سلام...آقا کسی در مورد فرم انتخاب محل تحصیل دانشگاه تهران چیزی می دونه؟ گفتن مثلا در رشته روانشناسی بالینی باید بر اساس اولویت یا انستیتو یا دانشکده پزشکی رو انتخاب کنی... ممکنه مثلا من اگه احیانا انستیتو قبول نشدم، دانشکده پزشکی هم قبول نشم؟
سلام هم کلاسی عزیز... مرسی از راهنماییت، راستی کسی برای درخواست معافیت تحصیلی اقدام کرده؟ من زنگ زدم گفتم دو ماه بیشتر نیست که فارغ التحصیل شدم، نیاز هست مدرکی دال بر وضعیت نظام وظیفه اسکن کنم؟ گفتن که نامه باید بگیری برای نظام وظیفه از دانشگاه، از دانشگاه که پرسیدم گفتن که کار شما چون فارغ التحصیل شده با ما تمومه و نمیشه نامه داد، دوباره به علوم پزشکی تهران زنگ زدم گفت که احتمالا باید بری آموزش کل دانشگاهتون نامه بگیری بعد بری پلیس +10! گفت البته اگه مدرک دال بر فارغ التحصیلی داشته باشی فعلا می تونی اسکن کنی. کسی نامه نظام وظیفه گرفته؟ لازم هست اصلا؟سلام همکلاسی!
این طور که من شنیدم 12 تا رو میندازن یه دانشکده (معمولا انستیتو) و 8 تای دیگه هم اون یکی دانشکده(معمولا بیمارستان روزبه) ولی در کل خیلی مهم نیست ...
(شما که پذیرفته شدین .. تمومه دیگه!... )می تونی بری توی پروفایلت تو سایت معاونت آموزشی ، اسمت رو هم ببینی...
دانشگاه علوم پزشکی تهران - ورود به سیستم
موفق باشی...
یه سوال؟؟؟؟
بچه های تهران
اون شماره ی کاربری که تو سایت ثبت نام زدن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:
بچه های تهران فردا هر کی زودتر ثبت نام کرد بیاد بگه بقیه رو راهنمایی کنه
ممنون
یه دونه هم هست تعهد خدمت به دانشگاه و رعایت شِروط اسلامه میخواد ولی ما که نداشتیم اسکن نکردیم من لیسانسم هم شیراز بود نمیخواد ولی شما چون لیسانست تهران نبوده باید بری از دانشگاه قبلیت بگیری حضوری تحویل بدی
اولی شماره ملیهیه سوال؟؟؟؟
بچه های تهران
اون شماره ی کاربری که تو سایت ثبت نام زدن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:
اولی شماره ملیه
دومی شماره شناسنامه