▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 95 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hanas68

New member
من خیلی سوال دارم، بچها ایمنیو چطوری میخونین؟ مثلا ابوالعباسو؟ از اول شرو میکنین قصل ب فصل یا مبحثی؟اگه اونجوری چطوری؟خخخ

hanas68

New member
بعد اینکه میکروب منبعتون چیه؟ چی از همه بهتره؟بیوشیمی چی میخواین بخونین؟

hanas68

New member
سحرررررر جون این منابع منه، بی زحمت ی نگاهی بندارپز:ایمنی شناسی ابوالعباس، وجگانیم دارم_ بیوشیمی ضروریات محمدی و احسانی(نمیدونم کدوم بهتره، متابولیسم محمدی ضعیفه)، زیست شناسی فشرده لودیش با مقدمه دکتر کرامتی پور_ زبان:تافل، 504، لزگی، میکروب فقط برای کنکورو دارم...

*baroon*

New member
بعد اینکه میکروب منبعتون چیه؟ چی از همه بهتره؟بیوشیمی چی میخواین بخونین؟

واسه میکروب از الان خیلی زوده ذهنتو در گیرش نکن از همون حدودای دی بهمن شروعش کنیم خوبه
من امسال تصمیم گرفتم واسه میکروب فقط تست بخونم واقعا با این طرز سوالا ادم میمونه باید چکار کنه اگر توجه کرده باشی رتبه 3 مون هم میکروب 0 زده پس خیلی غصشو نخور (بازم باید این رتبه های برتر گرام بیان راهنمایی کنن)
واسه بیوشیمی من فکر میکنم برای کنکور کافی باشه واسه ضریب1 کتاب کاملیه ولی من خودم ج.زوه فقط میخونم
واسه ایمنی سوالا نشون میده که دیگه ابولی به تنهایی پاسخ گو نیست مخصوصا اینکه ضریب6 هستش...

ati1408

New member
عاطی جون هستم رفیق بزن بریم
فقط من یکم شرایطم فرق میکنه
یکی اینکه کلا رفرنس نمیخونم
بیا گزارشتو بده
من دیروز زبان خوندم 2ساعت

قربونت ! بریم تا تهش با انرژی و البته پیوسته !
من رفرنس میخونم ! حالا فرقی نداره هرکسی یه جوری راحت تره . مهم یادگیری درست مطلبه حالا از روی یا رفرنس .
گزارش من : دیروز 3 ساعت زبان
امروز دو ساعت زبان و دو ساعت ایمنی :)

*baroon*

New member
افرین دختر تو که همین اول کار ترکوندی!!!!:5:
من امروزتاحالا3/5ایمنی خوندم که البته 2ساعتش تست بود
زبان هنوز نخوندم(نمیدونم میرسم امروز بخونم یانه)

*baroon*

New member
بقیه ی دوستان کجایین؟؟؟؟؟؟/!!!!!!
hanas68/مقراض/مریم/Hosna کجایین شماها؟؟؟هنوز شروع نکردین؟؟؟:ad54ad:
اگر شروع کردین بیاین گزارش بدین!!!
این روزا که هنوز اونقدر گرفتار نیستیم والافوبیکاریم هر یکی دوروزی میرسیم بیایم گزارش بدیم!!!!!

ati1408

New member
افرین دختر تو که همین اول کار ترکوندی!!!!:5:
من امروزتاحالا3/5ایمنی خوندم که البته 2ساعتش تست بود
زبان هنوز نخوندم(نمیدونم میرسم امروز بخونم یانه)

خودت هم خوب شروع کردی :))
البته امروز هنوز وقت هست . حتی شده زبان در حد بیست تا کلمه هم بخون رفیق:)

*baroon*

New member
من که دیگه نمیرسم واسه زبان میخوام برم مراسم احیا بازم سعیمو میکنم ببینم چی میشه

hosna69

Well-known member
بقیه ی دوستان کجایین؟؟؟؟؟؟/!!!!!!
hanas68/مقراض/مریم/Hosna کجایین شماها؟؟؟هنوز شروع نکردین؟؟؟:ad54ad:
اگر شروع کردین بیاین گزارش بدین!!!
این روزا که هنوز اونقدر گرفتار نیستیم والافوبیکاریم هر یکی دوروزی میرسیم بیایم گزارش بدیم!!!!!

سلاااااام :)
منم اومدم...امروز سه ساعت زبان خوندم...دو روز گذشته هم زبان خوندم که حدود دوساعت بودش :)
بچه ها من رفرنس میخونم...بنظرتون رفرنس خوندن بهتره یا جز.وه ؟

hanas68

New member
واسه میکروب از الان خیلی زوده ذهنتو در گیرش نکن از همون حدودای دی بهمن شروعش کنیم خوبه
من امسال تصمیم گرفتم واسه میکروب فقط تست بخونم واقعا با این طرز سوالا ادم میمونه باید چکار کنه اگر توجه کرده باشی رتبه 3 مون هم میکروب 0 زده پس خیلی غصشو نخور (بازم باید این رتبه های برتر گرام بیان راهنمایی کنن)
واسه بیوشیمی من فکر میکنم برای کنکور کافی باشه واسه ضریب1 کتاب کاملیه ولی من خودم ج.زوه فقط میخونم
واسه ایمنی سوالا نشون میده که دیگه ابولی به تنهایی پاسخ گو نیست مخصوصا اینکه ضریب6 هستش...
بارون جونم من امتحان وزارت علومم دارم، باید اول برا اون آماده شم:sadsmiley:

hanas68

New member
پس ایمنی چی میخونی بجز ابوالعباس؟؟؟؟؟اصن بگین میکروب چ کتابی خوبه

hanas68

New member
سلاااااام :)
منم اومدم...امروز سه ساعت زبان خوندم...دو روز گذشته هم زبان خوندم که حدود دوساعت بودش :)
بچه ها من رفرنس میخونم...بنظرتون رفرنس خوندن بهتره یا جز.وه ؟
منم شرو کردم خدارو شکر، ولی مگه قرار نشد هفتگی گزارش بدیم؟ جمعه ها؟ راستی ساعتی بگیم یا مبحثی ک چقد خوندیم؟؟؟؟

hosna69

Well-known member
منم شرو کردم خدارو شکر، ولی مگه قرار نشد هفتگی گزارش بدیم؟ جمعه ها؟ راستی ساعتی بگیم یا مبحثی ک چقد خوندیم؟؟؟؟

اااااا !!! قرار بوده هفتگی گزارش بدیم؟ببخشید من درجریان نبودم...با این حساب باید یه برنامه ریزی برای تایم گزارش و نوع گزارشمون داشته باشیم :)

Sahar_az

New member

بیشتر مال اینه که تمرکز ندارم ولی گیرم نمیدم نمیدونم چکار میکنم!!!
ممنون عزیزم

تمرکز کم کم میاد:)
البته منم خودم همین مشکل رو داشتم و بعد از نیم ساعت خوندن بلافاصله فکرم منحرف می شد:) که اون تایمر رو کشف کردم و برای من جواب داد خیلی زیاد:) مثلا بعد از نیم ساعت که حواسم پرت می شد و میرفتم که برای 40 دقیقه فکر کنم به اون حواس پرتی، تایمرم رو نگه می داشتم و همین نگه داشتنه بهم می فهموند که دارم می رم تو هپروت:)در نتیجه خیلی زودتر برمیگشتم

ممنونیم سحر جون برای راهنماییات، سحر جون شما تافلو کامل خوندین با ریدینگاش؟ همه لغاتو استخراج کردین؟
آره عزیزم من کامل خوندمش
همه لغتاش هم لایتنر کردم
بعضی وقتا اون صفحه هایی که توش متن داره، از هر صفحه 20-30 تا لغت جدید در میومد مخصوصا اون اولا... ولی همه رو در میاوردم
بعضیاشون شدیدا پر تکرار و به درد بخورن که وقتی بری لزگی رو بخونی خودت متوجه می شی و اون کم تکرارا خود به خود می رن کنار
سحر جون ی سوال داشتم لطفا جواب بده، بنظرت برای ایمنی از جی5 یا لایتنر استفاده کنیم؟ یکی از دوستان توصیه کرد، نمیدونم برای ایمنی چطوری لایتنر تهیه کنم؟در ضمن خدایی همیشه بیاو گوشمونو بکش، من اگه دردم بکنه اکشول نداله....
من خودم استفاده می کردم از لایتنر:) البته بعد از عید بود که شروع کردم به استفاده ش
من تو یه برگه 3-4 تا سوال می نوشتم... البته اگه جواباشون تک کلمه ای بود ولی اگه جواب تم جمله می شد همون یه سوال رو می نوشتم
بعد هم ایمونو مثل زبان نبود که همه برن تو جعبه... فقط اون قسمتایی که بعد از 3 بار خوندن بازم یادم می رفت رو می نوشتم

سحرررررر جون این منابع منه، بی زحمت ی نگاهی بندارپز:ایمنی شناسی ابوالعباس، وجگانیم دارم_ بیوشیمی ضروریات محمدی و احسانی(نمیدونم کدوم بهتره، متابولیسم محمدی ضعیفه)، زیست شناسی فشرده لودیش با مقدمه دکتر کرامتی پور_ زبان:تافل، 504، لزگی، میکروب فقط برای کنکورو دارم...

ایمونو یکی رو بخون فقط که وچگانی رو توصیه نمی کنم:) من یه فصل ایمنی مخاطی رو از روش خوندم بعد باید 3 بار می خوندم ببینم منظور متن چی هست اصلا:) تازه اون موقع ایمونو هم تموم شده بود کامل... خیلی بد نوشته بود به نظرم
بیوشیمی اگه فک می کنی متابولیسم محمدی ضعیفه خب اون قسمت رو از روی احسانی بخون:) کتاب دکتر احسانی رو ندیدم... ضروریات هم در حد نگاه انداختن بوده ولی خب بیوشیمی رو کلا از کتاب نباید انتظار کامل بودن داشته باشی... حتـــــما در کنارش با تست کاملش کن
سلولی مولکولیتو ندیدم
میکروب هم برای کنکور کتاب خوبیه ولی باید وقت بزاری براش... پر از نکته اس... بازم به نظرم یه کم برای ما زیادیه اما اگه می خوای خیالت راحت باشه از میکروب، بخونش
ولی من بودم برای میکروب انقدر وقت نمی زاشتم چون شدیدا فراره:)
زبان هم 504 رو بزار کنار
تافلو بخون بعد که تموم شد لزگی رو
بعد هم فقط کنکورای سالای پیش رو کار کن
نمی دونم لزگیاتون برای چه سالیه ولی برای من، توی بخش سوالای کنکور برای هر سال فقط 2 سری سوال داشت... در صورتی که هر سال 4 سری سوال هست... اونا رو از تو نت دانلود کنید و حتما بخونید
ولی 2 سال آخر رو که می شه 8 سری بزارید برای 10-12 روز آخر که هر روز یه کنکور زبان از خودتون گرفته باشید

آخرین ویرایش:

ati1408

New member
ایول آتی جون،زیستی؟ اگه آره بیا برا وزارت علومم باهم بخونیم
قربونت :) آره منم زیستم . بیا با هم بخونیم . من فعلا با زبان و ایمونو شروع کردم . به نظرت زیست و بیوشیمی رو بیاریم توی برنامه ؟ مثلا دو روز در هفته زیست ؟ به نظرت چکار کنیم ؟

eeeeeeehsan

New member
بچه ها دلیل اینکه میگیم گزارش رو هفتگی بدین اینه که هی مجبور نشین بیاین انجمن وقتتون کشته بشه.
همین انجمن با وجود اینکه باعث شد خیلیا قبول بشن، باعث شده خیلیا از قبولی جا بمونن.
پس حد الامکان تا وقتی سوال درسی ندارین، و تا وقتی موقع گزارش دادنتون فرا نرسیده به انجمن سر نزنید.
اینو داخل پرانتز بهتون گفتم، دوستانه.

دمتون گرم که استارت زدین :rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ati1408
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا