همینطوره بعدی می خواد وقت بگذرونه
M mhfazel New member 2015-07-14 #4,883 شدیدا بعدی روزه رو دوست داره اما روزه هاشو با نگرانی از کلیه هاش می گیره چون خوب کار نمی کنه
gognussss New member 2015-07-14 #4,884 بحث از روزه نیار عذاب وجدان میگیرم خخخخ بعدی بفکر اینه که آیا میتونه تا صبح حدس بزنه؟!
M mhfazel New member 2015-07-14 #4,885 ققنوس جان چی فرض کردی ما رو مستر نمی دونم چی چی؟؟ بعدی دیگه خیلی بیکاره خخخخ
diseases Well-known member 2015-07-15 #4,891 mahii گفت: نع بعدی خیلی زود صمیمی میشه?!:tonguesmiley: کلیک کنید تا باز شود... نه ... بعدی اهل یکی از مناطق کویریه .
mahii گفت: نع بعدی خیلی زود صمیمی میشه?!:tonguesmiley: کلیک کنید تا باز شود... نه ... بعدی اهل یکی از مناطق کویریه .
diseases Well-known member 2015-07-15 #4,894 mahii گفت: نه بعدی اهل شماله کلیک کنید تا باز شود... شمالی نیستم ! ولی شمالی ها رو دوس دارم ... بعدی از مردن می ترسه !
mahii گفت: نه بعدی اهل شماله کلیک کنید تا باز شود... شمالی نیستم ! ولی شمالی ها رو دوس دارم ... بعدی از مردن می ترسه !
diseases Well-known member 2015-07-15 #4,896 gognussss گفت: نه اتفاقا میخام ببینم چجوریه بعدی تازه بیدار شده کلیک کنید تا باز شود... بله ... البته از ساعت 6 بعدی دانشگاه ایران درس میخونه ...
gognussss گفت: نه اتفاقا میخام ببینم چجوریه بعدی تازه بیدار شده کلیک کنید تا باز شود... بله ... البته از ساعت 6 بعدی دانشگاه ایران درس میخونه ...
diseases Well-known member 2015-07-15 #4,898 gognussss گفت: نه اونجا بودم که غمی نداشتم بعدی الان رفت ب سنجش سر بزنه کلیک کنید تا باز شود... نه والا ... خان بعدی به برتری نژادها اعتقاد داره (مرد میخوام بگه بله !!!)
gognussss گفت: نه اونجا بودم که غمی نداشتم بعدی الان رفت ب سنجش سر بزنه کلیک کنید تا باز شود... نه والا ... خان بعدی به برتری نژادها اعتقاد داره (مرد میخوام بگه بله !!!)
donyabekam New member 2015-07-15 #4,899 نه هر نژادی یک خصوصیت دارد ایرانی ها علمی هستند آسیای شرقی پشت کار دارند آفریقایی از لحاظ بدنی مقاوم هست و ... بعدی جن دیده(من دیدم )
نه هر نژادی یک خصوصیت دارد ایرانی ها علمی هستند آسیای شرقی پشت کار دارند آفریقایی از لحاظ بدنی مقاوم هست و ... بعدی جن دیده(من دیدم )
gognussss New member 2015-07-15 #4,900 آره من ترکم ولی کردها جز اصیلترین نژاد ایرانی هستن بعدی بفکر اینه که من از ترکای کجام!خخخخ