8521413
New member
20 امتیاز مثبت برای mohana چون اول گفت....مهسا:dadad4:
من هم 20 امتیاز میخام...
آخه موقعی که من داشتم تایپ می کردم... مهنا هنوز ننوشته بود...
20 امتیاز مثبت برای mohana چون اول گفت....مهسا:dadad4:
شما که باید 20 امتیاز منفی هم بگیرید...چون قبلا یه بار گفته بودم ،میدونستید...ولی مهنا اصن نمیدونسته...:thumbsupsmileyanim:من هم 20 امتیاز میخام...
آخه موقعی که من داشتم تایپ می کردم... مهنا هنوز ننوشته بود...
امتیاز مثبت برای mohana چون اول گفت....مهسا
نشون میده من سرعت تایپم بالاترهآخه موقعی که من داشتم تایپ می کردم... مهنا هنوز ننوشته بود...
شما که باید 20 امتیاز منفی هم بگیرید...چون قبلا یه بار گفته بودم ،میدونستید...ولی مهنا اصن نمیدونسته...:thumbsupsmileyanim:
نشون میده من سرعت تایپم بالاتره![]()
:25r30wi:خداییش اینی که گفتین واقعا حافظه میخواد...باشه 20 امتیاز مثبت هم برای شما،که با اون 20 تای منفی میره ....امتیاز نهایی=0
خدا بگم چیکارت کنه واریا!!!
خب واسه این که 20 امتیاز مثبت بگیرم... حافظه ام رو بکار میندازم و میگم «واریا» از کجا اومده!!!
شخصیت اصلی یکی از رمان هاییه که خوندی؟؟؟
:25r30wi:خداییش اینی که گفتین واقعا حافظه میخواد...باشه 20 امتیاز مثبت هم برای شما،که با اون 20 تای منفی میره ....امتیاز نهایی=0
نمیتونم لایکت کنم؟؟؟
نمیدونم چه مشکلی پیش اومده!!!
:25r30wi:امتیاز نهایی=0
خو چیه اسم واریا؟؟
حداقل معنیشو بگین حدس بزنیم
میگما....دارم خیلی دیگه به واریا عادت میکنم...دیگه اسم خودم داره یادم میره.میترسم دوروز دیگه ازم بپرسن اسمت چیه بگم واریا:14:...خداییش از من بعید نیست:dadad4:
خدا کنه من هیچ وقت به اسمم عادت نکنم!!!
بپرسن اسمت چیه بگم: 8521413 ... انگار شماره زندانی هاست!!!
:25r30wi: نه شما عادت نمیکنین...چون اینجا کسی شما رو با این شماره نمیگه که...مثلا من خودم میگم مهندس.ولی تورو خدا تو سایت دیگه ای خواستین عضو شین یه یوزره بهتر انتخاب کنین...به فکر اون بندگان خدایی که تو اون سایت عضون هم باشید:sarma:خدا کنه من هیچ وقت به اسمم عادت نکنم!!!
بپرسن اسمت چیه بگم: 8521413 ... انگار شماره زندانی هاست!!!
من بگم؟شماره دانشجوییشه:thumbsupsmileyanim:حالا این عدده یعنی چی؟
نههههههه رقماش کمه آخهمن بگم؟شماره دانشجوییشه
من بگم؟شماره دانشجوییشه:thumbsupsmileyanim:
:14:خدا به داد برسه...به این میگن حافظه!!!
:thumbsupsmileyanim:
من توی تمام سایتها با همین یوزر عضو میشم...
مثلا همون applayabroad
مگه کافرین شما؟؟؟:21:میگم الان داشتم فرم ثبت نام اینترنتی دانشگاه رو پر می کردم...
نوشته دین:
فقط مسلمون و مسیحی و یهودی و زرتشتی داره... آخه یعنی چی؟؟؟
من چی بزنم؟
چرا کافر نداره؟