یکی بود ، یکی نبود... من موندم و اون نموند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

love virology

New member

پسرا هم دل پردردي دارنا
چرا همش اينجوريه ؟تو رابطه اگه پسره متعهد باشه دختره ولش ميكنه و دختره وفادار باشه پسره ميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چ قانون مسخره اي.بپوكين خو هردو متعهد باشين چي ميشه ها؟خخخخخخخخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

پسرا هم دل پردردي دارنا
چرا همش اينجوريه ؟تو رابطه اگه پسره متعهد باشه دختره ولش ميكنه و دختره وفادار باشه پسره ميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا میدونه یاد شعرا قدیم افتادم کوچه بازاری / اگر اگر دستم رسد بر گردون چرا سرنوشت من شد این گونه خخخخخ/ ولی بعد از 1 یا 2 فرجام بد اکثرا زده میشن پسرا مخصوصا باز شرایط و فرد بستگی داره / دوست من بعد از 2 فرجام دیگه زندگی شده درس و مطالعه احساساتسو کلا اتیش زد انداخت دور

- - - Updated - - -

پسرا هم دل پردردي دارنا

- - - Updated - - -

پسرا هم دل پردردي دارنا

خدا میدونه یاد شعرا قدیم افتادم کوچه بازاری / اگر اگر دستم رسد بر گردون چرا سرنوشت من شد این گونه خخخخخ/ ولی بعد از 1 یا 2 فرجام بد اکثرا زده میشن پسرا مخصوصا باز شرایط و فرد بستگی داره / دوست من بعد از 2 فرجام دیگه زندگی شده درس و مطالعه احساساتسو کلا اتیش زد انداخت دور

mahii

New member
اخييييييييييييييييييي
مشكل بايد ريشه يابي شه از پايه
اينطوري نميشه...
بايد ي فكر اساسي كرد:(50):

love virology

New member
ریشه دیگه نابود شد / جوانان شدن پیر و دگر ازدواج فراموش / ما موندیمو یک مشت خاطره و اهنگ و .....

نمیدانم دلم دیوانهٔ کیست

کجا آواره و در خانهٔ کیست

نمیدونم دل سر گشتهٔ مو

اسیر نرگس مستانهٔ کیست
گلی که خود بدادم پیچ و تابش

باشک دیدگانم دادم آبش

درین گلشن خدایا کی روا بی

گل از مو دیگری گیرد گلابش

mahii

New member
ميدوني چيه؟
دخترا 90 درصد پاي دل و عشقشون ميمونن اما پسرا نه خيلي راحتتر واسه خودشون دليل ميارن ك نميشه و در اخر حتي اگه ي نفر و بخوان راحت ب حرف خانواده گوش ميدن و كس منتخب اونارو قبول ميكنن برا ازدواج اما دختر تو اينجور مواقع پاي دلش ميمونه و جالبه خونواده هم راضي ميكنه
نميدونم چرا ولي اكثرا همينجوريه و پسري ك پاي عشقش بمونه كم شده قبلا همه واسه ازدواج خودشونو به هر راهي ميزدن اما الانه منطق پسرا گل كرده بدجور.خيلي سست شدن خيلي .نميشه اعتماد كرد ديگه ب پسيرا من خودم شاهد بودم چطور خيلي از دوستام بعد چنسال رابطه عشقولي و صميمي از طرف پسره پس زده شدن.

amiir

New member
تو این قضایا تا واقعا برا خودت اتفاق نیفته نمیتونی قضاوت کنی. کلا دختر و پسرم نداره ها، اینکه ادم به کسی که دوسش داره نرسه حال ادم رو خراب میکنه. ولی منم حرف دوستامون رو قبول دارم، من خودم پسرم میدونم چجوریه.... پسر اگه واقعا دختر رو بخواد هرجوری هست بهش میرسه، نمونش پسر عمه خودم، عاشق یه دختره شد که یکسال از خودش بزرگتر بود ، قبلا عقد کرده بود و از یه شهر کوچیک بودن ... خونواده پسر عمه ام همه مخالف بودن تا 2 سال از خونه قهر کرد رفت پیش مادربزرگم تا بالاخره خونواده راضی شدن ... البته این قضیه برا 15 سال پیشه ها، اونموقع که بزرگتر بودن دختر خیلی مهم بود. بله اینجوریاس، پسرا اگه کاری رو بخوان میکنن.
الانم هرچی ما بگیم شما رو درک میکنیم و میفهمیم دروغه ولی بهرحال اتفاقیه که افتاده و باید باهاش کنار اومد، پس بهتره که یه کم منطق هم قاطی احساس الانتون بکنید، هرچند سخته، ولی اینجوری بهتر میشه با قضیه کنار اومد. :riz513:

mahii

New member
من خودم ك الان شهيد بهشتي ميخونم ميشنوم ك يسري از بچهاي زير گروه خودمون اكثر شبا ميرن دورهميياي مختلط و پارتي خودم عكسشونو تو اينستاگرام يكي از دوستام ديدم خوب اين دوستان كار ميكنن و پول دارن و مهموني دورهمي و عشق و حالم ك دارن ....ديگه چرا با ازدواج خودشونو محدود ب يكي كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان پسر و دختر خوب ك بخوان زود ازدواج كنن و خانواده داشته باشن كمن خصوصا پسرا تمايل ب ازدواج ندارن...قبلنا يكي بهم ميگفت تا مجردبي برو حال كنن و لذت ببر اما من بهش گفتم ترجيح ميدم لذتو فقط با همسرم بچشم و دوسندارم كسي جز همسرم رو راضي نيستم ب نامحرم حال بدم و دوسدارم تمام زيباييم مال همسرم باشه
اونم ديگه حرفي نزد
يني من تاقبل ديدن اين عكسا اصلا همچين ديدي ب پارتي نداشتم
ماشالله جام شرابيم داشتم خخخخخخخخخخ

آخرین ویرایش:

love virology

New member
ميدوني چيه؟
دخترا 90 درصد پاي دل و عشقشون ميمونن اما پسرا نه خيلي راحتتر واسه خودشون دليل ميارن ك نميشه و در اخر حتي اگه ي نفر و بخوان راحت ب حرف خانواده گوش ميدن و كس منتخب اونارو قبول ميكنن برا ازدواج اما دختر تو اينجور مواقع پاي دلش ميمونه و جالبه خونواده هم راضي ميكنه
نميدونم چرا ولي اكثرا همينجوريه و پسري ك پاي عشقش بمونه كم شده قبلا همه واسه ازدواج خودشونو به هر راهي ميزدن اما الانه منطق پسرا گل كرده بدجور.خيلي سست شدن خيلي .نميشه اعتماد كرد ديگه ب پسيرا من خودم شاهد بودم چطور خيلي از دوستام بعد چنسال رابطه عشقولي و صميمي از طرف پسره پس زده شدن.

همه رو با یک چوب نزنید بچه های دهه 50 و 60 واقعا مظلومن همه اینطور نیستن شاید اکثریت باشه ولی هستن کسایی که عشق را اکسیری برای خود میداندد / اکسیر عشق بر مسم افتاد و زر شدم
عشق باید روح 2طرف نوازش بده باید شوق زندگی در وجود طرف راه بندازه الان اینجوری نیست شده مادیات و متاسفانه پوزش جنسی شده /

mahii

New member
نه همه ك نه برادر من خخخخخخخخخخخ
ولي تو اقايون انصافن بيشتره

love virology

New member
خانوما دهه 60 اینطور نیستن کلا دهه 60 50 درسته نسل سوخته ان ولی نسل با صلابتین / فیلم مرسدس از اون فیلماس که مرد و زن قدیمی خوب نشون میده / میخام از مملکت برم میمونی شاید زنگ میزنه دارم میام عالیه خوشم اومد از فیلمش

mahii

New member
انقدر دهه 60 نكن من خودم دهه60ام خخخخخخخخخخ البته 33 روز مونده به 70 دنيا اومدم ولي با افتخار 60 ايم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

خانوما دهه 60 اینطور نیستن کلا دهه 60 50 درسته نسل سوخته ان ولی نسل با صلابتین / فیلم مرسدس از اون فیلماس که مرد و زن قدیمی خوب نشون میده / میخام از مملکت برم میمونی شاید زنگ میزنه دارم میام عالیه خوشم اومد از فیلمش

شما چنسالته؟/؟///:dadad4:

love virology

New member
یاد عشقای قدیم یاد یواشکی نامه نوشتم نامه رو با ادکلن اغشته کردن / یاد شماره دادن خونه زنگ زدم بابا برداشت فوت کن برای نشانه

یاد خرید کارت پستال عید / اووه یاد گرفت و نوشتن در سررسید اووووه / یاد تقلب بازی دانشگاه / ساده بودن ساده ولی گاهی دلم بدجور هوای قدیم میکند

mahii

New member
یاد عشقای قدیم یاد یواشکی نامه نوشتم نامه رو با ادکلن اغشته کردن / یاد شماره دادن خونه زنگ زدم بابا برداشت فوت کن برای نشانه

یاد خرید کارت پستال عید / اووه یاد گرفت و نوشتن در سررسید اووووه / یاد تقلب بازی دانشگاه / ساده بودن ساده ولی گاهی دلم بدجور هوای قدیم میکند

هووووم اين مال دهه 60؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتي چنسالتونه پدر؟خخخخخخخخخخخخ

love virology

New member
درسته ولی قدیم خوب بودا / گل محمدی خشک شده داخل پاکت نامه / اخ اخ / دوستای طرف هم مثل خواهر خودت جلو میرفتن/ واویلاااااا / غیرتی شدن سر طرف حالا نه به دار بود / خندم میگیره/

mahii

New member
ميشه از فاز قديم بياي تو فاز جديد خخخخخخخخخخخ كشتي مارو:riz481:
منكه فهميدم چنسالته ديگه اين اداها چيه خخخخخخخخخخخخخ

love virology

New member
پوزش پرحرفی شد/ خاستم حال و هوایی عوض شه/ بانوی گرامی شما بزرگ ما هستین /

یه دیالوگ از فیلم عروش اتش / ببینوم پشت سره این دختر کسی حرف بزنه دهنش گل میگیرووووووووم / شاد باشید

- - - Updated - - -

ميشه از فاز قديم بياي تو فاز جديد خخخخخخخخخخخ كشتي مارو:riz481:
منكه فهميدم چنسالته ديگه اين اداها چيه خخخخخخخخخخخخخ

چند سالمه خوب

کرهانی

New member
کرهانی غزیزم شماره اتو نمیتونی عوض کنی بجاش:
بذارش توی بلک لیست.
بلاکش کن.
تو به هیچ وجه نباید نباید نباید باش ارتباط داشته باشی ...
با پیام دادنش نباید دلگرم شی!

و اینکه که اون میخواد با مسائلش چطور کنار بیاد به تو هیچ ربطی ندااااااااره
خودش میدونه و زنش
دلت به حالش نسوزه ....

ببخشید رک گفتم

اره نباید دلگرم شد
هرچند پیام دادن دیشبش اخرش همش دعوا بود و دلخوری جدید بوجود اومد
واقعا میتونست عقد نکنه اگر دوست نداشت

mahii

New member
درسته ولی قدیم خوب بودا / گل محمدی خشک شده داخل پاکت نامه / اخ اخ / دوستای طرف هم مثل خواهر خودت جلو میرفتن/ واویلاااااا / غیرتی شدن سر طرف حالا نه به دار بود / خندم میگیره/

خداييش غيرت كجارفته؟
الان دوستاي طرف مثله دوستاي خودت ميمونن خخخخ لامصصب دل نيس ك درياي خزره:riz481:

کرهانی

New member
كرهاااااااااااااااااااااااني خخخخخخخخخخخخخخ
خدابگم چيكارت نكنه دخمل
من خيلي رو دخترا حساسم خيلي تعصب دارم شديد
مگر اينكه من اين پسره رو نبينم وگرنه گوششو ميكنم

اره یه دوست کرمانیمم اینجوریه
برم کنار سرمو میکنه

- - - Updated - - -

ببخشید من یه سوال بپرسم؟ برای همه بچه های فامیلشون این رسم رو دارن؟ یا فقط همین یکی؟
اگه برای همه هست چرا پسره از اول به تو نگفت و باهات سالها دوست بود؟ همین کارش خیانت به تو بوده که نگفته همه چیز رو
بعد میشه بگید کجای کرمان این رسم رو داره؟ ما 3 خاندان قدیمیه کرمان و سیرجان و بافت رو وصلتی میشناسیم این رسم رو از هر سه نماینده اون خانواده دیروز جویا شدم و نشنیده بودن
تو از خودش شنیدی؟ یا خودت میدونستی؟ اگه خودش گفته دروغ گفته من بهت قول میدم ، این خط این نشون

اگر عروس داماد غریب باشن اینجوریه
من کرمانیم اونکه کرمانی نبود, زاهدانی بود

mahii

New member
پوزش پرحرفی شد/ خاستم حال و هوایی عوض شه/ بانوی گرامی شما بزرگ ما هستین /

یه دیالوگ از فیلم عروش اتش / ببینوم پشت سره این دختر کسی حرف بزنه دهنش گل میگیرووووووووم / شاد باشید

- - - Updated - - -

چند سالمه خوب

نه خوب ميحرفين شوخي كردم والله ب ججان خودم شوخي بود خخخخخخخخخخخ
64 يا 66 يا 65؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخ خودت گفتي در ميانه ديه

mahii

New member
اره نباید دلگرم شد
هرچند پیام دادن دیشبش اخرش همش دعوا بود و دلخوری جدید بوجود اومد
واقعا میتونست عقد نکنه اگر دوست نداشت

اره ميتونست اما بدرك ولش كن اون لياقت نداره ديگه ي لحظه بهش فكركني
برنامه بريز واسه اينده تو هم جووني هم خوشكل و هم تحصيل كرده موقعيت خوب اومد امون نده تو حقته ك بفكر خودت باشي

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا