نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ariya21

New member
بالاترین نمره قبولی های پرستاری شهید بهشتی 236.5 است چقد مسخرهههههههههههههههههههه

این دانشگاه حقشه منحل بشه بذارین منحلش کنن

vb2

New member
بچه ها تو نمرات بهشتی دیدید چقد تراکم نمره زیاده بین 240-260 خیلی نمره ها نزدیم به همه

من حدس زدم همون موقع هم چون نمره های اکثر بچه های انجمنم تو همین رنج بود

باز نمرهای کم قبول شده بودن بهشتی

ariya21

New member
نمرات رشته ما که شهید بهشتیا افتضاح بود بالاترین نمره 136 در حالی که نمره نفر دوم پارسال 270 بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ariya21

New member
گفتم که خانوما زیاد باهوش نیستن اخه فقط شما فهمیدی اریا اسم پسرهههههه

ariya21

New member
سلاااااااااااااااام به دوست های خوب! من بعد امتحان همیشه مطالب این قسمت رو میخوندم و آروم میشدم. انتخاب اولم شیراز بود و قبوووووووووووول شدم.:a2d3: نمرم 260 بود. موفففففففق باشید عزیزان.

حالا چرا شیرازززززز؟؟؟؟؟؟؟؟مگه تهران و شهید بهشتی له چشون بود؟؟

A

ariyana

Guest

چون من استخدامم رفت و آمد واسم سخت بود، واسه همین شیراز رو انتخواب کردم در ضمن دانشگاهشو قبول دارم.

ariya21

New member
چون من استخدامم رفت و آمد واسم سخت بود، واسه همین شیراز رو انتخواب کردم در ضمن دانشگاهشو قبول دارم.

دانشگاهش اره ولی دانشکده نه تو کشور هشتمه اساتید هم حالا میای میبینی خوش میگذره کلا

A

ariyana

Guest

حالا واقعا شهید بهشتی خوب نیست؟؟؟ آخه ناراحت شدم وقتی دیدم نمره های پایین تر از من رفتن ولی من نتونستم برم

ariya21

New member
ببخشیدا ولی من کلا از اسمش خوشم نمیاد بجه هاش ادعای الکی دارن

نمره هاش دیدی چه افتضاح بود؟؟؟؟؟

بالاترین نمره پرستاریش 136 بود

A

ariyana

Guest
دانشگاهش اره ولی دانشکده نه تو کشور هشتمه اساتید هم حالا میای میبینی خوش میگذره کلا

وای نه! من توی این مدت کلی حرص خوردم آخه همه بهم گفتن اشتباه کردی حالا شما که داری میگی خوب نیست....

ariya21

New member
وای نه! من توی این مدت کلی حرص خوردم آخه همه بهم گفتن اشتباه کردی حالا شما که داری میگی خوب نیست....

منم درصد هام خوب بود نمره 267 تهران قبول میشدم ولی هر چی با خودم کلنجار رفتم نتونستم از این شیراز لعنتی دل بکنم

راستی شما اطلاع داری زمان انتخاب واحد و انتخاب گرایش ها کیه؟

ثبت نام اینترنتی انجام دادین؟

A

ariyana

Guest
ببخشیدا ولی من کلا از اسمش خوشم نمیاد بجه هاش ادعای الکی دارن

نمره هاش دیدی چه افتضاح بود؟؟؟؟؟

بالاترین نمره پرستاریش 136 بود

خب اره منم تعجب کردم واسه مامایی هم همین طور بود! 2تا نمره بالاتر از 260 داشت بقیه کمتر بودن.به هر حال دیگه نمیشه کاری کرد،بیمارستان بهم اجازه نمیداد باید جای نزدیک میزدم.

ariya21

New member
حالا مهم نیست شیراز هم شهرش خوبه هم دانشگاهش خیلی معتبره حداقلللللل از شهید بهشتی یه سروگردن بالاتره

A

ariyana

Guest
منم درصد هام خوب بود نمره 267 تهران قبول میشدم ولی هر چی با خودم کلنجار رفتم نتونستم از این شیراز لعنتی دل بکنم

راستی شما اطلاع داری زمان انتخاب واحد و انتخاب گرایش ها کیه؟

ثبت نام اینترنتی انجام دادین؟

با آموزش دانشکده تماس گرفتم گفتن تو سایت زدیم ولی فقط در مورد ثبت نام نوشته بودن.فردا میخوام ثبت نام اینترنتی کنم.شما ثبت نام کردی؟

ariya21

New member
اره اعصاب خردیه کلی مدرک باید اسکن کنی من 8 تا فایل اسکن کردم ورشکسته شدم منم رفتم اموزش گفتن که انتخاب واحد احتمالا 27 شهریوره

ثبت نام حضوری هم که 18 تا 20 شهریوره

A

ariyana

Guest
اگه اینترنتی ثبت نام کنیم دیگه نیازی نیست حضوری بریم؟؟؟ احتمالا واسه انتخاب واحد باید بریما..

ariya21

New member
نه دیگه یه سری مدارک اونجا لازم میشه تازشم اینا باید نمره ها رو از سنجش بگیرن تا بتونن انتخاب گرایش کنن اینجوری که سر داخلی جراحی دعوا میشه

A

ariyana

Guest
آره کلی مدارک میخواد.مرسی پس 27 شهریوره، راستی از خوابگاهش خبر دارین؟میدونین کجاست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا