مطالعه گروهی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی - 94

The Guy

Well-known member
دوستان من توی ترجمه این پاراگراف موندم کسی میتونه کمک کنه. ممنون میشم.
بعضی جاهاش حالیم میشه بعضی جاها نه/

Untitled.jpg
زمانی که سلولها به کانفلوعنسی (تراکم) مورد نظر میرسند، باید کشت داده شده و یا پاساژ داده شوند. ناتوانی در کشت متراکم سلولها سبب کاهش در شاخص میتوزی شده و در نهایت باعث مرگ سلولی میشود. اولین قدم در کشت تک لایه های سلولی، جداسازی و استخراج سلولها از محیط کشت اولیه به واسطه تریپسیناسیون و یا روشهای مکانیکی میباشد. سپس سوسپانسیون نهایی بدست آمده به چند بخش تقسیم شده و در محیطهای جدید کشت داده میشود. محیط های ثانویه از لحاظ رشد سلولی کنترل شده و به طور مرتب تغذیه میشوند، همچنین ممکن است در ادامه دوباره کشت داده شده تا محیط های کشت سومی را به وجود بیاورند. زمان مورد نظر بین پاساژهای سلولی به میزان رشد سلولی بستگی داشته و در هر رده سلولی متفاوت است.

کلمه Confluence رو نمیدونستم باید به چی ترجمه کنم. فکر کنم خودشو استفاده کنید بهتره

alireza-ja

New member
زمانی که سلولها به کانفلوعنسی (تراکم) مورد نظر میرسند، باید کشت داده شده و یا پاساژ داده شوند. ناتوانی در کشت متراکم سلولها سبب کاهش در شاخص میتوزی شده و در نهایت باعث مرگ سلولی میشود. اولین قدم در کشت تک لایه های سلولی، جداسازی و استخراج سلولها از محیط کشت اولیه به واسطه تریپسیناسیون و یا روشهای مکانیکی میباشد. سپس سوسپانسیون نهایی بدست آمده به چند بخش تقسیم شده و در محیطهای جدید کشت داده میشود. محیط های ثانویه از لحاظ رشد سلولی کنترل شده و به طور مرتب تغذیه میشوند، همچنین ممکن است در ادامه دوباره کشت داده شده تا محیط های کشت سومی را به وجود بیاورند. زمان مورد نظر بین پاساژهای سلولی به میزان رشد سلولی بستگی داشته و در هر رده سلولی متفاوت است.

کلمه Confluence رو نمیدونستم باید به چی ترجمه کنم. فکر کنم خودشو استفاده کنید بهتره

قربون دستت عالی بود. فک کنم همون تراکم خوب باشه.:riz304::riz304:

Soroush Star

New member
سلام؛ درست میبینم؟ چند نفر گزارش گذاشتن... آفرین صد آفرین بر ن.نازی و رویارو:wacsmiley:
ببخشید روزه منا بُردِس!! حال ندارم اسماتون را انگلیسی بنویسم!
منم بد نیستم. حرکنم به لاک پشت میگه زِکی!
مرداد آزمون زبان دارم. کسی میدونه این آزمون در شهرستان ها هم هست یا نه؟؟؟ آخه من اصفهانم.:sad:

سلام دوست عزیز

بله هست
آزمون mhle تا الان 3-4 دوره که توی اصفهان تشکیل میشه
از امروز ثبت نام mhle هم شروع میشه (ساعت 2 بعد از ظهر) واسه آزمون 1 مرداد
اگر این سری هم اصفهان برگزار بشه
مکان آزمونش : دانشگاه علوم پزشکی اصفهان - دانشکده مدیریت و توانبخشی هست

من خودم برای این سری شرکت میکنم (دانشگاه خودمونه)
مکان شهرهای آزمون همین امروز موقع ثبت نام معلوم میشه

آخرین ویرایش:

alireza-ja

New member
سلام دوست عزیز

بله هست
آزمون mhle تا الان 3-4 دوره که توی اصفهان تشکیل میشه
از امروز ثبت نام mhle هم شروع میشه (ساعت 2 بعد از ظهر) واسه آزمون 1 مرداد
اگر این سری هم اصفهان برگزار بشه
مکان آزمونش : دانشگاه علوم پزشکی اصفهان - دانشکده مدیریت و توانبخشی هست

من خودم برای این سری شرکت میکنم (دانشگاه خودمونه)
مکان شهرهای آزمون همین امروز موقع ثبت نام معلوم میشه

من الان ثبت نام کردم .

حوزه هاش هم تهران تبریز اصفهان مشهد شیرازه.

لامصب 60 تومن شده.

biotechnologist

New member

ترجمه تون کمی جای پیشرفت داره ولی خیلی خوبه.انشاا... قبول شدید تو واحد کشت سلول همه اینارو انجام میدید. اگر هم مثه من پایان نامتون کشت سلول داشته باشه که دیگه بعد از چند ماه کار :j58r36j3gcr4suxymup
کانفلوئنسی همون تراکمه ولی وقتی به 80-70 % برسه فلاسک سلول ها آماده پاساژ دادنه. چقدر اولا واسه هر کدوم از این مراحل ذوق می کردیم.سلول های من احتمالا فردا همین وضع رو پیدا می کنن و من انقدر خستم که نمی خوام پامو تو اتاق کشت بذارم:14:

biotechnologist

New member
تند تند بخونید چون خدا بخواد از دو سه روز دیگه میخوام بیام بترکونم.موفق باشیم.:riz304:

The Guy

Well-known member
ترجمه تون کمی جای پیشرفت داره ولی خیلی خوبه.انشاا... قبول شدید تو واحد کشت سلول همه اینارو انجام میدید. اگر هم مثه من پایان نامتون کشت سلول داشته باشه که دیگه بعد از چند ماه کار :j58r36j3gcr4suxymup
کانفلوئنسی همون تراکمه ولی وقتی به 80-70 % برسه فلاسک سلول ها آماده پاساژ دادنه. چقدر اولا واسه هر کدوم از این مراحل ذوق می کردیم.سلول های من احتمالا فردا همین وضع رو پیدا می کنن و من انقدر خستم که نمی خوام پامو تو اتاق کشت بذارم:14:
خیلی هیجان انگیزه! :) خیلی...
بیوتکنولوژیست عزیز ممنون میشم اگه ترجمم اشکالی داشت حتما بهم بگید.
تند تند بخونید چون خدا بخواد از دو سه روز دیگه میخوام بیام بترکونم.موفق باشیم.:riz304:
آرزوی موفقیت برای همه دوستان این تاپیک به خصوص شما دوست عزیز

biotec1390

New member
سلام به همگی.منم همچنان کم میخونم.راستی یچه ها اگه کسی شهریور ماه حکم استخدامیش بیاد(یعنی تازه استخدام شده باشه) میتونه از سهمیش برا دکترا استفاده کنه یا نه باید چند سالی بگذره از استخدامش؟

alireza-ja

New member
دوستان یه سوال:

میگم من موضوع پایان نامم مشخص شده مخلوطی از بیوشیمی میکروب و نانوتکنولوژی هستش که قراره منجر به تولید یه محصول بشه که توی بیوالکتریک کاربرد داره و خوب موضوع پایان نامم خوب به مبحث بالینی ارتباط مستقیمی نداره ولی اون محصول در نهایت ممکنه شاید یه گوشه ای از درمان رو بگیره ولی اصلش توی صنعته و کاربردی.

خوب ممکنه بعدا واسم هم برای استخدامم خوب باشه.
حالا سوالم اینه که من الان باید دور بهداشت رو خط بکشم؟ منظورم بخاطر مزتبط نبودن پایان نامم هستش. چقدر این میتونه تاثیر بذاره رو قبول نشدنم.

ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم چون با اطلاعات ترین بچه ها توی زمینه دکترا اینجا هستن.

pajoohan

New member
دوستان یه سوال:

میگم من موضوع پایان نامم مشخص شده مخلوطی از بیوشیمی میکروب و نانوتکنولوژی هستش که قراره منجر به تولید یه محصول بشه که توی بیوالکتریک کاربرد داره و خوب موضوع پایان نامم خوب به مبحث بالینی ارتباط مستقیمی نداره ولی اون محصول در نهایت ممکنه شاید یه گوشه ای از درمان رو بگیره ولی اصلش توی صنعته و کاربردی.

خوب ممکنه بعدا واسم هم برای استخدامم خوب باشه.
حالا سوالم اینه که من الان باید دور بهداشت رو خط بکشم؟ منظورم بخاطر مزتبط نبودن پایان نامم هستش. چقدر این میتونه تاثیر بذاره رو قبول نشدنم.

ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم چون با اطلاعات ترین بچه ها توی زمینه دکترا اینجا هستن.

تاثیرش بسیار ناچیزه، من توی مصاحبه پارسال دیدم یکی بارشته کشاورزی هم آمده بود مصاحبه و قبول هم شد

ramtin20

New member
سلام دوستان
بیوتک پزشکی تهران یا تربیت مدرس؟
هیئت علمی کدوم قوی ترن؟
کدومش خوابگاه متاهلی میده؟
لطفا کسی اطلاعاتی داره بگه

دوستان بیوتکی. نسترن, پژوهان بیوتک 90 و بیوتکنولوژییست لطفا گــــــــزارش:-( دقیقاً 4 ماه تا آزمون....

RoyaRv

New member
سلام بچه ها
من دارم میخونم ولی لاک پشتی، اوضاع بد نیست
شماام بخونید و گزارش بدید لطفا
همگی موفق باشید

biotechnologist

New member
خدا بخواد منم از امروز شروع کردم. انشاا... آخر شب یا از فردا گزارش میدم. موفق باشیم.:riz304:

ن. نازی

New member
دوست عزیز، شما دلواپسیت الان فقط همین دو مورده؟!!! هر دو خوابگاه متاهلی دارن.در مورد هیئت علمی نظری ندارم.
هفته قبل هر روز 3 ساعت زبان و زیست.
این هفته تا اینجا هر روز 4 س. زبان.
به امید حق

آخرین ویرایش:
بالا