پسرا دخترونه شدن؟يا دخترا پسرونه شدن؟

shahram25

New member
حقیقتا جوابش سخته چون بعضی پسرا ارایش های انچنانی میکنن بعضی دختر ها هم سبیلاشون واقعا ترسناکه
بعضي پسرا كه ابرو بر ميدارن صورتشونم قشنگ برميدارن لباس مث دختر ميپوشن صحبت كردنشون شبيه دختراس و ادا هاشون و عكس العملشون و همه چيزشون دخترانه شده

PCR

New member
pcr بازم بحث؟:13:آخر زمان که یه روز دو روز نمیشه که یه دورس.شاید 100 سال یا 500 سال هم باشه.نظر منه البته.مثل دوره های زمین شناسی که حتی چند هزار ساله هستن.البته این خیلی رایجه که توو هر عصری مردم میگن دورشون آخر زمانه.ولی خب حس میشه که واقعا الان توو دوره ی ما بیشتر شباهت داره به چیزایی که گفته شده.ولی کلا پیش بینی این چیزا خودش جالبه.
آخر زمان که یه روز دو روز نمیشه که یه دورس.شاید 100 سال یا 500 سال هم باشه
یعنی الان با این حساب اروپا 200 سال اول آخر الزمان رو پشت سر گذاشته...اگه الان وضع اروپا آخرالزمانی هست من آرزو میکنم که هر چه سریعتر این آخرالزمان بودن فراگیر بشه و همه دنیا رو بگیره...اصن اگه 200 سال اول آخر الزمان اینقد باحال هست کی بشه برسیم آخرش..اون روز دیگه اصن خیلی باحال میشه...کاش میشد این آخرالزمان دامن کشورهای جهان سوم رو هم میگرفت...

PCR

New member
کسی نمیدونه آخرزمان کی هست ولی خب احادیث زیادی هست که نشون میده آخرزمان داره میشه ! و خب این یه دوره ی زمانیه دوره ی زمانی هم تعداد سالش مشخص نیست که ! الان هم این بیداریها و این چیزا نوید اتفاقی عظیم رو میده البته این فقط نظر شخصیم بودش!
الان هم این بیداریها
کدوم بیداریها؟

reza.n

New member
آخر زمان که یه روز دو روز نمیشه که یه دورس.شاید 100 سال یا 500 سال هم باشه
یعنی الان با این حساب اروپا 200 سال اول آخر الزمان رو پشت سر گذاشته...اگه الان وضع اروپا آخرالزمانی هست من آرزو میکنم که هر چه سریعتر این آخرالزمان بودن فراگیر بشه و همه دنیا رو بگیره...اصن اگه 200 سال اول آخر الزمان اینقد باحال هست کی بشه برسیم آخرش..اون روز دیگه اصن خیلی باحال میشه...کاش میشد این آخرالزمان دامن کشورهای جهان سوم رو هم میگرفت...
نمیدونم والا.ممکنه.آره خب اگه جهان سوم هم مثه اروپا شه خیلی باحال میشه سطح زندگیا بالا میره دیگه.خوبه.آخرش که دیگه منجی اومده و همه چی احتمالا خوب و خوشه.البته یکم راجع به اینکه چطوری این خوبی و خوشی میخاد همه گیر شه اخیرا فکرایی به سرم زده که برا جلوگیری از تشویش اذهان عموم نمیگم.ولی انصافا پیش بینی ها خیلی جالبه.قبول داری خودتم میدونم

shahram25

New member
نمیدونم والا.ممکنه.آره خب اگه جهان سوم هم مثه اروپا شه خیلی باحال میشه سطح زندگیا بالا میره دیگه.خوبه.آخرش که دیگه منجی اومده و همه چی احتمالا خوب و خوشه.البته یکم راجع به اینکه چطوری این خوبی و خوشی میخاد همه گیر شه اخیرا فکرایی به سرم زده که برا جلوگیری از تشویش اذهان عموم نمیگم.ولی انصافا پیش بینی ها خیلی جالبه.قبول داری خودتم میدونم
سلام خوبي؟
يواش يواش دارم به نبوغت پي ميبرما

mehrshad

New member
هر دو متاسفانه.... ولی خدایی هر دو دارن جزابیت های خودشون رو با این کارها از دست میدن!!! بر عکس تصور خودشون.... والا من که از این مدل دخترا خووشم نمیاد خودمم همیشه سعی می کنم حد و حدود خودم رو نگه دارم :j58r36j3gcr4suxymup

بالا