اسم معلم کلاس اول دبستانت چی بود؟

Dexter2009

New member
خانم نعمت اللهی
اگه می دیدمش ناراحتی هام رو به روش نمی آوردم (منو تخت آخر نشونده بود) فقط ازش تشکر می کردم

8521413

New member
خانم قدسی

بهش میگم یادته چقد شر بودم سر کلاس ردیف اول قایمکی ویفر خوردم صدام کردی بیرون گفتی برو گوشه کلاس:smilies-azardl (12)

بعد گفتی کی خط کش چوبی داره من آی کیو گفتم خانم ما خانم ما :25r30wi:

آوردمش باهاش 2 تا زدی کف دستم :mad_majidonline:

این خاطره رو یه جای دیگه هم نوشته بودی... خیلی بامزه هست!!!

8521413

New member
آقای صفایی لعنتی!!!
خدا ازش نگذره...
روزی نبود که منو کتک نزنه و از کلاس بیرون نندازه!!!
تا یک ماه هر روز تا میتونست منو کتک میزد...
من هم اونقدر مقاومت کردم... که بعد از یک ماه تسلیم شد!!!

waria

New member
خانم دهخدا
:sad:چقدر من سر کلاسش واسه چپ دست بودنم اذیت شدم....سنشونم زیاد بود،حوصله ی مارو نداشت زیاد...کلا از دوران ابتداییم خوشم نمیاد:smilies-azardl (12)

8521413

New member
خانم دهخدا
:sad:چقدر من سر کلاسش واسه چپ دست بودنم اذیت شدم....سنشونم زیاد بود،حوصله ی مارو نداشت زیاد...کلا از دوران ابتداییم خوشم نمیاد:smilies-azardl (12)

اتفاقا من هم واسه چپ دست بودن خیلی اذیت شدم!!!
یه بار تصمیم گرفتم مشقم رو با دست راست بنویسم... اونقدر زشت و بدخط در اومد... که کلی کتک خوردم!!!

estel

Member
آقای صفایی لعنتی!!!
خدا ازش نگذره...
روزی نبود که منو کتک نزنه و از کلاس بیرون نندازه!!!
تا یک ماه هر روز تا میتونست منو کتک میزد...
من هم اونقدر مقاومت کردم... که بعد از یک ماه تسلیم شد!!!
ای نمونه و اسوه ی مقاومت

waria

New member

اتفاقا من هم واسه چپ دست بودن خیلی اذیت شدم!!!
یه بار تصمیم گرفتم مشقم رو با دست راست بنویسم... اونقدر زشت و بدخط در اومد... که کلی کتک خوردم!!!
شمام چپ دستی مگه؟؟؟پس درک میکنی....میگما این معلمتون منتظر بوده شمارو بزنه فقط اره؟؟

A_F_A

New member
آقای کچویی بود!!
من زیاد ازش بدم نمی یومد ولی کتک رو ازش خوردم نمی دونم اون زمان من چرا حرف ذ رو یاد نمیگرفتم!!
کلا تجربه کتک خوردن با تمام وسایل رو دارم شلنگ ترکه خط کش و.... ولی فلک نشدم!!!
اوج کتک خوردنم کلاس سوم بود یارو اسمش محمدخانی بود آقا میزد از ترس کتک آدم غلط جواب میداد.
می گفت دو دوتا ؟من هم میگفتم 8 تا !!!بعد میگفت دستت رو بیار بالا هر غلط 4 تا اگه رد کنی 2 برابر میشه ما الکی گریه می کردیم که زوردتر تموم شه و بعد آخر میگفتیم درد نداشت و.....!!این نامرد بعضی ها رو فلک هم میکرد به یکی میگفت بیا پاهای طرف رو بگیر بالا معمولا این افتخار به شاگرد زرنگ کلاس میرسید بابت تشویق و جوراب طرف رو در می اورد و ......ولی همه کتک رو از این باباخوردن!!!
ولی واقعا خیلی کتک خوردم !!در تمام طول تحصیل از من جدا نشد!!
ببخشید یهو بحث رفت به حاشیه

8521413

New member
آقای کچویی بود!!
من زیاد ازش بدم نمی یومد ولی کتک رو ازش خوردم نمی دونم اون زمان من چرا حرف ذ رو یاد نمیگرفتم!!
کلا تجربه کتک خوردن با تمام وسایل رو دارم شلنگ ترکه خط کش و.... ولی فلک نشدم!!!
اوج کتک خوردنم کلاس سوم بود یارو اسمش محمدخانی بود آقا میزد از ترس کتک آدم غلط جواب میداد.
می گفت دو دوتا ؟من هم میگفتم 8 تا !!!بعد میگفت دستت رو بیار بالا هر غلط 4 تا اگه رد کنی 2 برابر میشه ما الکی گریه می کردیم که زوردتر تموم شه و بعد آخر میگفتیم درد نداشت و.....!!این نامرد بعضی ها رو فلک هم میکرد به یکی میگفت بیا پاهای طرف رو بگیر بالا معمولا این افتخار به شاگرد زرنگ کلاس میرسید بابت تشویق و جوراب طرف رو در می اورد و ......ولی همه کتک رو از این باباخوردن!!!
ولی واقعا خیلی کتک خوردم !!در تمام طول تحصیل از من جدا نشد!!
ببخشید یهو بحث رفت به حاشیه

میگم شما هم رزومت مثل من کامله ها!!!

8521413

New member
شمام چپ دستی مگه؟؟؟پس درک میکنی....میگما این معلمتون منتظر بوده شمارو بزنه فقط اره؟؟

من کلا توی مدرسه مظلوم بودم... توی دانشگاه هم همینطور... توی دبستان راهنمایی... تا میتوستن کتکم زدن... توی دبیرستان و دانشگاه هم تا میتونستن تلاش کردن منو اخراج کنن!!! تا اینجاش که شکست خوردن!!! ببینم توی ارشد میتونن منو اخراج کنن!!!
میدونی!!! گیر الکی میدن.... آخه اگه یکی نخاد درس بخونه... مشق بنویسه... به وانا چه ربطی داره... مگه همه باید با سواد در بیان!!! این مملکت به رفتگر و کارگر و... نیاز نداره!!!
یادمه دانشگاه که بودم... یه درسی داشتیم به نام کنترل، 9 بار افتادم... بار دهم با نمره ی 10.4 پاس شدم!!!
تمام بچه های گروه و غیر گروه، آشنا و غریب، هر وقت منو میدیدن ... می گفتن کنترل رو چیکار کردی؟؟؟

A_F_A

New member

میگم شما هم رزومت مثل من کامله ها!!!
اگه بگم همشو که دیگه....
ولی واقعا کتک میخوردم تو همین کلاس سوم یک روز ناظم اومد سر کلاس کلی مقدمه چینی کرد که می خواد به یکی جایزه بده من تو دلم گفتم بابا باز به این رستمی می خوان جایزه بدن(شاگرد اول)
بعد اسم من خوند که چون مدتی شیطونی نکردم یک روان نویس بهم داد !!!آقا چه حالی داد!!زنگ 2ام بود و زنگ دوم همین محمد خانی کلی ناراحت شد که به جای اینکه به معلم جایزه بدن و.... خلاصه زنگ 3ام گیر داد و 5 تا شلنگ بدون اینکه دست رو رو شلوارت بکشی من رو مهمون کرد!!!
و فردا هم خود جناب ناظم موقع که زنگ خورد با شلنگ مبارک از من پذیرایی کرد چون زود سر صف نرفتم و به من گفت مگه تو دیروز جایزه نگرفتی!!
کلا اگه بخوام از این چیزا بگم که نگو......

8521413

New member
شماره دانشجویی مهترم کنترل و چیکار کردی؟؟؟؟

هیچی دیگه آخرش پاس شد...
ولی یه چیز جالب که در مورد این کنترل واسم پیش اومد...
ترم اولی که داشتم... 9.5 گرفتم... ترم دوم شدم 7!!!
خودمم موندم چرا!!!
البته با اون استاد یه درس دیگه هم داشتم که بار اول صفر گرفتم!!! اون ترم معدلم شد 8 !!!
البته یه ترم هم خوب درس خوندم الف شدم!!!

ghedis

New member
یاد ایام قشنگی که گذشت بخیر
اما من همیشه دوست دارم به زمان مدرسه برگردم
وقتی پاییز میاد من یه حال و هوای خاصی دارم که خیلی این حسو دوست دارم:painting:

aseman porsetare

New member
خانم شیخ الاسلام . خیلی مهربون بود .اگه ببینمش دستشو میبوسم .یه روز تو کلاس اول بهمون واکسن زدن منم که خیلی ترسیده بودم حالم بد شد و لباسم کثیف شد معلمم ژاکتش رو داد تا بپوشم اون روز رو هیچ وقت از یاد نبردم بچه ها همه حسرت میخوردن که خوشبحالت ژاکت خانم رو پوشیدی و از من میخواستن اجازه بدم لباس رو لمس کنن یادش بخیر چه عالمی داشت بچگی

A_F_A

New member
یاد ایام قشنگی که گذشت بخیر
اما من همیشه دوست دارم به زمان مدرسه برگردم
وقتی پاییز میاد من یه حال و هوای خاصی دارم که خیلی این حسو دوست دارم:painting:
من که اصلا دوست نداشتم و از شهریور اعصابم میریخت به هم !!!!
اصلا الان که کارتون ها قدیمی رو میبینم همش یاد مشق میوفتم!!!نامردا یادم کلاس 2ام معلم با شوهر اش ....می یومد سر کلاس برای اینکه سر ما رو گرم کنه می گفت از 1 تا 999 با عدد و حروف بنویسید!!!
ما هم دیونه چه مداد سیاه و قرمزی عوض می کردیم!!!!چه زوری هم میزدیم از هم جلو بزنیم تا زنگ می خورد و هیچ کس هم تموم نمیکرد!!!
نمیدونم داستان 1 دبیرستان که دوستان سوزن گذاشتن تو صندلی رو براتون بگم یانه؟!؟!؟

merinos

New member
خانم الماسی...

میگفتم :کاش اون روزای معصوم بچه گیمون که خالی از دغدغه و استرس بود برمی گشت و شما به ما یاد می دادی :
بابا نان داد....بابا آب داد...

reihan

New member
خانم توسلی
اگه میدیدمش همون حرفی که sky گفت و بهش میگفتم ....

fateme67

New member
خانم باقرنژاد...سخت گیر ولی دوس داشتنی..بهترین معلم دوره دبستانم بود..یادش بخیر اون روزااااااااااا
23dors.gif

شهاب

New member
خانوم شهنواز . . .یادش بخیر . . .اگه ببینمش بهش میگم خیلی دوست دارم. . . کاش میشد . . .کاش میشد بچه میشدم میپریدم تو بغلش و میگفتم دوست دارم خانوم معلم.

بالا