Dexter2009
New member
خانم نعمت اللهی
اگه می دیدمش ناراحتی هام رو به روش نمی آوردم (منو تخت آخر نشونده بود) فقط ازش تشکر می کردم
اگه می دیدمش ناراحتی هام رو به روش نمی آوردم (منو تخت آخر نشونده بود) فقط ازش تشکر می کردم
خانم قدسی
بهش میگم یادته چقد شر بودم سر کلاس ردیف اول قایمکی ویفر خوردم صدام کردی بیرون گفتی برو گوشه کلاس:smilies-azardl (12)
بعد گفتی کی خط کش چوبی داره من آی کیو گفتم خانم ما خانم ما :25r30wi:
آوردمش باهاش 2 تا زدی کف دستم :mad_majidonline:
خانم دهخدا
:sad:چقدر من سر کلاسش واسه چپ دست بودنم اذیت شدم....سنشونم زیاد بود،حوصله ی مارو نداشت زیاد...کلا از دوران ابتداییم خوشم نمیاد:smilies-azardl (12)
ای نمونه و اسوه ی مقاومتآقای صفایی لعنتی!!!
خدا ازش نگذره...
روزی نبود که منو کتک نزنه و از کلاس بیرون نندازه!!!
تا یک ماه هر روز تا میتونست منو کتک میزد...
من هم اونقدر مقاومت کردم... که بعد از یک ماه تسلیم شد!!!
شمام چپ دستی مگه؟؟؟پس درک میکنی....میگما این معلمتون منتظر بوده شمارو بزنه فقط اره؟؟
اتفاقا من هم واسه چپ دست بودن خیلی اذیت شدم!!!
یه بار تصمیم گرفتم مشقم رو با دست راست بنویسم... اونقدر زشت و بدخط در اومد... که کلی کتک خوردم!!!
آقای کچویی بود!!
من زیاد ازش بدم نمی یومد ولی کتک رو ازش خوردم نمی دونم اون زمان من چرا حرف ذ رو یاد نمیگرفتم!!
کلا تجربه کتک خوردن با تمام وسایل رو دارم شلنگ ترکه خط کش و.... ولی فلک نشدم!!!
اوج کتک خوردنم کلاس سوم بود یارو اسمش محمدخانی بود آقا میزد از ترس کتک آدم غلط جواب میداد.
می گفت دو دوتا ؟من هم میگفتم 8 تا !!!بعد میگفت دستت رو بیار بالا هر غلط 4 تا اگه رد کنی 2 برابر میشه ما الکی گریه می کردیم که زوردتر تموم شه و بعد آخر میگفتیم درد نداشت و.....!!این نامرد بعضی ها رو فلک هم میکرد به یکی میگفت بیا پاهای طرف رو بگیر بالا معمولا این افتخار به شاگرد زرنگ کلاس میرسید بابت تشویق و جوراب طرف رو در می اورد و ......ولی همه کتک رو از این باباخوردن!!!
ولی واقعا خیلی کتک خوردم !!در تمام طول تحصیل از من جدا نشد!!
ببخشید یهو بحث رفت به حاشیه
شمام چپ دستی مگه؟؟؟پس درک میکنی....میگما این معلمتون منتظر بوده شمارو بزنه فقط اره؟؟
اگه بگم همشو که دیگه....
میگم شما هم رزومت مثل من کامله ها!!!
شماره دانشجویی مهترم کنترل و چیکار کردی؟؟؟؟
من که اصلا دوست نداشتم و از شهریور اعصابم میریخت به هم !!!!یاد ایام قشنگی که گذشت بخیر
اما من همیشه دوست دارم به زمان مدرسه برگردم
وقتی پاییز میاد من یه حال و هوای خاصی دارم که خیلی این حسو دوست دارمainting: