ثبت نام دانشگاه

vv1990

New member
سلام...آقا کسی در مورد فرم انتخاب محل تحصیل دانشگاه تهران چیزی می دونه؟ گفتن مثلا در رشته روانشناسی بالینی باید بر اساس اولویت یا انستیتو یا دانشکده پزشکی رو انتخاب کنی... ممکنه مثلا من اگه احیانا انستیتو قبول نشدم، دانشکده پزشکی هم قبول نشم؟

biochem

New member
بچه ها من دوباره زنگ زدم که دقیقا بدونم چی باید بذارم به جای مدرکم توی ثبت نام اینترنتی بهم گفتن هیچی. تو یه برگه اسم و مشخصات خودت و دانشگاه قبلیتو مینویسی و میگی فارغ التحصیل کی هستی و بعد همونو اسکن میکنی. اونا خودشون استعلام میکنن و برای ثبت نام حضوری پرسیدم مشکلی پیش نمیاد گفتن نه

YekRaha

New member
سلام...آقا کسی در مورد فرم انتخاب محل تحصیل دانشگاه تهران چیزی می دونه؟ گفتن مثلا در رشته روانشناسی بالینی باید بر اساس اولویت یا انستیتو یا دانشکده پزشکی رو انتخاب کنی... ممکنه مثلا من اگه احیانا انستیتو قبول نشدم، دانشکده پزشکی هم قبول نشم؟

سلام همکلاسی!
این طور که من شنیدم 12 تا رو میندازن یه دانشکده (معمولا انستیتو) و 8 تای دیگه هم اون یکی دانشکده(معمولا بیمارستان روزبه) ولی در کل خیلی مهم نیست ...
(شما که پذیرفته شدین .. تمومه دیگه!... )می تونی بری توی پروفایلت تو سایت معاونت آموزشی ، اسمت رو هم ببینی...
دانشگاه علوم پزشکی تهران - ورود به سیستم
موفق باشی...

vv1990

New member
سلام همکلاسی!
این طور که من شنیدم 12 تا رو میندازن یه دانشکده (معمولا انستیتو) و 8 تای دیگه هم اون یکی دانشکده(معمولا بیمارستان روزبه) ولی در کل خیلی مهم نیست ...
(شما که پذیرفته شدین .. تمومه دیگه!... )می تونی بری توی پروفایلت تو سایت معاونت آموزشی ، اسمت رو هم ببینی...
دانشگاه علوم پزشکی تهران - ورود به سیستم
موفق باشی...
سلام هم کلاسی عزیز... مرسی از راهنماییت، راستی کسی برای درخواست معافیت تحصیلی اقدام کرده؟ من زنگ زدم گفتم دو ماه بیشتر نیست که فارغ التحصیل شدم، نیاز هست مدرکی دال بر وضعیت نظام وظیفه اسکن کنم؟ گفتن که نامه باید بگیری برای نظام وظیفه از دانشگاه، از دانشگاه که پرسیدم گفتن که کار شما چون فارغ التحصیل شده با ما تمومه و نمیشه نامه داد، دوباره به علوم پزشکی تهران زنگ زدم گفت که احتمالا باید بری آموزش کل دانشگاهتون نامه بگیری بعد بری پلیس +10! گفت البته اگه مدرک دال بر فارغ التحصیلی داشته باشی فعلا می تونی اسکن کنی. کسی نامه نظام وظیفه گرفته؟ لازم هست اصلا؟
من دوستام هیچ کس اقدام نکرده، فکر کنم برای معافیت تحصیلی بعد از ثبت نام باید اقدام بشه یا خود دانشگاه اقدام می کنه... پسرا جواب بدین

biochem

New member
سلام. بچه ها کسی از مدرس هست که امسال تازه فارغ لتحصیل شده باشه؟
دوستم یه سوال داره:
به جای مدرک فارغ التحصیلی باید فرم شماره 14 پر بشه برای ثبت نام اینترنتی؟

vb2

New member
بچه های تهران فردا هر کی زودتر ثبت نام کرد بیاد بگه بقیه رو راهنمایی کنه

ممنون

vb2

New member
فرم تعهد 1و2؟

تو سایت تهران فرم تعهد رو پرینت گرفتم یکی بود

چیز دیگه ایه؟

vb2

New member
فرم گزینشم که حضوری میبریم

راستی مدرک فارغالتحصیلی هم هست

vb2

New member
آره یه فرمه که تعهد بدیم دانشگاه دیگه ای ارشد نمیخونیم و نخوندیم

ariya21

New member
یه دونه هم هست تعهد خدمت به دانشگاه و رعایت شِروط اسلامه میخواد ولی ما که نداشتیم اسکن نکردیم من لیسانسم هم شیراز بود نمیخواد ولی شما چون لیسانست تهران نبوده باید بری از دانشگاه قبلیت بگیری حضوری تحویل بدی

ariya21

New member
بچه ها شوخی شوخی به گنجشکها سنگ می زنند؛
گنجشکها جدی جدی می میرند...

fateme1990

New member
یه دونه هم هست تعهد خدمت به دانشگاه و رعایت شِروط اسلامه میخواد ولی ما که نداشتیم اسکن نکردیم من لیسانسم هم شیراز بود نمیخواد ولی شما چون لیسانست تهران نبوده باید بری از دانشگاه قبلیت بگیری حضوری تحویل بدی

اینو کجا گفته باید بدیم؟ تو سایت دانشگاه تهران چیزی ننوشته؟

ariya21

New member
شاید تهران خودش از دانشگاههای دیگه میگیره ولی باید برسه دستشون دیگه در هر حال

بچه های دانشگاه تهران من 1 مشکلی دارم. الان دیدم یکی از دوستان گفته که میشه وارد پروفایل شد در قسمت ثبت نام.ولی من هرچی شماره شناسنامه و کد ملی میزنم میگه رمز عبور اشتاه است. شماها میتونید وارد شید؟؟؟نگرانم:ahi5slcgm04mi8jqqkl

بالا