jirjirak
New member
سارایی جیرجیرک نه جیر جیر:smiliess (13):میگمم جیرجیر اواتارتو که عوض نکردیاااااااااااااااااااااااااا؟؟بابا اون پشه اذیتت نمیکنه؟؟؟؟؟
آخه دوسمش دارم خوووووووووووووب:riz303:
سارایی جیرجیرک نه جیر جیر:smiliess (13):میگمم جیرجیر اواتارتو که عوض نکردیاااااااااااااااااااااااااا؟؟بابا اون پشه اذیتت نمیکنه؟؟؟؟؟
خو این کجاش شبیه کره بود جیرجیرررررررررررر؟/؟اخهآواتار سارا منو یاد فیلم کره ای میندازه....
باز گفت جیر جیر:smiliess (2):خو این کجاش شبیه کره بود جیرجیرررررررررررر؟/؟اخه
رها در فضااااااااااااااااااا.سار� � [/QUOTE]اررررررررررره خودمم تو 24 ساعته 26 ساعتش تو فضا وخیال بافیمممممممممممممممممم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
بینام جونم خودتم که موهات بازه!فقط موهای تو صاف مال من فرفری:1dco2x0p1lilzhfpg1tدلم میخواد موهای جیرجیرک رو شونه کنم و مجکم ببندم...باد میزنه موهاش میچسبه صورتش:1dco2x0p1lilzhfpg1t
بینام جونم خودتم که موهات بازه!فقط موهای تو صاف مال من فرفری:1dco2x0p1lilzhfpg1t[/QU
قبول کم موهاتو یکسالی هست شونه نزدی...هر وقت دیدمت شونت رو همرات بیار خودم شونه میکنم برات
اخه موی فرو که نمیشه شونه زد داستان میشه:smiliess (1):بینام جونم خودتم که موهات بازه!فقط موهای تو صاف مال من فرفری:1dco2x0p1lilzhfpg1t[/QU
قبول کم موهاتو یکسالی هست شونه نزدی...هر وقت دیدمت شونت رو همرات بیار خودم شونه میکنم برات
ولی چون شمایی چشم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
مرسی چشمک جونم اینا انقدر منو اذیت میکنن هرچی توضیح میدم یکی میگه تپه ست یکی میگه درخته تازه بعدشم میگن آواتارتو عوض کن! جبر تا چه حد آخه!من مو فرفری دوس دارممممممممممممم
موش و خرگوش و کبوتر و قورباغه و لاک پشت و ....هر کدوم چند بار آخه هی لازم میشد!:5:جیرجیرک خیلی نامردی...چی تشریح کردی؟:5: