اسم شما چیه؟

mw.ashel

New member
عجيبترين اسم هايي كه ازشون خوشم اومده:
waria - mw.ashel - !RBC - nadiap - nilam - soleil - bacillus.bs
اين نام كاربريها به نظرم جالبا

ممنون ،نظر لطفتونه.مال من اولش که معلومه mw یعنی اختصار ماماmid wife .و از رشتم معلومه دخملم،چون تو رشتمون پسر نداریم . اما اسمم ،که هیچکیس نمیتونه حدس بزنه !:33:

bumin

New member
آره عجيبا، قشنگن، جالبا، بانمكن و فك كنم معني هم ندارن:smiliess (11):

bumin

New member
ممنون ،نظر لطفتونه.مال من اولش که معلومه mw یعنی اختصار ماماmid wife .و از رشتم معلومه دخملم،چون تو رشتمون پسر نداریم . اما اسمم ،که هیچکیس نمیتونه حدس بزنه !:33:
معنيشو بگو ديگه

shahram25

New member
بنظرم قشنگترين اسم روي كره زمين و بزرگترين نعمتي كه خدا به انسانها داده يعني همون عقل كه باهاش تونستن اسمي به قشنگي اسم شهرام رو درست كنن وجود نداره.
ميشه گفتبزرگترين خدمت عقل به بشريت كشف نام شهرام بوده

reza.n

New member
شهرام سهام پپسی و کوکا رو به اسمت بزنیم بیخیال میشی؟اونوقت کلی نوشابه داری که واسه خودت باز کنی.سرگرم میشی.:65d6a5d6s:

**^^**

New member
فک نمیکنم اینم واسه ایشون کافی باشه در عرض 2 دیقه همشو باز میکنه باز کم میاد

shahram25

New member
بنظرم قشنگترين اسم روي كره زمين و بزرگترين نعمتي كه خدا به انسانها داده يعني همون عقل كه باهاش تونستن اسمي به قشنگي اسم شهرام رو درست كنن وجود نداره.
ميشه گفتبزرگترين خدمت عقل به بشريت كشف نام شهرام بوده .
يكي از ويژگي هاي بارز انسان شكست نفسي هست و من خداي بزرگ رو شاكرم كه منو از اين نعمت بي بهره نكرده و هميشه به عنوان پسري شكسته نفس در معرفي شدم به خودم افتخار ميكنم

reza.n

New member
يكي از ويژگي هاي بارز انسان شكست نفسي هست و من خداي بزرگ رو شاكرم كه منو از اين نعمت بي بهره نكرده و هميشه به عنوان پسري شكسته نفس در معرفي شدم به خودم افتخار ميكنم
واقعا این همه تواضع تحسین برانگیزه.:14:

mohana

Well-known member
شهرام سهام پپسی و کوکا رو به اسمت بزنیم بیخیال میشی؟اونوقت کلی نوشابه داری که واسه خودت باز کنی.سرگرم میشی.:65d6a5d6s:
آفرییییییییییییین:25r30wi:

میگماااا
چه طور شد این اواتار شیره بیشتر از 2 دقیقه دووم آورد؟؟؟
:p

mikhak s

New member
خب nsj حالا كه هستي اول اسمتوبگوتا كارمونو شروع كنيم :thanks:

estel

Member
باز خوبه میگی انسانها این اسمو درست کردن و ادعا نمیکنی خدا برای اینکه دیده عقل آدم به آفرینش این اسم نمیرسه این اسم رو وحی کرده به یکی از بنده هاش

shahram25

New member
به نظرم این اقا شهرام اهل یه روستای عقب افتاده ست:riz277:
اره روستاي دور افتاده ما اي دي اس ال داره تازه سرعتشم 512 هستا.
تازه برات بگم عمو رفته بود ده كنار كه چهارپاشونو بگيريم منو ببره مكتب اما چكمه هاي من پاره شده بودن و اب توش رفته بود كه وقتي راه ميرم شلپ شلوپ صدا ميده واسه همين از ده نيومديم.

بالا