ثبت نام دانشگاه

biochem

New member
درخصوص اطلاع از امكانات رفاهي به سايت معاونت دانشجويي فرهنگي معاونت دانشجویی فرهنگی[صفحه اصلي سايت]دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه فرمائيد.

تو این برین بعد قسمت خوابگاه هارو از اون گوشه سمت راست انتخاب کنین. بعدم توش برین یه لینک گذاشته برا ورودی های جدید و نحوه ثبت نام و زمان و .....
ممنون از راهنماییت عزیز

vb2

New member
خوابگاه که گفته بعد ثبت نام آموزشی

درسته؟

fateme1990

New member
اره 1 هفته بعد ثبت نام اموزشی که بهمون شماره دانشجویی دادن

jupiter_sps

New member
كسي ميدونه قضيه گزينش كه تا 5 مهر چيه؟؟؟؟؟

گزینش نیست!ادامه ثبت نام جضوری بر اساس حروف الفبا! شما 18-20 شهریور ثبت نام اینترنتی دانشگاه تهران رو انجام میدی! بعدش از 1 تا 5 مهر به تر تیب الفبا میریم واسه ادامه کارای ثبت نام حضوری! مدارکت رو هم باید این بار با خودت ببری!

adidas

New member
كسي از نحوه ثبت نام در دانشگاه شهيد بهشتي خبر نداره؟

jupiter_sps

New member
كسي از نحوه ثبت نام در دانشگاه شهيد بهشتي خبر نداره؟

دوست من قبول شده می گفت 18 فقط جضوری! تا همین حد می دونم! sorry!
rose.gif

آخرین ویرایش:

biochem

New member
بچه ها من مدرکم به این زودیا حاضر نمیشه زنگ زدم دانشگاه تهران گفتن غمی نیست! یه مدرکی که نشون بده دانشجوی کارشناسی دانشگاه قبلیت بودی بذار حله! ما خودمون استعلام میکنیم. تا 1 مهرم مدرکمو براشون حاضر کنم

jupiter_sps

New member
بچه ها من مدرکم به این زودیا حاضر نمیشه زنگ زدم دانشگاه تهران گفتن غمی نیست! یه مدرکی که نشون بده دانشجوی کارشناسی دانشگاه قبلیت بودی بذار حله! ما خودمون استعلام میکنیم. تا 1 مهرم مدرکمو براشون حاضر کنم

راست می گی؟ این قدر مهربونانه؟ :a2d3:
به کدوم شماره زنگ زدی؟
می گم یعنی اون فرم شماره 2 بود که واسه ثبت نام ازمون دادیم؟ اونو قبول می کنن؟

vv1990

New member
گزینش نیست!ادامه ثبت نام جضوری بر اساس حروف الفبا! شما 18-20 شهریور ثبت نام اینترنتی دانشگاه تهران رو انجام میدی! بعدش از 1 تا 5 مهر به تر تیب الفبا میریم واسه ادامه کارای ثبت نام حضوری! مدارکت رو هم باید این بار با خودت ببری!
آره مدارک رو هم باید ببریم، امروز تو دانشگاه قبلیم بهم گفتن که گواهی موقت یه ماه دیگه شاید برات پست بشه! فک کنم باید اون روز هم با همون مدرک نشون دهنده فارغ التحصیلی برم ان شا الله تا بعد که اگر خدا بخواد مدرکم برام پست شه

vv1990

New member
راستی کسی میدونه قضیه این مدرکی که نشون دهنده وضعیت نظام وظیفه یاشد چیه؟ من که خدمت نرفتم، معاف پزشکی و ... هم نیستم البته خدا رو شکر،من دو ماه نشده فارغ التحصیل شدم، می خواد اصلا چیزی رو اسکن کنیم؟ چیزی نداریم خوب؟

biochem

New member
آره بچه ها من که خیلی خوشم اومد.با حوصله و اخلاق خوب! جوابمو دادن
به همون شماره ای که تو سایت دانشگاه گذاشته

a.sohrab

New member
بچه ها به این بند هم توجه کنید یعنی همه اول و دوم مهر باید دانشکده هاشون باشن

7- ازتاريخ 1 مهرماه 1391 لغايت 2 مهر ماه 1391 ضروريست اصل مدارك اسكن شده ثبت نامي را به دانشكده مربوطه تحويل تا ثبت نام قطعي و انتخاب واحد انجام گيرد.

vv1990

New member
من رفتم انستیتو روانپزشکی گفتن وقتی رتبه ها اعلام شد، 10-12 نفر اول میرن انستیتو و بقیه می رن دانشکده پزشکی بخش روانشناسی بالینی که اسمش روزبه بود، اگه تو فرمای ثبت نام دقت کنین زده انتخاب محل تحصیل که شما باید بین داشکده پزشکی و انستیتو یکی رو تو فرم فک کنم تیک بزنید، البته بعدش گفته انتخاب نهایی براسا اولویت انتخابی شما و رتبه در وزارت بهداشت هست، خوب معلومه همه انستیتو رو میزنن دیگه!!!!!!!!!!!! حالتون گرفته نشه، ان شا الله همه انستیتوییم
آقا این فرم مدرک وضعیت نظام وظیفه رو چی کار کنیم؟ اصلا نیازی هست؟

a.sohrab

New member
من رفتم انستیتو روانپزشکی گفتن وقتی رتبه ها اعلام شد، 10-12 نفر اول میرن انستیتو و بقیه می رن دانشکده پزشکی بخش روانشناسی بالینی که اسمش روزبه بود، اگه تو فرمای ثبت نام دقت کنین زده انتخاب محل تحصیل که شما باید بین داشکده پزشکی و انستیتو یکی رو تو فرم فک کنم تیک بزنید، البته بعدش گفته انتخاب نهایی براسا اولویت انتخابی شما و رتبه در وزارت بهداشت هست، خوب معلومه همه انستیتو رو میزنن دیگه!!!!!!!!!!!! حالتون گرفته نشه، ان شا الله همه انستیتوییم
آقا این فرم مدرک وضعیت نظام وظیفه رو چی کار کنیم؟ اصلا نیازی هست؟

سلام دوست عزیز ،بهت تبریک میگم
دقیق نمیدونم در مورد سوال شما اما بعد از فراغت تحصیل 6 ما وقت دارید که دفترچه رو بفرستید ،پس شما فک کنم جز معافیت تحصیلی باشید ،راستی براتون پیام خصوصی دادم بخونیدش
من در مورد

biotech25

New member
یه سوال؟؟؟؟
بچه های تهران
اون شماره ی کاربری که تو سایت ثبت نام زدن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:

آخرین ویرایش:

nikahang

New member
سلام بچه هاااااااا منم تهران قبول شدم، کسی می دونه جریان گزینش چیه؟ چرا باید بریم بلوار کشاورز؟ چی می پرسن؟
:smiliess (11)::a2d3:

8521413

New member
سلام بچه هاااااااا منم تهران قبول شدم، کسی می دونه جریان گزینش چیه؟ چرا باید بریم بلوار کشاورز؟ چی می پرسن؟
:smiliess (11)::a2d3:

سلام... تا اونجایی که من از بچه های سال های قبل شنیدم... فقط واسه ثبت نام حضوری و تکمیل مدارک باید بریم اونجا... حالت مصاحبه و... نداره!!!

aidasaghy

New member
مرسسسسسی........

بالا