مطالعه گروهی کنکور ارشد تغذیه ویژه سال 1395

mehrshad.namdar

New member
به نظر منم خود گایتون بهتره. من اول خواستم خلاصه بخونم ی فصل تنفسو از خلاصه خوندم ولی واسه تستاش خیلی مشکل داشتم انگار هیچی نخونده بودم واسه همینم خود گایتونو شروع کردم. واسه وقت گیر بودنم نگران نباشید چون مث بیوشیمی خیلی وقت گیر نیس یعنی با سرعت میتونید پیش برید چون مطالب روانتره و بیشتر فهمیدنیه.

حرفتون درسته . فصل هایی که توش مشکل زیادی دارید رو بهتره از خود گایتون بخونید. مثلا من فصل قلب و گردش خون رو که نمی تونستم تست هاشو به درستی درک کنم رو از خود گایتون و بقیه فصل ها رو از حایری و خلاصه فیزیو خوندم تا زمان رو سیو کنم. میتونه راهکار مناسبی باشه.
وقتی که نیاز دارید بسته به تسلطتون به مباحث متفاته. به طور مثال من بیوشیمی رو خیلی سریع یاد میگرفتم و مشکلی نداشتم ولی در بعضی فصل های فیزیو زمان زیادی نیاز داشتم تا به مبحث مسلط بشم.

digoxin

New member
نظر تمامی شما دوستان درسته عزیزان ولی برای من وقت خیلی کمه با توجه به اینکه من ترم 7 پرستاری دارم و هر روز کارورزی داریم . من کتاب خلاصه ی حوری سپهری یا همون حائری رو دارم میخونم مثلا همون مبحث قلب و عروق تمامی تست ها رو میزنم . و باهاشون اشنایی دارم اگه یکم تجزیه و تحلیل کنید میبینید که زیاد هم سخت نیست .بعدشم کلا 1900 نفر توی مجموعه تغذیه شرکت میکنن و 156 نفر توی هر دو گرایش علوم بهداشتی و علوم تغذیه با احتساب بین الملل قبول میشن . با توجه به اینکه این بیوشیمی دیگه واقعا خستم کرده . نوتر گفته بود کتاب دکتر رضا محمدی رو بخرید و این کتابو یکی از آشنایان که دکترای بیوتکنولوژی پزشکی داره میخونه بهم معرفی کردن اما سر سام اوره . هیچ چیز تحلیلی نداره فقط باید حفظ کنی این همه اسم عجیب و غریب رو . خدا بخیر کنه .

digoxin

New member
من موندم فقط کسانی که ارشد قبول شدن واقعا بیوشیمی رو فهمیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! فقط و فقط و فقط بااید حفظ کرد من کاری با ساختارهاشم ندارم . ولی چیزی که فهمیدم خداروشکر اینه که کنکور ارشد مثل کنکور سراسری نیست که سوالا رو بخوان مفهومی طرح کنن در عوض منابع زیاده . زیاد مفهومی نیستن و حتی کار کردن تست هم میتونه مفید باشه .

mehrshad.namdar

New member
من نمی دونم چرا از خوندن بیوشیمی بیشتر لذت میبردم ! کتاب دکتر رضا محمدی هم کتاب خوب و بسیار روونی بود. اگر به این کتاب + کتاب پروین پاسلار مسلط بشید و تست های ای کیوووو بی رو بزنید قطعا درصد بالایی خواهید گرفت. من با همین کتاب ها 80 زدم پس شما هم می تونید . بیوشیمی نیاز به 70 درصد حفظ و 30 درصد درک داره و فیزیو نیاز به 60 درصد درک و 40 درصد حفظ داره. فیزیو رو اگر درک نکنید نمی تونید درصد بالایی بزنید. ولی بیو رو اگر فقط حفظ کنید باز هم می تونید درصد قابل قبولی از تست ها رو جواب بدید. درک بیشتر مباحث بیوشیمی خیلی کمک کننده است و در تغذیه هم کاربردی. رژیم ارتباط قوی با بیوشیمی داره. ولی برای کار بالین نیاز به فهم مباحث فیزیولوژی دارید.

digoxin

New member
من نمی دونم چرا از خوندن بیوشیمی بیشتر لذت میبردم ! کتاب دکتر رضا محمدی هم کتاب خوب و بسیار روونی بود. اگر به این کتاب + کتاب پروین پاسلار مسلط بشید و تست های ای کیوووو بی رو بزنید قطعا درصد بالایی خواهید گرفت. من با همین کتاب ها 80 زدم پس شما هم می تونید . بیوشیمی نیاز به 70 درصد حفظ و 30 درصد درک داره و فیزیو نیاز به 60 درصد درک و 40 درصد حفظ داره. فیزیو رو اگر درک نکنید نمی تونید درصد بالایی بزنید. ولی بیو رو اگر فقط حفظ کنید باز هم می تونید درصد قابل قبولی از تست ها رو جواب بدید. درک بیشتر مباحث بیوشیمی خیلی کمک کننده است و در تغذیه هم کاربردی. رژیم ارتباط قوی با بیوشیمی داره. ولی برای کار بالین نیاز به فهم مباحث فیزیولوژی دارید.

دوست عزیزمیشه بگید برای قبولی توی واحد های بین الملل باید درصد ها چند باشه ؟ علوم تغذیه رو میگم نه علوم بهداشتی در تغذیه . ایا با میانگین 40 میشه قبول شد ؟؟؟؟؟

digoxin

New member

من نمیدونم این مختص درس علوم تغذیست یا مختص درس بیوشیمی . اخه خیلی گرون بود گفتم شاید به صرفه نیست و از طرفی حجم این کتاب رضا محمدی کم نیست که شما میگید پروین پاسلار رو هم باید خوند . به این توجه کنید که من وقتم کمه و به دنبال 80 درصد نیستم اصلا ... امسال هم توی دفترچه نوشته رشته های مورد نیاز وزارت بهداشت فقط یکبار حق شرکت دارن و اگه قبول نشن باید برن طرح .

mona3614

New member
دوست عزیزمیشه بگید برای قبولی توی واحد های بین الملل باید درصد ها چند باشه ؟ علوم تغذیه رو میگم نه علوم بهداشتی در تغذیه . ایا با میانگین 40 میشه قبول شد ؟؟؟؟؟

راستی اگه ممکنه درصدا و رتبه لازم واسه بین المللم اگه دسترسی دارین بزارین

mehrshad.namdar

New member
راستی اگه ممکنه درصدا و رتبه لازم واسه بین المللم اگه دسترسی دارین بزارین
سالی که من شرکت کردم با میانگین 50 درصد و رتبه 150 بین الملل تبریز قبول شدند که البته جز اخرین رتبه های پذیرفته شده بودند( بین الملل علوم تغذیه). در خصوص بین الملل علوم بهداشتی در تغذیه شرایط ساده تر هست. با میانگین 40 میشه بین الملل علوم بهداشتی در تغذیه هم پذیرفته شد ولی سراسری نه.

mehrshad.namdar

New member
من نمیدونم این مختص درس علوم تغذیست یا مختص درس بیوشیمی . اخه خیلی گرون بود گفتم شاید به صرفه نیست و از طرفی حجم این کتاب رضا محمدی کم نیست که شما میگید پروین پاسلار رو هم باید خوند . به این توجه کنید که من وقتم کمه و به دنبال 80 درصد نیستم اصلا ... امسال هم توی دفترچه نوشته رشته های مورد نیاز وزارت بهداشت فقط یکبار حق شرکت دارن و اگه قبول نشن باید برن طرح .

حجم کتاب دکتر رضا محمدی زیاده ولی مطالب به صورت روان توضیح داده شده و درک و حفظ مطالب زیاد نیست. از طرفی نباید همه فصل های این کتاب خونده بشه !
رفرنس اصلی برای ارشد علوم تغذیه دولین بود. بچه های بیوشیمی لنینجر هارپر و دولین جز رفرنس هاشون هست و با تمرکز بیشتر بر لنینجر. کتاب رضا محمدی بخاطر توضیحات جامع و روان بیشتر مورد استقبال بچه ها برای مطالعه قرار گرفته وگرنه رفرنس نیست .
دوست گرامی! پروین پاسالار کتابچه جیبی کوچکی هست که برای مرور مطالب مهم استفاده میشه ! راه میانبری وجود نداره که بیوشیمی رو دور زد.
اگر 80 نمی خوان پروین پاسلار رو بخونید و تست های گنجینه سوالات رو حفظ کنید و تست های آییی..کیو.بی رو هم بزنید.

mehrshad.namdar

New member

نمونه درصد قبولی رتبه 130 و قبولی بین الملل علوم تغذیه: تغذیه 55 بیوشیمی 74 فیزولوژی 36 و زبان 40

digoxin

New member
حجم کتاب دکتر رضا محمدی زیاده ولی مطالب به صورت روان توضیح داده شده و درک و حفظ مطالب زیاد نیست. از طرفی نباید همه فصل های این کتاب خونده بشه !
رفرنس اصلی برای ارشد علوم تغذیه دولین بود. بچه های بیوشیمی لنینجر هارپر و دولین جز رفرنس هاشون هست و با تمرکز بیشتر بر لنینجر. کتاب رضا محمدی بخاطر توضیحات جامع و روان بیشتر مورد استقبال بچه ها برای مطالعه قرار گرفته وگرنه رفرنس نیست .
دوست گرامی! پروین پاسالار کتابچه جیبی کوچکی هست که برای مرور مطالب مهم استفاده میشه ! راه میانبری وجود نداره که بیوشیمی رو دور زد.
اگر 80 نمی خوان پروین پاسلار رو بخونید و تست های گنجینه سوالات رو حفظ کنید و تست های آییی..کیو.بی رو هم بزنید.

ای بابا . شما مطمئن هستید که همه ی مطالبشو نباید خوند ؟؟ اگه اینطوریه که من بدبخت شدم رفت . پس چرا ی توی برنامه ریزی برای ارشدش دقیقا اسم سر فصل های بیوشیمی تغذیه رو مشابه دبا سر فصل های محمدی گفته ؟؟؟ پروین پاسلار زیاد هم کم حجم نبود . کتاب های ایکیووو بی هم در واقع تست های سال های قبل هستن رفتم نگاه کردم . من کتاب مجموعه سوالات کنکور ارشد وزارت بهداشت با پاسخ تشریحی رو خریدم . به نظرتون بازم باید ایکیووووو بی ها رو بخونم . دستتون درد نکنه واقعا خیلی کمک میکنید شرمنده اگه سوال زیاد میکنم

digoxin

New member
سالی که من شرکت کردم با میانگین 50 درصد و رتبه 150 بین الملل تبریز قبول شدند که البته جز اخرین رتبه های پذیرفته شده بودند( بین الملل علوم تغذیه). در خصوص بین الملل علوم بهداشتی در تغذیه شرایط ساده تر هست. با میانگین 40 میشه بین الملل علوم بهداشتی در تغذیه هم پذیرفته شد ولی سراسری نه.

به نظرم شما یکم دست بالا گفتید توی علوم بهداشتی در تغذیه . الان که هر دو مجموعه یکی شدن با زمان شما فرق داشته . با میانگین 40 فکر کنم علوم بهداشتی در تغذیه دولتی بشه قبول شد . من چند تا کارنامه که دیدم حیرت کردم . اونایی که تغذیه رو 70 زده بودن رتبه هاشون تک شده بود . دقیقا فرقششون با رتبه 120 توی 30 درصد تغذیه بود . من فردا کتاب پروین پاسلار رو میخرم . از شما دوست عزیز هم خواهش میکنم بهم بگید چه بخش هایی از کتاب محمدی رو باید خوند . موسسسسه ی معیییین توی سر فصل های ازمون های ازمایششیش برای بیوشیمی دقیقا همون مباحث رضا محمدی رو مطرح کرده

digoxin

New member
اقای نامدار یه نگاه به این تاپیک کن بی زحمت ببین نوتر چی گفته . گفته کتاب خلاصه ی پروین پاسالار برای بیوشمی خوب نیست . من نمیدونم هدفش از خوب نیست چیه فک کنم میخواسته همه رو 100 بزنه که اینجوری گفته ببینید چند تا معرفی کرده http://forum.oloompezeshki.com/thread9502.html

mehrshad.namdar

New member

ای بابا . شما مطمئن هستید که همه ی مطالبشو نباید خوند ؟؟ اگه اینطوریه که من بدبخت شدم رفت . پس چرا ی توی برنامه ریزی برای ارشدش دقیقا اسم سر فصل های بیوشیمی تغذیه رو مشابه دبا سر فصل های محمدی گفته ؟؟؟ پروین پاسلار زیاد هم کم حجم نبود . کتاب های ایکیووو بی هم در واقع تست های سال های قبل هستن رفتم نگاه کردم . من کتاب مجموعه سوالات کنکور ارشد وزارت بهداشت با پاسخ تشریحی رو خریدم . به نظرتون بازم باید ایکیووووو بی ها رو بخونم . دستتون درد نکنه واقعا خیلی کمک میکنید شرمنده اگه سوال زیاد میکنم

از کتاب رضا محمدی این فصل ها رو نیاز نیست بخونید: بیوملکول ها و ماکروملکولها، تکنیک های بیوشیمیایی، محاسبات بیوشیمیایی، تنظیم بیان ژن، فناوری مربوط به اطلاعات ژنتیکی، بیوشیمی سرطان، استرس اکسیداتیو، گلبولهای قرمز، سیستم ایمنی، سیستم انعقاد خون، بیوشیمی بافت و اعضای بدن. 300 صفحه انتهایی هم مربوط به سوالات کارشناسی ارشد و دکترا و پاسخ ازمون ها و مراجع و فهرست نمایه اس . 470 صفحه می مونه حدودا. بیش از 70 صفحه هم مربوط به سوالات تالیفی انتهای هر فصل هست که می مونه 400 صفحه برای خوندن. فکر نمی کنم حجم زیادی باشه.
پروین پاسلار هم کتابچه جیبی هست و خلاصه همین 400 صفحه رضا محمدی و برای مرور کلی مناسبه. چیز جدیدی نمی خونید و فقط مرور می کنید. برای بیو آیی کیو...بی ها رو بخونید. کل تست هاشو 2 روزه میشه زد از نظر من. تست های گنجینه سوالات دکتر جعفرنژاددد رو اصلا فراموش نکنید. جواب تست ها رو حفظ کنید.

mehrshad.namdar

New member
اقای نامدار یه نگاه به این تاپیک کن بی زحمت ببین نوتر چی گفته . گفته کتاب خلاصه ی پروین پاسالار برای بیوشمی خوب نیست . من نمیدونم هدفش از خوب نیست چیه فک کنم میخواسته همه رو 100 بزنه که اینجوری گفته ببینید چند تا معرفی کرده http://forum.oloompezeshki.com/thread9502.html

کمی دقیق تر به گفته ها دقت کن.
"کتاب بیوشیمی برای کنکور پاسالار برای ارشد و دکترای تغذیه کافی نیست.

اما کتاب مکمل خوبیه."
نگفته کتاب خوبی نیست. همون طور که نوتر عزیز هم گفته پروین پاسلار مکمل خوبیه برای بیوشیمی. و برای مرور البته. کسی که بیس بیوشیمی ضعیفی داره نمی تونه فقط با اتکا به پروین پاسالار درصد قابل قبولی بگیره. کسی بیس قوی داشته باشه و صرفا بخواد مرور کنه پاسلار کفایت میکنه.
اگر شما هم جز اون دسته افرادید که در بیو قوی نیستید اول رضا محمدی و بعد برای تکمیل پاسلار + تست هایی که اشاره شد.
در مورد هارپر هم صرفا برخی مباحث مربوط به متابولیسم برای درک بهتر کمک کننده اس. اگر فرصت ندارید نمی خواد بخونید.

digoxin

New member
از کتاب رضا محمدی این فصل ها رو نیاز نیست بخونید: بیوملکول ها و ماکروملکولها، تکنیک های بیوشیمیایی، محاسبات بیوشیمیایی، تنظیم بیان ژن، فناوری مربوط به اطلاعات ژنتیکی، بیوشیمی سرطان، استرس اکسیداتیو، گلبولهای قرمز، سیستم ایمنی، سیستم انعقاد خون، بیوشیمی بافت و اعضای بدن. 300 صفحه انتهایی هم مربوط به سوالات کارشناسی ارشد و دکترا و پاسخ ازمون ها و مراجع و فهرست نمایه اس . 470 صفحه می مونه حدودا. بیش از 70 صفحه هم مربوط به سوالات تالیفی انتهای هر فصل هست که می مونه 400 صفحه برای خوندن. فکر نمی کنم حجم زیادی باشه.
پروین پاسلار هم کتابچه جیبی هست و خلاصه همین 400 صفحه رضا محمدی و برای مرور کلی مناسبه. چیز جدیدی نمی خونید و فقط مرور می کنید. برای بیو آیی کیو...بی ها رو بخونید. کل تست هاشو 2 روزه میشه زد از نظر من. تست های گنجینه سوالات دکتر جعفرنژاددد رو اصلا فراموش نکنید. جواب تست ها رو حفظ کنید.

وای داداش به قران یه دنیا ممنونتم . به خدا خیلی اقایی داشتم از استرس میمردم . اجرت با امام حسین الان خط میزنم این مباحثو . باشه چشم . من از بیوشیمی متنفرم ولی به قول خودت اول باید از سخت ترین شروع کرد . هر چند از فیزیو راحت تره . پاسالار هم دو تا کتاب داره یکی هارپره و یکی همین کتاب جیبی اگه لطف کنی بگی دقیقا اسمش چیه ممنونت میشم تا دنیا دنیاست

mehrshad.namdar

New member

mehrshad.namdar

New member
وای داداش به قران یه دنیا ممنونتم . به خدا خیلی اقایی داشتم از استرس میمردم . اجرت با امام حسین الان خط میزنم این مباحثو . باشه چشم . من از بیوشیمی متنفرم ولی به قول خودت اول باید از سخت ترین شروع کرد . هر چند از فیزیو راحت تره . پاسالار هم دو تا کتاب داره یکی هارپره و یکی همین کتاب جیبی اگه لطف کنی بگی دقیقا اسمش چیه ممنونت میشم تا دنیا دنیاست

خواهش می کنم.خوشحالم که مفید بوده.
کتاب پروین پاسلار دست دوستمه. ازش عکس می گیرم و میزارم تو انجمن.

digoxin

New member
ازت خواهش میکنم یه نگاهی هم به سر فصل هایی که گفته برای بیوشیمی بنداز ببینم با کتاب رضا محمدی چقدر فرق داره . اخه تنظیم بیان ژن رو گفته بخونید

بالا