چرا عده ای با تلاش فراوان و مطالعه اصولی هم نتوانستند پزیرفته شوند!!!؟؟

jok

New member
آره بومی گزینی حقیقت بود!اما غیر قابل تغییر بود اون زمان! چاره دیگه نداشتشم خب!
شما باز فقط سال اول حالت بد بود........
من سال اول همش افتادم 1پی انصراف(البته آخر کار همه پشیمونم کردن) بعدشم با بی علاقگی کامل درس خوندم.کلاسای عملیم کلا نمی رفتم!این حالت ادامه داشت تا اسفند ماه امسال.........که تصمیم گرفتم گذشته رو فراموش کنم و تمرکز کنم رو ارشد!

فک کنم یه سال چون اینا همه اثرات مشاور خوب دانشکدمون بود....الان یادم انداختین باید حتما برم ازش تشکر کنم...والا به خدا اگه قرار بود وضع منم سه سال طول بکشه که حتما مرده بودم تا حالا

princess

New member
چرا دوست دارید توی دل بچه ها رو خالی کنید ؟ از کجا میدونید تلاش نکردن و دارن بهونه میارن ؟؟
به جای اینکه بیاید و روحیه بهشون بدید و کمکشون کنید ؟
اصلا متوجه عواقب کارتون هستید ؟

ممنون از درک بالاتون. متاسفانه بعضی ها نه تنها کاری نمی تونن انجام بدن بیشتر به آدم ضربه وارد می کنن:smiliess (13):

najma

New member
ممنون از درک بالاتون. متاسفانه بعضی ها نه تنها کاری نمی تونن انجام بدن بیشتر به آدم ضربه وارد می کنن:smiliess (13):

خواهش میکنم پرنسس جان . به هر حال این اتفاقات برای هر کسی ممکنه پیش بیاد .
کسی از فردای خودش باخبر نیست .

:sarma:

bacillus.bs

New member
این بحث بی نتیجست/پس الکی بحث نکنید/اونا کار خودشونو می کنند/کاری هم به نظر یا اعتراض ما ندارند

kian

New member
عزیزان گرایشهای متفاوت!!
هدف بنده از طرح این تاپیک ایجاد یک مکان مشاوره و راهنمایی به صورت مهندسی معکوس بوده...
و ایجاد مکانی برای بهره برداری از اشتباهات کسانی که به دلایلی با توجه به زحمت های فراوان و مطالعه منابع اعلامی بهداشت در گرایشهای وابسته بدلیل پاره ای از ایرادات شخصی و عمومی در درک و مطالعه موفق به کسب نتایج دلخواه نشده اند. ...ونیز ارائه راهکارهایی برای عدم تکرار اشتباه و کمک به بهره وری بالا تر...
و شاید مهمتر از همه ایجاد یک گروه همفکر قدرتمند در تبادل اطلاعات ونیز ایجاد یک زمینه برای آگاه سازی برگزار کنندگان آزمون در بالا بردن سطح کیفی آزمون...
و هدف صرفا کمک و بهره جستن از همه کسانی که تجربه های گوناگون دارند میباشد..
و به هیچ عنوان ایجاد فضایی برای بی اهمیت سازی قبولی کسانی که موفق شدن و نیز دلسرد سازی کسانی که تنها با صدم هایی از رتبه ناموفق شده اند نبوده و انتظار بیشتری از دوستان گلی که دارای مدارک دانشگاهی و سطح علمی هستند در ایراد نظر میباشد...
...
یکی از عوامل برای کسانی مثل بنده در چند سوال که به ضعم اینجانب در روز آزمون اشتباه به نظر رسیده اشکال در طرح سوال بوده!!! ... که تفاوت در منابع یکی از عوامل ایجاد شبه برای شرکت کننده در پاسخ قطعی به سوال میگردد!!! که خود در هر گرایش به تفکیک جای بحث دارد.. ..
این ادعا در تاپیک اعتراض به سوالات آزمون امسال به وضوح برای تمام کسانی که در آزمون شرکت کرده بودند اثبات شده و همچنین اقدام از طرف اکثریت اعضاء محترم بردهای طراحی سوال در تغییر سوالتی که دارای مشکل بوده مشخص شده ونیاز به بحث مجدد ندارد..
اما سوال در این مورد اینجاست که تا کی قراره اشتباهات تایپی و دستوری بسیار ریز زحمات یک ساله کسانی را که تمام سرمایه انسانی و کاری خود را بر این آزمون ها نهاده اند را باید هدر دهد... درترازهای بالا تنها 1-2سوال باعث قبول یا مردود شدن در گرایش یک رشته شهر انتخابی می گردد!!! کسانی که تا کنون در ازمون شرکت نکرده شاید حرف ما را بهانه بنامند اما روزی به خود آنان هم اثبات خواهد شد...
...
در مورد وجود برخی منابع در آزمون ها نیز که از لحاظ محتوایی بسیار منسوخ شده و دارای اشکالت فراوان نگارشی و ادبی و ترجمه و برگردانهای فارسی سازی شده ضعیف و موضوعی نیز میباشند جای بحث بسیار میباشد...
اگر کسانی که در آزمون شرکت میکنند توانایی ایراد وارد کردن به منابع را نداشته باشند پس چه کسی باید اعتراض کند انتشاراتی هایی که در حال ورشکسته شدن هستند!!!؟؟/
...
خواهشا لطف بفرمایید از ایجاد ج.و متشنج سازی به اقتضای سن و شان حاضرین در انجمن پرهیز کنید و تنها برای ایجاد فضایی برای یاری رساندن به سایر دوستان تلاش بنمایید... و اگر راهکاری در مورد نظرهای همدیگر دارین اعلام نمایین مثلا در مورد همین بحث منابع!!!؟/

armin van buuren

New member
دوستان بحثو تموم کردن اما خواهشا ب برابچ ژنتیک یا کنکور ژنتیک کاری نداشته باشن بعضیا :eek:fftopic:ی سوالات عتیقه ای داده بودن کلا ::p7977cujr38iyymsu8:

najma

New member
کیان جان داشتیم بحث رو کارشناسی میکردیم که دوستان اومدن انگشت اتهام رو گرفتن به سمت مغز بچه ها و رفتن .
اگر مایل باشی همونطور که مد نظرته ادامه میدید .
چه اشکالاتی وجود داره ، چی راهکارهایی هست .
کسی هم که موافق نیست میتونه شرکت نکنه توی بحث .

najma

New member
به نظر من اگر دو منبع معرفی بشه کافیه . چون با معرفی تعداد بیشتری منبع بچه ها مجبور میشن منبع رو کنار بذارن و به جزوه و کلاس رو بیارن که این اصلا اتفاق خوبی برای نظام آموزشی ما نیست . نهایتش هم که شما دیدید در کنکور امسال دقیقا چه اتفاقی افتاد کسانی که برای ژنتیک به جزوات مراجعه کرده بودن در کمال ناباوری نتیجه بهتری گرفتن .

و اما اشکال زمانی خودش رو بیشتر بروز میده که طراحان محترم ، از بین پیامبران گیر میدن به جرجیس ...
یعنی سوالی رو مطرح میکنن که در رفرنس های مختلف جواب های مختلف داره . مثلا همون سوال تعداد ا پروتون های لازم برای سنتز atp در کنکور امسال !! خب دانشجو باید کدوم رو انتخاب کنه ؟ باید با ده بیست سی چهل پیدا کنه جواب رو ؟؟

واین یعنی یا تسلط طراح به منابع کافی نیست یا تعمدی در کاره ...

fateme67

New member
به نظر من اگر دو منبع معرفی بشه کافیه . چون با معرفی تعداد بیشتری منبع بچه ها مجبور میشن منبع رو کنار بذارن و به جزوه و کلاس رو بیارن که این اصلا اتفاق خوبی برای نظام آموزشی ما نیست . نهایتش هم که شما دیدید در کنکور امسال دقیقا چه اتفاقی افتاد کسانی که برای ژنتیک به جزوات مراجعه کرده بودن در کمال ناباوری نتیجه بهتری گرفتن .

و اما اشکال زمانی خودش رو بیشتر بروز میده که طراحان محترم ، از بین پیامبران گیر میدن به جرجیس ...
یعنی سوالی رو مطرح میکنن که در رفرنس های مختلف جواب های مختلف داره . مثلا همون سوال تعداد ا پروتون های لازم برای سنتز atp در کنکور امسال !! خب دانشجو باید کدوم رو انتخاب کنه ؟ باید با ده بیست سی چهل پیدا کنه جواب رو ؟؟

واین یعنی یا تسلط طراح به منابع کافی نیست یا تعمدی در کاره ...
من ک اشکم در اومد بخدا..منم موافقم مثلا برا سلولی همون لودیش کافیه..بزرگترین اشکال همینه ک سوالا یا از منابع معرفی شده نیس یا اگه هم هس جواب سوال به طور دقیق هیچ جای منبع ذکر نشده..البته منظورمون همه سوالا نیست..خوندن جزوه باعث میشه که کسانی که جزوه خوندن فقط، دانش کافی برای مقطع ارشد نداشته باشن و این مشکل بزرگی برای آینده علمی کشوره..

jok

New member
عزیزان گرایشهای متفاوت!!
هدف بنده از طرح این تاپیک ایجاد یک مکان مشاوره و راهنمایی به صورت مهندسی معکوس بوده...
و ایجاد مکانی برای بهره برداری از اشتباهات کسانی که به دلایلی با توجه به زحمت های فراوان و مطالعه منابع اعلامی بهداشت در گرایشهای وابسته بدلیل پاره ای از ایرادات شخصی و عمومی در درک و مطالعه موفق به کسب نتایج دلخواه نشده اند. ...ونیز ارائه راهکارهایی برای عدم تکرار اشتباه و کمک به بهره وری بالا تر...
و شاید مهمتر از همه ایجاد یک گروه همفکر قدرتمند در تبادل اطلاعات ونیز ایجاد یک زمینه برای آگاه سازی برگزار کنندگان آزمون در بالا بردن سطح کیفی آزمون...
و هدف صرفا کمک و بهره جستن از همه کسانی که تجربه های گوناگون دارند میباشد..
و به هیچ عنوان ایجاد فضایی برای بی اهمیت سازی قبولی کسانی که موفق شدن و نیز دلسرد سازی کسانی که تنها با صدم هایی از رتبه ناموفق شده اند نبوده و انتظار بیشتری از دوستان گلی که دارای مدارک دانشگاهی و سطح علمی هستند در ایراد نظر میباشد...
...
یکی از عوامل برای کسانی مثل بنده در چند سوال که به ضعم اینجانب در روز آزمون اشتباه به نظر رسیده اشکال در طرح سوال بوده!!! ... که تفاوت در منابع یکی از عوامل ایجاد شبه برای شرکت کننده در پاسخ قطعی به سوال میگردد!!! که خود در هر گرایش به تفکیک جای بحث دارد.. ..
این ادعا در تاپیک اعتراض به سوالات آزمون امسال به وضوح برای تمام کسانی که در آزمون شرکت کرده بودند اثبات شده و همچنین اقدام از طرف اکثریت اعضاء محترم بردهای طراحی سوال در تغییر سوالتی که دارای مشکل بوده مشخص شده ونیاز به بحث مجدد ندارد..
اما سوال در این مورد اینجاست که تا کی قراره اشتباهات تایپی و دستوری بسیار ریز زحمات یک ساله کسانی را که تمام سرمایه انسانی و کاری خود را بر این آزمون ها نهاده اند را باید هدر دهد... درترازهای بالا تنها 1-2سوال باعث قبول یا مردود شدن در گرایش یک رشته شهر انتخابی می گردد!!! کسانی که تا کنون در ازمون شرکت نکرده شاید حرف ما را بهانه بنامند اما روزی به خود آنان هم اثبات خواهد شد...
...
در مورد وجود برخی منابع در آزمون ها نیز که از لحاظ محتوایی بسیار منسوخ شده و دارای اشکالت فراوان نگارشی و ادبی و ترجمه و برگردانهای فارسی سازی شده ضعیف و موضوعی نیز میباشند جای بحث بسیار میباشد...
اگر کسانی که در آزمون شرکت میکنند توانایی ایراد وارد کردن به منابع را نداشته باشند پس چه کسی باید اعتراض کند انتشاراتی هایی که در حال ورشکسته شدن هستند!!!؟؟/
...
خواهشا لطف بفرمایید از ایجاد ج.و متشنج سازی به اقتضای سن و شان حاضرین در انجمن پرهیز کنید و تنها برای ایجاد فضایی برای یاری رساندن به سایر دوستان تلاش بنمایید... و اگر راهکاری در مورد نظرهای همدیگر دارین اعلام نمایین مثلا در مورد همین بحث منابع!!!؟/

من همینجا از اینکه بحثتونو خراب کردم متاسفم و علت این اشتباه رو هم در عدم آشنایی خودم با شیوه نوشتن موضوعات تاپیکها میدونم.....حقیقتا تصور من تا حالا این بود که موضوع این تاپیک باید اینطوری میبود: هدف وزارت بهداشت از طرح سوالات مورد دار چیه و چیکار کنیم تا دیگه این مشکل پیش نیاد(سال بعد تکرار نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من سعی کردم موضوع رو به اون جهتی که در بالای تاپیک نوشته شده ببرم ...اما ظاهرا موضوع چیز دیگه ای بوده و اشتباه هم از من
نمیدونم به خدا....نظر من اینه که وزارت بهداشت همیشه کار خودشو میکنه ...پس بهتره ما سطحمونو از لب مرز برسونیم به نفرات برتر تا اینطوری مشت محکمی بزنیم بر دهان ابرقدرتها و ایرادات سوالات هم نتونه اثری رومون بزاره
لطفا به بحثتون ادامه بدید و لطفا کسی هم به نظر من جواب نده و کاری نداشته باشه(اینم واسه نجما نوشتم که نگه من بحثو دنبال نمیکنم و رفتم...)

من قبول دارم که یسری از بچه ها هم سطحی میخونن و فقط حفظ میکنن که قبول بشن.یعنی هدفشون میشه قبول شدن و یاد نمیگیرن.بعد انتظار دارن قبول بشن.اما دوستایی داشتم که برای من درس توضیح میدادن اما چون کامل همه منابعو خوندن سر گزینه ها به شک افتادن و قبول نشدن.من فقط 1 منبع خونده بودم.جالبه که برای رشته ما 3 منبع معرفی شده ولی وقتی اعتراض کردیم که فلان سوال 3 گزینه صحیح داره که هر گزینش توی 1 رفرنس اومده گفتن فقط 1 رفرنس قابل قبوله.از شانس همون رفرنسی بود که من فقط رسیدم اونو بخونم و قبول شدم.حالا تکلیف بچه هایی که بیشتر از من زحمت کشیدن و هر 3 رفرنسو خوندن چیه؟؟؟؟؟؟:(50):

sefidrooze

New member
خدااااااااااااااااااااااااااا.بخونی این جوری نخونی اون جوری

najma

New member
من ک اشکم در اومد بخدا..منم موافقم مثلا برا سلولی همون لودیش کافیه..بزرگترین اشکال همینه ک سوالا یا از منابع معرفی شده نیس یا اگه هم هس جواب سوال به طور دقیق هیچ جای منبع ذکر نشده..البته منظورمون همه سوالا نیست..خوندن جزوه باعث میشه که کسانی که جزوه خوندن فقط، دانش کافی برای مقطع ارشد نداشته باشن و این مشکل بزرگی برای آینده علمی کشوره..

دقیقا . گاهی میبینیم سوال ها جواب های سلیقه ای دارن . یعنی طراح استباط شخصی خودش رو از یک بخش کتاب به طور مبهم سوال داده !! و انتظار داره ما هم همون استنباط رو داشته باشیم . حالا اصلا ما حتی نمیفهمیم منظور طراح چی بوده ؟ و کجای کتاب مد نظره ...
سوالات بیمار گونه هم نوع دیگه ای از سوالات هستن که میبینیم هر سال داده میشن برای پایین کشیدن درصد بچه ها ! مثلا فرض کنید سوالی کاملا حفظی از یک جدول پرت در کتاب امری !
اگر معیار گزینش ، سواد و دانش بچه هاست واقعا چرا چنین سوالاتی داده میشه .
به نظر من سوالات بهتره تحلیل و علمی باشه .
و خودتون هم میدونید در کنکور امسال ما هر کس بیشتر تحلیل کرد ، بیشتر ضررکرد . و هر کس نگاه سطحی به سوالات داشت و تا یک گزینه به چشمش آشنا بود اونرو انتخاب کرده بود ، برنده شد !!

آخرین ویرایش:

biochem

New member
شدیدا باهات موافقم. منم امسال از سادگی بعضی سوالا خودم پیچیده شون کردم و غلط زدم!:tonguesmiley:

fateme67

New member
دقیقا . گاهی میبینیم سوال ها جواب های سلیقه ای دارن . یعنی طراح استباط شخصی خودش رو از یک بخش کتاب به طور مبهم سوال داده !! و انتظار داره ما هم همون استنباط رو داشته باشیم . حالا اصلا ما حتی نمیفهمیم منظور طراح چی بوده ؟ و کجای کتاب مد نظره ...
سوالات بیمار گونه هم نوع دیگه ای از سوالات هستن که میبینیم هر سال داده میشن برای پایین کشیدن درصد بچه ها ! مثلا فرض کنید سوالی کاملا حفظی از یک جدول پرت در کتاب امری !
اگر معیار گزینش ، سواد و دانش بچه هاست واقعا چرا چنین سوالاتی داده میشه .
به نظر من سوالات بهتره تحلیل و علمی باشه .
و خودتون هم میدونید در کنکور امسال ما هر کس بیشتر تحلیل کرد ، بیشتر ضررکرد . و هر کس نگاه سطحی به سوالات داشت و تا یک گزینه به چشمش آشنا بود اونرو انتخاب کرده بود ، برنده شد !!
موافقم هر کس که بیشتر تحلیل کرد بیشتر ضرر کرد..به نظر من این کنکور کنکوری نبود که بشه واقعا سطح دانش بچه هارو سنجید..طرح سوال از جدولایی که اصلا جنبه علمی ندارن و به قول شما ازشون سوال طرح میشه که فقط درصد بچه ها پایین بیاد..درحالیکه به نظر من سوال باید از جاهایی طرح بشه که کاملا جنبه علمی داره و حقیقتا یک محیط رقابتی خوب رو ایجاد میکنه..این جور سوالا باعث میشه تا افرادی که خودشون رو برای نتیجه خوب آماده کردن نتونن اون نتیجه خوب رو بگیرن..طرح این سوالا باعث میشه تا بچه ها برا سال بعد عمیق خوندن رو کنار بذارن و برن سراغ مطالبی که خوندنشون برا آمادگی در مقطع ارشد کافی نیس شاید نتیجه بگیرن شایدم ن ولی حتی اگه نتیجه هم بگیرن دانش کافی رو نخواهند داشت..این که گفته میشه سوال باید از جاهای با ارزش کتاب مطرح بشه هدف این نیست که کسی داره سنگ خودشو ب سینه میزنه ما هدفمون بالا بردن سطح علمی و استاندارد سوالای کارشناسی ارشده.

najma

New member
متاسفانه با این نحوه گزینش عواقب بدی در انتظار نظام آموزشی ماست . زمانی که تابستون داشتیم اون اعتراض نامه رو جمع میکردیم من خودم با تعداد زیادی از داوطلبا دست کم یک ربع صحبت کردم . این که چی خوندن ، چه طور خوندن و آیا راضی هستن یا خیر ....
چیزی که واقعا برام جالب بود این بود که بعضی ها میگفتن نه ما از سوالات راضی بودیم . و در صدای خوبی هم آورده بودن !!
بعد ازشون میپرسیدم خب چه رفرنسی خوندی میگفتن جزوه فلانی (متاسفانه حتی برای درس اصلی ) .
بعد شروع میکردم راجع به سوالای اعتراض باهاشون بحث کردن و میدیدم متاسفانه اصلا متوجه نیستن ! چون فقط چند صفحه جزوه رو حفظ کردن .
و خودشون میگفتن ما چون پیش بینی میکردیم با رفرنس خوندن نتیجه نمیگیریم رفتیم سراغ جزوات !!!!!!!!!!!!
حالا فرض کنید این افراد راحت طلب الان میخوان بشینن سر کلاس ارشد بهترین اساتید . استاد میاد میبینه 4 تا آدم بی اطلاع سر کلاسن انگیزش رو از دست میده .
خیلی از اساتید در چند سال اخیر متاسفانه از بیسوادی بچه های شکایت دارن .
اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه اعتبار دانشگاه های ایران هم بعد از مدتی زیر سوال میره .
و از طرفی با استعداد های سوخته که کلی وقت و انرژی گذاشتن چه کار میشه کرد ؟
چند سال باید از بهترین لحظات عمر این افراد پشت کنکور تلف بشه ...

آخرین ویرایش:

parsa-110

New member
با توجه به اعلام نتایج و عدم پزیرش عده ای که کم هم تلاش نکردن و هم مطا لعه اصولی داشتن اما به دلایل دیگری غیر از سواد آکادمیک و تئوری موفق به قبولی نشدن!!!
هرکس نظری دراره میتونه به عنوان تجربه برای کسانی که هم اکنون برای آمادگی تلاش میکنند و سایر دوستان خود که همزمان با انها تلاش برای آمادگی مجدد برای شرکت در آزمون دارند را به اشتراک بزاره.........
کیان جان میدونی چرا پزیرفته نشدن.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون پذیرفته شدن با<<<< ذ >>>> انجام میگیره نه با<<<< ز >>. :d

متاسفانه با این نحوه گزینش عواقب بدی در انتظار نظام آموزشی ماست . زمانی که تابستون داشتیم اون اعتراض نامه رو جمع میکردیم من خودم با تعداد زیادی از داوطلبا دست کم یک ربع صحبت کردم . این که چی خوندن ، چه طور خوندن و آیا راضی هستن یا خیر ....
چیزی که واقعا برام جالب بود این بود که بعضی ها میگفتن نه ما از سوالات راضی بودیم . و در صدای خوبی هم آورده بودن !!
بعد ازشون میپرسیدم خب چه رفرنسی خوندی میگفتن جزوه فلانی (متاسفانه حتی برای درس اصلی ) .
بعد شروع میکردم راجع به سوالای اعتراض باهاشون بحث کردن و میدیدم متاسفانه اصلا متوجه نیستن ! چون فقط چند صفحه جزوه رو حفظ کردن .
و خودشون میگفتن ما چون پیش بینی میکردیم با رفرنس خوندن نتیجه نمیگیریم رفتیم سراغ جزوات !!!!!!!!!!!!
حالا فرض کنید این افراد راحت طلب الان میخوان بشینن سر کلاس ارشد بهترین اساتید . استاد میاد میبینه 4 تا آدم بی اطلاع سر کلاسن انگیزش رو از دست میده .
خیلی از اساتید در چند سال اخیر متاسفانه از بیسوادی بچه های شکایت دارن .
اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه اعتبار دانشگاه های ایران هم بعد از مدتی زیر سوال میره .
و از طرفی با استعداد های سوخته که کلی وقت و انرژی گذاشتن چه کار میشه کرد ؟
چند سال باید از بهترین لحظات عمر این افراد پشت کنکور تلف بشه ...

البته نجما جون انقدر سر جزوه جبهه گیری نکنید چون جزوه داریم تا جزوه.در مورد درس تغذیه و فیزیولوژی گاهی جزوه ها از حجم کتابم بیشتر و مفصلترن و مطالب چند کتابو با هم ادغام کردن! برای ما چون ترجمه کاملی از رفرنس کراووس بیرون نیست اساتید با گروهشون کتابو که هر 4 سال عوض میشه ترجمه میکنن و بعنوان جزوه میدن . خود من برای فیزیولوژی جزوه ای خوندم که از گایتون خیلی بیشتر بود و علاوه بر مطالب گایتون حاوی مطالب کتاب گانونگ و برن هم بود.
همه جزوه ها رو یکسان ندون دوستم.

آخرین ویرایش:
بالا