کلا عاشقی ایمونو جان.الان همه رو پریسا میبینی...راستی یادت نره فردا تبریک بگی....:25r30wi:
پس گردنی ایمونو جان..... کجا رفتی؟؟؟؟؟
دیگه از من پس گردنی خور بهتری پیدا نکردی هدا خانم!!!!!!!!!!
واریا به جای من یه پس گردنی بخور!!!!!!!!:smilies-azardl (113
جبران میکنم خو؟؟؟؟؟؟
نه بابا دخملی...تو اون تاپیکه یادته؟؟؟سم و باکتری و .....یادت اومد؟
:25r30wi:خداییش خیلی خندیدم:25r30wi:
یاد اون فرشته ها که اعمال ما را ثبت میکنن افتادم
الان واریا شده اون فرشته
هیچ حرفی نیست که از زیر دست واریا در بره
تازه شاید اون دنیا هم به عنوان شاهد سایت علوم پزشکی احضارش کنن:25r30wi:
اهوم!!!!!!!!!!!!!:smiliess (8):الان اگه میخواست بهت شیرینی بده میگفتی واریا تو به جای من شیرینی بخور؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)عجببببب:smiliess (7):![]()
واریا را خیلی دوستش میداریم....
:smilies-azardl (113
بذارید یه ماجرایی براتون تعریف کنم!!! یه روزی توی یکی از این تاپیک ها یه تفر به a_67 گفت اقای...
بعدش ایشون فلفور پاسخ دادن زیادم مطمثن نباشید که من اقام!!! البته شایدم باشم
.
.
.
نتیجه: ایشون دختر هستن! ولی من که همون علی اقای کچل را در ذهن دارم!![]()
a_67 پسر: آرمانپریسا جون خیلی تفاهم داریما!!! منم از اول میگفتم اسمش علیه. علی جان بازی دیگه بسه.دستا بالا!!! من مامور لباس شخصی بودم. الان میبرمت بازداشتگاه همونجوری که خودت میدونی اسمتو از زیر زبونت میکشم بیرون. تا در تصمیمم مصمم نشدم اسمتو بگو.زود!!!!!
a_67 پسر: آرمان
a_67 دختر: آزاده
![]()
![]()
![]()
بابا مگه خودت نگفتی "دستا بالا"!!! منم دارم همین کارو میکنم دیگه!:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:شکلک در میاری؟؟؟؟ با برو بچ بازداشتگاه کلی شکنجت میکنیم. ببینم اون موقع هم میتونی شکلک در بیاری یا نه.:sdasdasd:
بابا مگه خودت نگفتی "دستا بالا"!!! منم دارم همین کارو میکنم دیگه!:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
بذارید یه ماجرایی براتون تعریف کنم!!! یه روزی توی یکی از این تاپیک ها یه تفر به a_67 گفت اقای...
بعدش ایشون فلفور پاسخ دادن زیادم مطمثن نباشید که من اقام!!! البته شایدم باشم
.
.
.
نتیجه: ایشون دختر هستن! ولی من که همون علی اقای کچل را در ذهن دارم!![]()