آره به نظر منم نباید زیاد به مغزمون فشار بیاریم به همین خاطر اسم شما رو حدس نمیزنممن؟نه حدس نزدین.نه که قابل حدس نیست کلا همه بیخیال میشن:dadad4:
آره به نظر منم نباید زیاد به مغزمون فشار بیاریم به همین خاطر اسم شما رو حدس نمیزنممن؟نه حدس نزدین.نه که قابل حدس نیست کلا همه بیخیال میشن:dadad4:
حالا اگه میخای یه حدسی بزن.تعارف نکن:motat:.شما اسمتو گفتی؟آره به نظر منم نباید زیاد به مغزمون فشار بیاریم به همین خاطر اسم شما رو حدس نمیزنم
میگم شما خودت اسمتو گفتی؟؟؟.........راستی مامانم تذکرو بهم داد.جلو جمع آدمو ضایع میکنن:sad:آره به نظر منم نباید زیاد به مغزمون فشار بیاریم به همین خاطر اسم شما رو حدس نمیزنم
آخه من فعلا دارم راجب به جنسیتتون فک میکنم :motat:حالا اگه میخای یه حدسی بزن.تعارف نکن:motat:.شما اسمتو گفتی؟
دیدی من مثل یه دوست گفتم برو خودم بهت گزارش کار میدم حتما باید ضایع شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگم شما خودت اسمتو گفتی؟؟؟.........راستی مامانم تذکرو بهم داد.جلو جمع آدمو ضایع میکنن:sad:
شما اسمتو بگو....تا من برم انقدر ضایع نشم....:28:دیدی من مثل یه دوست گفتم برو خودم بهت گزارش کار میدم حتما باید ضایع شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم حرف اول فامیل.دوس دارین حدس بزنین ولی به نتیجه نمیرسه.(وقتی آدم از عدم حضور خلاقیت رنج ببره همین میشه که اسم کاربری اینطوری انتخاب میکنه و اونوقت توو اینجور تاپیکا نمیتونه ابراز وجود کنه:sadمیگم آقا رضا قضیه اون n بعد اسمتون چیه؟ می خوای اونو حدس بزنیم هان؟
روژان؟؟روژان کیه؟مهسا رو میگه؟؟؟:25r30wi:روژان حالا بدو برو دیگه نیای تا مهموناتون نرفتناااااااا
حالا زبان فارسیم ضعیفه یه ویرگول یادم رفت بذارمروژان؟؟روژان کیه؟مهسا رو میگه؟؟؟:25r30wi:
دستت درد نکنه نقاشیت قشنگ بود روحیه گرفتم:28:اختیار داری آقا رضا...ainting:
ازتون نااميد شدماسم واقعی شهرام 25 ،خفاش شبه وبگردیه .چون اکثرا شبا میاد سایت و برای اینکه رد گم کنه اسمه مستعارشو گذاشته شهرام:motat:
چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ازتون نااميد شدم
چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه مجبور شدن اسمشون رو بگن که واریا برا پیش مهموناشون و ضایع نشهااااااااااا اينجا چه خبربوده . دوتا اسم مشخص شد. چه خوب:smiliess (8):
آره البته میخاستن اسم منو هم از زیر زبونم بکشن که من زرنگتر از این حرفا بودم و لو ندادم.:motat:ااااااااااا اينجا چه خبربوده . دوتا اسم مشخص شد. چه خوب:smiliess (8):