحال باشین تا شنبه ک دانشگاهتون باز شه

من عین حقیقت اتفاقی ک رخ داد برا خودم رو گفتم

D deniz

New member
bacheha arameshe khodetuno hefz konin
alakiam omidvar nashin
fek konin oftadin
hala age pass beshim che behtar
age zabunam lal nomre ham nadadan dochare doganegi ruhi nemishim

par

New member
بخدا نمیدونم چطوری بگم ک قصدم خوشحالیتون بود نه ناراحتی!!

برین خوشحال باشین تا شنبه ک دانشگاهتون باز شه

من عین حقیقت اتفاقی ک رخ داد برا خودم رو گفتم
staaaaaar be ghoran ghasde narahatyto nadarim vaghan darim miterekim az steres be del nagiriaaa:rose:

jojo

New member
من الان دانشگاه بودم..گفتن نمره نیومده....چجوری به یه دانشگاه نمره میاد به یه دانشگاه نمیاد..میشه مگه..الکی دلمونو خوش کردیم....اگه خواستی تا شنبه از استرسمون کم کنی مرسی ولی اونجوری ضربه روحی بزرگتری میخوردیم...

آخرین ویرایش:

par

New member
من الان دانشگاه بودم..گفتن نمره نیومده....چجوری به یه دانشگاه نمره میاد به یه دانشگاه نمیاد..میشه مگه..الکی دلمونو خوش کردیم....
azizam terme pish unie ma va chandta uni 1ro0z bad az unihaye dge elame natije kardan.... bebakhshid az o0nja ke khar to0 khare hamechiz mkanesh hast

dr.jo0on

New member
in jor ke st@r migan 15 ta be pezeshki ezae shode ehtemalan 20 25 tai ham be dandona ezafe misge
ajijane man 85 be bala pase:thanks:

st@r

New member
staaaaaar be ghoran ghasde narahatyto nadarim vaghan darim miterekim az steres be del nagiriaaa:rose:

میدونم
واقعا فشارتون رو درک میکنم
اما وقتی ده تا پیام برات بیاد ک راست میگی؟؟ به آدم بر میخوره
من ک تو وزارت خونه نیستم
اتفاقی ک افتاد رو طبق قول قبلیمون گفتم

واسه شماها هم کلی دعا میکنم

jojo

New member
azizam terme pish unie ma va chandta uni 1ro0z bad az unihaye dge elame natije kardan.... bebakhshid az o0nja ke khar to0 khare hamechiz mkanesh hast

آخه دانشگاه های تهران 5 شنبه کلا تعطیله....دانشگاه ما بازه..خودم رفتم ...بعدش هم به جز رامسر به هیچ دانشگاهی ندادن..دیگه حداقل به دو سه تا دانشگاه باید میدادن..منم خیلییییییییی دلم میخواست این خبر راست میبود ولی متاسفانه...به چندتا یونی دیگه هم زنگ زدم هیچ کدوم ندادن..

dr.jo0on

New member
etefaghan barax azizam be khatere janjali ke bachehaye esfande parsal be rah andakhtan hadaxare nomraru midan
nmikhan shologh kari beshe
makhsosan
ke zamane entekhabat ham nazdike:

بالا