مامان شاین
New member
لطفا اپیدمیولوزی را هم بفرمایید با تشکر فراوان
سلام به همگی ! ظرفیت ها اعلام شده ؟؟؟؟ از کجا ؟ اینجا چه خبره ؟ یه نصفه روز اینجا نیومدم !!!!
جالبه رفسنجان هم امسال ایمنی نگرفته ! ( میگن هرکی به فکر خودشه! )
ممنون از شما آقا مسعود . ان شاالله که موفق باشین همیشه![]()
بچه ها من میگم بزنیم بریم لرستااااان..حتمن ی خبراییه ک مدرس واصفهان نمیگیره ولی لرستان میگیره، ما اطلاع نداریم)))))
اقا لرستان دیگه خیلی دوره...سلام اتی بهتر ک نمیگیره.....بجای کمیت گرایی باس به کیفیت فکر کنن.....امیدوارم دانشگا ه لرستان ظرفیت داشتن ارشد ایمنی رو داشتته باشه
اقا لرستان دیگه خیلی دوره...
بیرجند ب من نزدیکه از جدیدا... بیاین بیرجند...
اقا لرستان دیگه خیلی دوره...
بیرجند ب من نزدیکه از جدیدا... بیاین بیرجند...
اره... خوش ب حالت.. طرح نداری راحت تر تصمیم میگیری..من بجز تیپ 1 هیچ دانشگاهی رو نمیزنم...اگرجه نزدیک باشه....کارشناسی توی دانشگاه ... بودم نمخام این تجربه تکرارشه
- - - Updated - - -
من بجز تیپ 1 هیچ دانشگاهی رو نمیزنم...اگرجه نزدیک باشه....کارشناسی توی دانشگاه ... بودم نمخام این تجربه تکرارشه
عه عههههه.نگاش کنااااا...ب قول معروف هر انچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسسسسسسند.بعععععله.قابل توجه محمد خانمن بجز تیپ 1 هیچ دانشگاهی رو نمیزنم...اگرجه نزدیک باشه....کارشناسی توی دانشگاه ... بودم نمخام این تجربه تکرارشه
- - - Updated - - -
من بجز تیپ 1 هیچ دانشگاهی رو نمیزنم...اگرجه نزدیک باشه....کارشناسی توی دانشگاه ... بودم نمخام این تجربه تکرارشه
اره... خوش ب حالت.. طرح نداری راحت تر تصمیم میگیری..
من اگه امسال قبول نشم دو سال باید برم سربازی.. طرح..
چکار کرده باز؟؟...عه عههههه.نگاش کنااااا...ب قول معروف هر انچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسسسسسسند.بعععععله.قابل توجه محمد خان
این کل ظرفیت های امساله. اگه اشتباه حساب نکرده باشم ۱۳۷ تا با مازاد. ستون دوم تعداد مازاد هست
سحررر کاش من تهران میووردم حال این محمدو میگرفتمااااا...تو دلم میموونه اخرشچکار کرده باز؟؟...)))
سحررر کاش من تهران میووردم حال این محمدو میگرفتمااااا...تو دلم میموونه اخرش))))
شما سه تا که امسال قبولین ! ما که از الان برای شیرینی خودمون رو آماده کردیم)))
خیلییییی دلمان میخاس رقابت قدیمی همچنان نیز ادامه می یافت و حال شما را اساسییییی میگرفتیم...حیییییییییف :-((((چرا مینا مگه چکار کردم مگههههههه؟؟؟؟؟؟یکی بمن بگوید
سحر اره بعیدع من.....البته مینا هم قبول مشه:riz277:
خیلییییی دلمان میخاس رقابت قدیمی همچنان نیز ادامه می یافت و حال شما را اساسییییی میگرفتیم...حیییییییییف :-((((
محمدو تواضضضضضضع؟؟؟؟؟!!!! من دیگه سکوت میکنم....آقا چقدر تواضع ؟؟؟)))
همتون قبولین بدون شک و نگرانی ...
نخیییییر .اشتبا برداشت نکن ...منظورم این بود ک مث قدیم ک من همیشه از تو برتر و شکست ناپذیر بودم ،اگه بد شانسی نمیووردم و تهران قبول میشدم این برتری و شکست ناپذیری همچنان ادامه می یافففففت...هه ههههههههدرضمیر ناخوداگاهت این جمله وجودداره ک محمد قوی تر از من است...میکروب سخت بود این باعث تنزل من شد:riz481: