نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ariya21

New member
والا خوابگاه که گفتن تعهد ندارن مجردیاش که جندتاش ارمه خوابگاه گلستانه که کنار استخر انقلابه سمیه هم همونجاس بقیه رو اطلاع ندارم

شما چند سال سابقه کار دارین؟طرح تموم شده؟

A

ariyana

Guest
وای کاش خوابگاه گلستان باشه. من طرحم تمام شده بعد طرح قراردادی بودم بعدش در حین قرارداد تو آزمون استخدامی قبول شدم حدودا با طرح 3 سالی میشه

ariya21

New member
خوش به حالتون راحت ميتونين دكترا شركت كنين من سربازيم مونده گلستان فكر كنم واس بچه هاي پزشكي ايناست

A

ariyana

Guest
مرسی به خاطر اطلاعاتی که دادی ،موفق باشی

A

ariyana

Guest
آره واسه پزشکی هاست ولی بعضی ارشد ها هم میرن. اونجا چند تا دوست دارم واسه همین.سربازی رفتن مزخرفترین کاره دنیاست!! هیچی توش نیست

ariya21

New member
دست رو دلم نذارين گفتم مستقيم دكترا امتحان ميدم بعدا فهميدم طرح اجباري هستم

A

ariyana

Guest
حق داری که ناراحت باشی،من که دخترم اسم سربازی میاد عصبی میشم! ولی چاره ای نیست میگذره....

vb2

New member
وای دانشگاه ما ترکونده کلاس ما 5 تا قبولی 2تا تهران 1 بهشتی 1 مدرس 1 اهواز

ترم پایینی ها هم 2 تا دانشگاه تهران

ariya21

New member
افرين كدوم دانشگاه بودي؟هنر كردين شاخ غول شكستين بيخيال بابا

senoritamaria

New member
چقدر مسخره است. تو 5 روز باید 10 جا بری 100 تا کار بکنی بعدم سریع ثبت نام کنی... نمیدونم اینا با خوذشون چی فکر میکنن!! نه که ادارات ما هم سریعا به کار ارباب رجوع رسیدگی میکنن!!!! :mad_majidonline:

ariya21

New member
چقدر مسخره است. تو 5 روز باید 10 جا بری 100 تا کار بکنی بعدم سریع ثبت نام کنی... نمیدونم اینا با خوذشون چی فکر میکنن!! نه که ادارات ما هم سریعا به کار ارباب رجوع رسیدگی میکنن!!!! :mad_majidonline:

اره بابا اخرین سیستم ثبت نامه فرستادن یه مدرک 2 ساعت طول میکشه

vb2

New member
اخه من واقعا توی طرز تفکر شما موندم نمیدونم چی بگم والا

شما تو همه تاپیکا دارید سر میکشید و نظر میدید اینجا تاپیک مامایی هاست نه پرستاری

اگه یه توهین یا مسخره کردن دیگه ببینم حتما گزارش پستتونو به ادمین میدم

ariya21

New member
خوب اینجا یه انجمن ازاده منم حق دارم نظر بدم خوشبختانه هنوز دین و سیاست واردش نشده که ازادیشو بگیره

A

ariyana

Guest
افرين كدوم دانشگاه بودي؟هنر كردين شاخ غول شكستين بيخيال بابا

ای بابا! جناب اینقد سربه سر بچه ها نذارید، به خدا همه زحمت کشیدن و نتیجه زحمتاشون براشون شیرینه حق دارن با افتخار در موردش صحبت کنن! ارشد قبول شدن واقعا زحمت میخواد

sana

New member
خیلی باهات موافقم ویدا جون بیخیال پرستاریا اونم از نوعه پسرش :smiliess (5):
راستی نگفتی کدوم دانشگاه بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تو همه تاپیکا دارید سر میکشید و نظر میدید اینجا تاپیک مامایی هاست نه پرستاری

اگه یه توهین یا مسخره کردن دیگه ببینم حتما گزارش پستتونو به ادمین میدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا