اسم فیلم ها و کتاب هایی که بیشترین لذت رو ازشون بردی چی بوده؟

ROJO

New member
فیلم درمورد اختلالات روانی برام جذابه مثه black swan

عاغا هر کی فیلم خوب میشناسه تو این حوزه معرفی کنه

mhfazel

New member

شاتر ایسلند هم در همین زمینه است اثر مارتین اسکورسیزی و با بازی خوب دکاپریو. کتاب غرور و تعصب اثر جین استین خیلی رمان روون و زنانه ایه توصیه می کنم ببینید.

- - - Updated - - -

شاتر ایسلند هم در همین زمینه است اثر مارتین اسکورسیزی و با بازی خوب دکاپریو. کتاب غرور و تعصب اثر جین استین خیلی رمان روون و زنانه ایه توصیه می کنم ببینید.

Meghraz

New member

من American psycho رو معرفی می کنم‌‌. شاتر ایسلند هم که گفتند جذابه‌ ولی از همه بهتر memento کریستوفر نولان هست

ROJO

New member

- - - Updated - - -

شاتر آیلند رو دیدم

این فیلمم دوس داشتم، واقعا ull never guess her secret
71l56GhrQJL._SL1332_.jpg

ROJO

New member
ترسناک ? نمیدونم بنظر من ک نبود بیشتر مرموز بود + اینکه ادم محو بازی بچه ها تو این فیلم میشه

ROJO

New member
Danny Collins رو امروز دیدم، 2015

حس خوبی میزاره ...

ال پاچینو...فوق العاده بود

hebe.nurse

New member
تازگیا orphan black
مث lost و 24 می مونه .فقط علمیه. این ویژگی بارزشه. و فرار از زندان. فیلما این مدلی خیلی دوس میدارم :)

mhfazel

New member
برای امروز فیلم گتسبی بزرگ رو معرفی می کنم فقط باید این نکته را بگم که فیلمش تا یک ربع به آخر فیلم اصلا قشنگ نیست و حوصله سر بره ولی تو یه ربع آخر یه تراژدی خیلی زیبا به شما نشون می ده و آخرش هم یک دکلمه داره که خیلی زیباست. رمان «دایی جان ناپلئون» یه رمان طنز و فاخر از ایرج پزشکزاد خیلی زیباست و سرتاسر خنده.

بالا