گرد و خاک بیکاری در چشم فارغ‌التحصیلان

مجید دیجی

مدیر بخش

به نظرم اگر کسی فقط برای شغل درس می خونه راهش اشتباه هس ... احتمالا این حرف من رو خیلی هاتون تایید کنید ...

1)توصیه می کنم حرکت کنید ... یعنی چی ؟ یعنی این که به شکل عملی یه کاری رو شروع کنید حتی اگر مربوط به رشتتون نیست ... مهم اینه که بالاخره از یک جایی شرو کنید ...
2) مهاجرت کنید ... اگر کار در شهرهای کوچک برای شما اشتغال زا نیست به شهرهای بزرگتر بروید
3) از اساتید دانشگاهیتون کمک بگیرید ... معمولا اون ها ایده های خوبی دارن
4) دامنه ارتباطاتتون رو از اینترنت بیرون ببرید ... دنیا خیلی بزرگتر از فضای مجازی است
5)کسب و کاری عملی خارج یا مربوط به رشتتون یاد بگیرید
6)دست از خیال پردازی و بلند پردازی بردارید
7)به خدا توکل کنید
8)هیچ وقت خودتون رو بیکار نگذارید ... یعنی مدام در حال تلاش باشید ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

ba ba barghi

Well-known member

به نظرم اگر کسی فقط برای شغل درس می خونه راهش اشتباه هس ... احتمالا این حرف من رو خیلی هاتون تایید کنید ...

1)توصیه می کنم حرکت کنید ... یعنی چی ؟ یعنی این که به شکل عملی یه کاری رو شروع کنید حتی اگر مربوط به رشتتون نیست ... مهم اینه که بالاخره از یک جایی شرو کنید ...
2) مهاجرت کنید ... اگر کار در شهرهای کوچک برای شما اشتغال زا نیست به شهرهای بزرگتر بروید
3) از اساتید دانشگاهیتون کمک بگیرید ... معمولا اون ها ایده های خوبی دارن
4) دامنه ارتباطاتتون رو از اینترنت بیرون ببرید ... دنیا خیلی بزرگتر از فضای مجازی است
5)کسب و کاری عملی خارج یا مربوط به رشتتون یاد بگیرید
6)دست از خیال پردازی و بلند پردازی بردارید
7)به خدا توکل کنید
8)هیچ وقت خودتون رو بیکار نگذارید ... یعنی مدام در حال تلاش باشید ...

سلام
این حرفای که زدی بیشتر شبیه شعارن ...اگه قراره به درس فقط به عنوان درس نگاه کنم که بشینم تو خونه ام ...کتاب بخونم معلوماتم بره بالا ..خودآزاری نداریم که بریم عمر خودمونو پشت کنکور و میله های دانشگاه تلف کنیم که ....

2.مهاجرت برای همه امکانش نیس ..مخصوصا دخترا

3.از اساتید کمک گرفتیم اتفاخااااا...فرمودن ارایشگری یا خیاطی یا گالری عروس بزنید

4.اتفاخا چون همه سرشون تو نت هست برنده کسی که از نت می تونه سود ببره و درامد دربیاره

6.باوشه
7.باوشه
8.یادم می مونه

سخن اخر :خاک تو سر دولت که فقط جوون بیکار تحویل جامعه میده و سرجوانا رو با درس گرم می کنه ....وقتی هم فازغ از تحصیل میشن .....نه حرفه ای بلدن نه درسوشن به کارشون میاد ..نه چیزی.....
دلم یه اشوب میخاد:دی

maxin

Well-known member
سلام
این حرفای که زدی بیشتر شبیه شعارن ...اگه قراره به درس فقط به عنوان درس نگاه کنم که بشینم تو خونه ام ...کتاب بخونم معلوماتم بره بالا ..خودآزاری نداریم که بریم عمر خودمونو پشت کنکور و میله های دانشگاه تلف کنیم که ....

2.مهاجرت برای همه امکانش نیس ..مخصوصا دخترا

3.از اساتید کمک گرفتیم اتفاخااااا...فرمودن ارایشگری یا خیاطی یا گالری عروس بزنید

4.اتفاخا چون همه سرشون تو نت هست برنده کسی که از نت می تونه سود ببره و درامد دربیاره

6.باوشه
7.باوشه
8.یادم می مونه

سخن اخر :خاک تو سر دولت که فقط جوون بیکار تحویل جامعه میده و سرجوانا رو با درس گرم می کنه ....وقتی هم فازغ از تحصیل میشن .....نه حرفه ای بلدن نه درسوشن به کارشون میاد ..نه چیزی.....
دلم یه اشوب میخاد:دی

میله های دانشگاه:riz481:
خب بابا و مجید حرفای خوبی داشتن.ولی این خط آخری ک بابا نوشته مصداق حقیقته و شکی توش نیست همه دانشگاها از ملی تا ازاد فقط دانشجو میگیرن جیب پر کنن.و اصن 1درصد هم ب فکر مردم نیستن.
سر کار رفتن یه دانشجوی رشته الاهیات(نه حالا حوضه محض)از پزشک محتمل تره .من خودم دوستی داشتم تو ارد این رشته ک بـــــــوق استخدام شده... ینی رشتش 1درصد با اون کار ربطی نداره.

آخرین ویرایش:

mahsast

New member
از بس فله ای دانشجو گرفتن همه رشته هارو بی ارزش کردن...متاسفم براشون

به نظرم کسی که میخواد یه لیسانس الکی تو پیام نور بگیره نره دانشگا بهتره..هرچند الان همه دنبال مدرکن\:

God70

New member
از بس فله ای دانشجو گرفتن همه رشته هارو بی ارزش کردن...متاسفم براشون

به نظرم کسی که میخواد یه لیسانس الکی تو پیام نور بگیره نره دانشگا بهتره..هرچند الان همه دنبال مدرکن\:

منم عقیدم همین بود ولی یکی گفت بالاخره تحصیله دیدم راس میگه فرقه بین مغازه ئار تحصیل کرده با تحصیل نکرده اما باید توقعشون هنگام کار اونا که دانشگاه سطح پایین بودن بالا نباشه وبرن دنبال کارایی ک تخصص چندانی نمیخواد وانتظار استخدام توی بهترن ارگان دولتی نداشته باشن

ba ba barghi

Well-known member
منم عقیدم همین بود ولی یکی گفت بالاخره تحصیله دیدم راس میگه فرقه بین مغازه ئار تحصیل کرده با تحصیل نکرده اما باید توقعشون هنگام کار اونا که دانشگاه سطح پایین بودن بالا نباشه وبرن دنبال کارایی ک تخصص چندانی نمیخواد وانتظار استخدام توی بهترن ارگان دولتی نداشته باشن

خسته نباشی....شد حکایت بذار دم کوزه آبشو بخور

God70

New member
خسته نباشی....شد حکایت بذار دم کوزه آبشو بخور

ن دیگه اگه ب چشم افزایش فرهنگ و روابط عمومی و اینجور چیزا بهش نگاه کنیم همچینم در کوزه نیس فق نباید بعد توقعمون از جامعه بیخود بره بالا

هانیه

Well-known member
درآمد شغل ها چقدر است؟ +نمودار
بر اساس اطلاعات یکی از پایان‌نامه‌های دکتری در سال ۹۳ از میان ۲۰۰ شغل در تهران جراح پلاستیک و قلب و فوتبالیست بالاترین میزان درآمد سالانه را دارند و معلم ابتدایی و استادیار دانشگاه کمترین میزان درآمد را.
به گزارش اقتصادنیوز، بر اساس اطلاعات یک پایان نامه در مقطع دکتری، میزان درآمد سالانه ۲۰۰ شغل در تهران مورد بررسی قرار گرفته است. نکته قابل توجه در این گزارش بالا بودن حقوق سالانه برخی از مشاغل و پایین بودن حقوق برخی دیگر است.
بر اساس اطلاعات این گزارش جراح پلاستیک و قلب و فوتبالیست به ترتیب با هشت و سه میلیارد تومان درآمد سالانه بیشترین میزان درآمد را دارند. نکته قابل توجه این است که بر اساس این گزارش درآمد سالانه یک فوتبالیست بیش از دو برابر درآمد فوق تخصص جراحی فک و صورت است که سالانه ۱.۲ میلیارد تومان درآمد دارد. نکته جالی دیگر این است که درآمد طراح لباس عروس و معلم کنکور زیست شناسی، با درآمد فوق تخصص جراحی فک و صورت یکی است و درآمد این دو گروه بیشتر از همه مشاغلی است که بررسی شده است.
کمترین میزان درآمد هم مربوط به دارندگان سه گروه مشاغل در حوزه آموزش است. معلم ابتدایی با مدرک کارشناسی سالانه ۲۵ میلیون، استادیار دانشگاه ۵۰ میلیون، کاگر جوشکار حرفه‌ای ۸۰ میلیون و استاد تمام ممتاز با ۱۵۰ میلیون تومان درآمد سالانه در انتهای لیست قرار گرفته‌اند. مشاغلی که درآمد آنها حتی از نصاب ماهواره با سالی ۲۰۰ میلیون تومان هم کمتر است.
بازیگر مشهور سینما با سالانه ۸۰۰ میلیون تومان درآمد، مهندس مدیر کارخانه صنعتی و معلم خصوصی کنکور رشته‌های ارشد و تعمیرکار اتومبیل با سالی۶۰۰ میلیون تومان درآمد دارند.ندانپزشک عمومی با سالانه ۴۰۰ میلیون تومان درآمد در رده‌های بعدی درآمدهای بالا قرار دارند.
بر اساس این گزارش درآمد سالانه یک آرایشگر زنانه هم اندازه خلبان کاپیتان پایه یک جهانی است که هر دو سالانه ۳۰۰ میلیون تومان درآمد دارند و بعد از آن سرآشپز حرفه‌ای و نویسنده مشهور و نصاب ماهواره درآمد یکسانی دارند. سالانه ۲۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان.

بله یک جا هم بیولوژی خودنمایی کرد:riz481::4d564ad6:حالا هی همتون بخایید که استاد یونی شید:65d6a5d6s:

ba ba barghi

Well-known member
ن دیگه اگه ب چشم افزایش فرهنگ و روابط عمومی و اینجور چیزا بهش نگاه کنیم همچینم در کوزه نیس فق نباید بعد توقعمون از جامعه بیخود بره بالا

فرهنگ و روابط عمومی و اینجور چیزا رو تو دانشگاه بهمون یاد می دن؟؟؟؟

فکر نکنم توقع زیادی باشه کار در برابر یک عمر جوانی که صرف تحصیلات شده ... یه جوان 25-30 ساله شده ..وقت تشکیل زندیگیشه ...با مدرک لیسانس و فوق لیسانس کارمیخاد نیست...بایس بافرهگ باشه و بره شاگردی کنه !!!!!!صداشم در نیاد !

کارنیس؟؟خو دانشجو نگیرن ......اونم شی ..رشته ی آبیاری گیاهان دریایی!!!!والا بوخدا

آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
بابا

به نظرت شغل اینده نتیجه ات چی باشه؟

نصاب خوبه؟:25r30wi:(البته با عرض احترام به همه نصابین محترم شغل پر استرسی قبلن ها ها داشتن)

ba ba barghi

Well-known member
بابا

به نظرت شغل اینده نتیجه ات چی باشه؟

نصاب خوبه؟:25r30wi:(البته با عرض احترام به همه نصابین محترم شغل پر استرسی قبلن ها ها داشتن)

بچم مهندسه و کم توقع ..تازه فوخم داره ....شایستی دکتراشم بگیره ......نصابی هم میکنه..!!:rolleyessmileyanim:

هانیه

Well-known member
نه نه ببین اهل ووعیال زیادن نتیجه ونوه وبچه قاطی شدش

من شغل خودمو پرسیدم:25r30wi:رضایت بابا حرف اول رو میزنه :motat:

love virology

New member
درآمد شغل ها چقدر است؟ +نمودار
بر اساس اطلاعات یکی از پایان‌نامه‌های دکتری در سال ۹۳ از میان ۲۰۰ شغل در تهران جراح پلاستیک و قلب و فوتبالیست بالاترین میزان درآمد سالانه را دارند و معلم ابتدایی و استادیار دانشگاه کمترین میزان درآمد را.
به گزارش اقتصادنیوز، بر اساس اطلاعات یک پایان نامه در مقطع دکتری، میزان درآمد سالانه ۲۰۰ شغل در تهران مورد بررسی قرار گرفته است. نکته قابل توجه در این گزارش بالا بودن حقوق سالانه برخی از مشاغل و پایین بودن حقوق برخی دیگر است.
بر اساس اطلاعات این گزارش جراح پلاستیک و قلب و فوتبالیست به ترتیب با هشت و سه میلیارد تومان درآمد سالانه بیشترین میزان درآمد را دارند. نکته قابل توجه این است که بر اساس این گزارش درآمد سالانه یک فوتبالیست بیش از دو برابر درآمد فوق تخصص جراحی فک و صورت است که سالانه ۱.۲ میلیارد تومان درآمد دارد. نکته جالی دیگر این است که درآمد طراح لباس عروس و معلم کنکور زیست شناسی، با درآمد فوق تخصص جراحی فک و صورت یکی است و درآمد این دو گروه بیشتر از همه مشاغلی است که بررسی شده است.
کمترین میزان درآمد هم مربوط به دارندگان سه گروه مشاغل در حوزه آموزش است. معلم ابتدایی با مدرک کارشناسی سالانه ۲۵ میلیون، استادیار دانشگاه ۵۰ میلیون، کاگر جوشکار حرفه‌ای ۸۰ میلیون و استاد تمام ممتاز با ۱۵۰ میلیون تومان درآمد سالانه در انتهای لیست قرار گرفته‌اند. مشاغلی که درآمد آنها حتی از نصاب ماهواره با سالی ۲۰۰ میلیون تومان هم کمتر است.
بازیگر مشهور سینما با سالانه ۸۰۰ میلیون تومان درآمد، مهندس مدیر کارخانه صنعتی و معلم خصوصی کنکور رشته‌های ارشد و تعمیرکار اتومبیل با سالی۶۰۰ میلیون تومان درآمد دارند.ندانپزشک عمومی با سالانه ۴۰۰ میلیون تومان درآمد در رده‌های بعدی درآمدهای بالا قرار دارند.
بر اساس این گزارش درآمد سالانه یک آرایشگر زنانه هم اندازه خلبان کاپیتان پایه یک جهانی است که هر دو سالانه ۳۰۰ میلیون تومان درآمد دارند و بعد از آن سرآشپز حرفه‌ای و نویسنده مشهور و نصاب ماهواره درآمد یکسانی دارند. سالانه ۲۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان.

بله یک جا هم بیولوژی خودنمایی کرد:riz481::4d564ad6:حالا هی همتون بخایید که استاد یونی شید:65d6a5d6s:

متاسفانه توی این 35 ساله اوضاع علوم پایه خرابه / شما یک نصاب مثلا با یک استاد فرهیخته یکی میدونید / مواد فروشی و قاچاق اسلحه از همه این شغل ها درامدش بیشتره حتی از یک پزشک پس با یک استاد دانشگاه برابری میکنه متاسفم که پول شده ملاک و متر شما برای مقایسه کردن افراد / ماها مونده تا یک استاد دانشگاه بشیم این اساتید هم خون دل خوردن تا رسیدن به اینجا

love virology

New member

حرف شما اشتبا مثلا یکی دانشگاه بندر عباسه یکی تهران ولی اینی که بندر عباس درس خون تره تهران هست / این سخن شما اشتباست / دانشگاه درسته ملاک هست ولی این افراد هستن که تعیین کننده هستند / بی برنامگی و بی کفایتی مسئولان کشور گردن افراد نندازیم / چند سال پیش یک نخبه امد تی وی حرف میزد خوشم اومد گفت همه افراد در همه سطح درسی و دانشگاه میتونن نخبه باشند فقط کافیه مقید و درس خون باشند / امسال دوست بنده از یک دانشگاه واقعا کوچیک ولی کمی از دانشجوی تهرانی نداشت در سطح بیوشمی و سلولی / بیوتک 14 / رتبه علومش هم 9 / پس دانشگاه انقدر تعیین کننده نیست / خود فرد باید کوشش کنه/ شاد باشید

هانیه

Well-known member
متاسفانه توی این 35 ساله اوضاع علوم پایه خرابه / شما یک نصاب مثلا با یک استاد فرهیخته یکی میدونید / مواد فروشی و قاچاق اسلحه از همه این شغل ها درامدش بیشتره حتی از یک پزشک پس با یک استاد دانشگاه برابری میکنه متاسفم که پول شده ملاک و متر شما برای مقایسه کردن افراد / ماها مونده تا یک استاد دانشگاه بشیم این اساتید هم خون دل خوردن تا رسیدن به اینجا
اقا لاو اولن ملاک ومتر من پول نیست بهتره قبل نوشتن کامنت اتون کمی دقت میکردین ....تاسف هم نگه دار برای خودتون

دوما نوشته درامد دبیرخصوصی زیست با دکتر یکیه....

بگذریم......

هر چی شما بگید همون درسته ....برید برا منم تاسف بخورید

هانیه

Well-known member
بابابرقی هروقت دیدی لایک کن کامنت هامونو پاک کنیم تا بیشتر از این برچسب بهمون نزدن :thumbsupsmileyanim:

love virology

New member
اقا لاو اولن ملاک ومتر من پول نیست بهتره قبل نوشتن کامنت اتون کمی دقت میکردین ....تاسف هم نگه دار برای خودتون

دوما نوشته درامد دبیرخصوصی زیست با دکتر یکیه....

بگذریم......

هر چی شما بگید همون درسته ....برید برا منم تاسف بخورید

من به کسی برچسب نزدم / هرگز نگفتم سخن من درسته / من کلی حرف زدم / شاد باشید

ba ba barghi

Well-known member

فرزندم , مام داريم همينو ميكيم كه ......ميكيم مزد استايد كمه ........وخيلي از مشاغل ديه كه به اندازه ي زحمتي كه ميكشن حقوق نميكيرن ...نمونه اش خودم ..والا بوخدا حيف شدم :p

بالا