این جانم تکیه کلام آقا رضاست ها؟؟؟ابتکار عمل داشته باش عزیزمبله این امکان هست و میشود.
از دبیرستان، آسونتره ولی مشکل انجام تعهد خدمت دارم و ....
خب! دیگه چی؟! بپرس جانم! :New (6):
می بینی چقدر خوبم!
ba4eha y soal.... vaghean darin hers mikhorin ya hamash filme?:33:a-67....الان چقدر لذت میبری یه ملتو داری حرص میدی؟؟این کارا آخر عاقبت نداره.من خودم تجربشو دارم.دست ور دار از این کارات.ببین آه مون میگیرتتا؟؟؟بعدا نگی نگفتی....:motat:
من اگر خوبم و گر بد تو برو خود را باشاین جانم تکیه کلام آقا رضاست ها؟؟؟ابتکار عمل داشته باش عزیزم..........آره خیلییی خوبی:smiliess (7):
هم حرص میخوریم ،هم فیلمه...50-50ba4eha y soal.... vaghean darin hers mikhorin ya hamash filme?:33:
حرف واریا رو باور کردید؟!!!:shocked:ba4eha y soal.... vaghean darin hers mikhorin ya hamash filme?:33:
vaghean????????????????? khob 4ra 2 sa@e ba ehsasate mane sade bazi mikonin???:New (6):حرف واریا رو باور کردید؟!!!:shocked:
نه بابا همش شوخیه دیگه!:28:
هان؟؟چیرو نفهمیدی عزیزم؟؟...میگما میشه فارسی تایپ کنی؟؟خوندن فینگلیش سخته یه کم.man k navafahmidam waria jan...sade lebas bepo06 va sokhan bego0i:33:
هان؟؟چیرو نفهمیدی عزیزم؟؟...میگما میشه فارسی تایپ کنی؟؟خوندن فینگلیش سخته یه کم.
نه چنین نیست!:smilies::5::tsimuzpzwoap1t9y3o7vaghean????????????????? khob 4ra 2 sa@e ba ehsasate mane sade bazi mikonin???
آفرین...حالا دوباره پرسشت را بپرس تا پاسخ دهیم....:28:به چشم.... خوب بیییییییییییییییید؟؟
این جانم تکیه کلام آقا رضاست ها؟؟؟ابتکار عمل داشته باش عزیزم..........آره خیلییی خوبی:smiliess (7):
نه چنین نیست!:smilies::5::tsimuzpzwoap1t9y3o7:sad:
هااااا ...خود شما با احساسات ما بازی میکنید...بگوییید اسم خود را
ماشالا یکی دو تا تکیه کلام نداره که...یه کلکسیونه واسه خودش...هوم؟ و جانم و(اون یکیشو دیگه نمیگم)جزو تکیه کلاماشه...:28:نه!!!! مال ایشون اهوم بود!!!
اهوم مال منه ک:sdasdasd:نه!!!! مال ایشون اهوم بود!!!
اهوم مال منه ک:sdasdasd:
مال آقا رضا اهوم نیستش که.....هوم هستش...فرق دارن اینا باهم:28:اهوم مال منه ک:sdasdasd: