اسم شما چیه؟

shahram25

New member
من اسم استل و میدونمممممممم.نمیگم ولی...:thanks:
واريا اسمش
سوره...صفورا....ليلي....معصومه....مژگان...منيره....فاطمه....سميرا....اعظم...رعنا....سميه...هلاله....ليلا....ساره....پريچهر...پريسا....خديجه....ارزو...صديقه....مريم...زينب....الهام....فريده....خورشيد...نويده
كدومشونه؟

waria

New member
واريا اسمش
سوره...صفورا....ليلي....معصومه....مژگان...منيره....فاطمه....سميرا....اعظم...رعنا....سميه...هلاله....ليلا....ساره....پريچهر...پريسا....خديجه....ارزو...صديقه....مريم...زينب....الهام....فريده....خورشيد...نويده
كدومشونه؟
:1dco2x0p1lilzhfpg1tمن گه اسممو گفتم...چند صفحه پیش رو بخونین...از بین اینایی که گفتین هیچکدومش نیست...

estel

Member
من دختری تشریف دارم که اسمم رو قبلا گفتم در تاپیک مرحومی قبل از این تاپیک ولی دیگه نمیگم :bunnyearsmiley:
عمرا بتونی حدس بزنی شهرام خان
واقعا هنگامه به من میاد؟؟؟؟

shahram25

New member
استيل كدوم يك از اسماي زير اسمته؟اصن بينشوني؟
سوره...صفورا....ليلي....معصومه. ...مژگان...منيره....فاطمه....سمي را....اعظم...رعنا....سميه...هلال ه....ليلا....ساره....پريچهر...پر� �سا....خديجه....ارزو...صديقه....م ريم...زينب....الهام....فريده....� �ورشيد...نويده
كدومشونه؟

estel

Member
استيل كدوم يك از اسماي زير اسمته؟اصن بينشوني؟
سوره...صفورا....ليلي....معصومه. ...مژگان...منيره....فاطمه....سمي را....اعظم...رعنا....سميه...هلال ه....ليلا....ساره....پريچهر...پر� �سا....خديجه....ارزو...صديقه....م ريم...زينب....الهام....فريده....� �ورشيد...نويده
كدومشونه؟
من هیچکدومشون نیستم

waria

New member
بچه هابرای اینکه زیادی گلوکز نسوزونید میگم....بیخیال اسم استل شین چون عمرا نمیتونین حدس بزنین:riz277:...

آخرین ویرایش:

estel

Member
دیدین واریا هم گفت که عمرا بتونین حدس بزنین میتونین سلول های خاکستریتون رو نگه دارین

estel

Member
من که اصلا داخل دور نشده بودم که الان بخوام خارج شم:65d6a5d6s:

n.b.m

New member
سلام بچه ها....
نمی دونم چرا چند وقته هرچی می خوام براتون لایک بزنم نمیشه، تا میام کلیک کنم رو لایک یه هو مثه ملخی که بزنی تو سرش یه متر می پره اون ور!

n.b.m

New member
نتیجه اخلاقی بحث درباره اسم n.b.m؟؟؟
مهم نیس دختر باشی یا پسر....
مهم اینکه انسان باشی....:bunnyearsmiley:

بالا