غیرت داشته باش(تقدیم به سه رزمنده ای که شهید شدند تا بدن لخت زن هموطن پیدانباشه)

nazanin...

New member
اینکه مردای دیروز جامعه ما رفتن تا ناموسشون حفظ بشه درست و کارشون محشر بود اما اینکه امروز دختران جامعه ما خودشون رو لخت کردن و به اصلاح امروزی شدن و باکلاس همه ش مقصر پدر و مادرهایی هستند که این دختران رو تربیت کردن تو خیابون میبینید که مادر چادری و محجبه است و دخترش لخته چون عقاید مادر اینه که از سن ما گذشته و زشته که ما بی حجاب باشیم و اینا جوونن و باید جوونی کنن و به اصلاح لخت باشامروز معنای جوونی کردن و با شدن شده لخت بودن. متاسفم برای اون پدر و مادری که اینطوری رسالت خودشون رو انجام میدن. دشمتن ما گفته بود که زمانی میتونیم وارد ایران بشیم که زنانشون حجاب و چادرشون رو کنار بزنن و چیزایی رو بپوشن که ما میخوایم. حالا تو جامعه ایران لازم نیست که رضا خان بیاد و کشفحاب بکنه ایمان و اعتقاد اونقد کم شده که تو هر خونه رضا خان پیدا میشه. من به عنوان یه دختر چادری افتخار میکنم که هن حرمت چادر خاکی مادرمفطمه زهرا رو حفظ کردم و هر روز با افتخار سرم میکنم تا چشم نامحرمی رو به خودم جلب نکنم من عاشق چادرم هستم.

love virology

New member
مگر حجاب چادره شما همه چیو قاطی کردید / یا از این ور بوم میوفتین یا اونوررررررر

hamoon

New member
من به عنوان یه دختر چادری افتخار میکنم که هن حرمت چادر خاکی مادرمفطمه زهرا رو حفظ کردم و هر روز با افتخار سرم میکنم تا چشم نامحرمی رو به خودم جلب نکنم من عاشق چادرم هستم.

کاش عفت کلام هم ازون بزرگواران به ارث میبردین...

آخرین ویرایش:

love virology

New member
بجای این 4 تا داستان برو واقعیت جنگ بخون عملیات ها رو بخون ببین چندتا عملیات نا فرجام بود ببین عملیات رمضان چه بالایی سرمون اومد عملیات فاو بخون / برو بخون جنگ سال 61 تموم بودو تا 67 کش دادن برو اونا رو بخون / اوضاع جامعه پی گیر باش برای یک تار مو انقدر سینه سینه چاک نکنید برای دزدی و ربا و مال مردم خوری و کم کاری و فخر فروشی سینه چاک چاک کنید / تا غرق در ظاهر دین هستیم همین اشه و همین کاسه / هر چی هم سخن بگم زخم که باز میشه / شاد باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

love virology

New member
کتابی بود محسن رضایی تازه چاپ کرده بود نمیدونم میگن نمایشگاه کتاب جمعش کردن / واقعیت جنگ گفته بود/ برنامه ایی شبکه 1 پارسال بود فکر کنم در مورد جنگ و سندها نشون داده بود/ اینا رو پیگیر باش چرا واقعیت جنگ کسی پیگیری نمیکنه / فتح خرمشهر شما میگی واقعیت ها رو بگو چقدر اواره و مصدوم اونا رو هم بگو اینارو خوزستانیا میدونن چقدر مال و اموال ول کردن و شدن جنگ زده اینا رو هم بگو / خوزستانی که در حسرت هوای پاکه اینا روم بگو / از گرانی کسی چیزی نگفت نه اوضاع خوبه مدینه فاضله داریم

The Guy

Well-known member
کتابی بود محسن رضایی تازه چاپ کرده بود نمیدونم میگن نمایشگاه کتاب جمعش کردن / واقعیت جنگ گفته بود/ برنامه ایی شبکه 1 پارسال بود فکر کنم در مورد جنگ و سندها نشون داده بود/ اینا رو پیگیر باش چرا واقعیت جنگ کسی پیگیری نمیکنه / فتح خرمشهر شما میگی واقعیت ها رو بگو چقدر اواره و مصدوم اونا رو هم بگو اینارو خوزستانیا میدونن چقدر مال و اموال ول کردن و شدن جنگ زده اینا رو هم بگو / خوزستانی که در حسرت هوای پاکه اینا روم بگو / از گرانی کسی چیزی نگفت نه اوضاع خوبه مدینه فاضله داریم

وایرولوژی جان به نظرم یه تاپیک بزن
قشنگ به صورت سازمانبندی شده همین مطالب رو بزار. اسم کتابا رو بگو. چون پستای پراکنده اینجوری ممکنه اونطوری که باید تاثیر خودشو نزاره.
حتی شده یه مطلب بزار، یه کتاب معرفی کن استارتشو بزن

love virology

New member
وایرولوژی جان به نظرم یه تاپیک بزن
قشنگ به صورت سازمانبندی شده همین مطالب رو بزار. اسم کتابا رو بگو. چون پستای پراکنده اینجوری ممکنه اونطوری که باید تاثیر خودشو نزاره.
حتی شده یه مطلب بزار، یه کتاب معرفی کن استارتشو بزن

دوست گرامی / این جور مطالب یکم بار سنگینی داره اوضاع خودت میدونی چطوریه / این سخنان هم بشه هزارتا انگ و برچسب چسبانده میشه / واقعیت خدارو شکر اکثریت میدونن / نزدیک ترین ماجرا اخیر غواص های عزیز گویا بود / خاطرات شهید ها رو بخون عملیات ها بخون متاسفانه کتاب موثق چاپ نشده ولی خیلی از شهدا بزرگ ما بعد از فتح خرمشهر شهید شدند علت پیدا کن مصوب کیه کور کورانه هم قبول نکن / امیدوارم حداقل دریچه ایی باز شه برای تغییر دیدگاه خیلی ها که از اسم شهید نام شهید سو استفاده نککند پست و مقام نگیرند / فیلم زندگی خصوصی نمیدونم دیدی چند سکانس جالب داره / اکثریت فیلم ها به کذب پرداخته میشه به جنگ / روز 3 فیلم زیبایی بود /

goo

New member
بجای این 4 تا داستان برو واقعیت جنگ بخون عملیات ها رو بخون ببین چندتا عملیات نا فرجام بود ببین عملیات رمضان چه بالایی سرمون اومد عملیات فاو بخون / برو بخون جنگ سال 61 تموم بودو تا 67 کش دادن برو اونا رو بخون / اوضاع جامعه پی گیر باش برای یک تار مو انقدر سینه سینه چاک نکنید برای دزدی و ربا و مال مردم خوری و کم کاری و فخر فروشی سینه چاک چاک کنید / تا غرق در ظاهر دین هستیم همین اشه و همین کاسه / هر چی هم سخن بگم زخم که باز میشه / شاد باشید

منبع: بی بی سی و صدای آمریکا !!!!!
چقدر خوب حفظ کردی.آفرین.

vahid28

New member
سال ۶۱ ما خاکمون دست عراق بود
خیلی جاها اشغال بود و اونا گفتن اول اتش بس بعد بازگشت
خب بنظر شما صدام ملعون بازگشت میداد؟؟؟؟
خب ن
اگه قبول کرده بودن خاکمون دست عراق میموند
همون سال ۶۷ که صلح شد عراق چنتا تپه رو پس نداد و ایران زمان جنگ کویت اونا رو پس گرفت

nazanin...

New member

شما چقد از واقعیت جنگ میدونید؟ واقعیت چنگ رو فقط اونایی درک میکنن که با تمام وجود با پوست و خونشون تو جنگ بودند و هر لحظه شو درک کردند، جنگ سال 61 تموم شد؟ اگه تموم شده بودند مگه مردم این مملکت ببخشید مرض داشتن که با جونشون بازی کنند؟ همین الان فکر میکنید امریکا عاشق چشم و ابروتون شده که وارد مذاکرات شده ؟ نه اونا به نفع خودشون قدم بدراشتن نه شما. ما اگه بخوایم خون اون شهید ها رو پایمال کنیم خیانت بزرگی کردیم.

nazanin...

New member
چادر همه حجاب نیست قبول دارم مانتویی هم میشه با حجاب بود اما نه با مدهایی که الان تو بازار هست که تمام اندام رو به بهترین وجه نمایش میده، اما اگه چادر رو همین لباس باشه آیا باز هم همون اندام رو میبینن که ببینن چقد گوشت از دست و پا یه خانم آویزان هست؟

love virology

New member
منبع: بی بی سی و صدای آمریکا !!!!!
چقدر خوب حفظ کردی.آفرین.

منبع خودمم نه شمایی که زود بر چسب میزنی منبع موثق پدر خودمه دایی خودمه شما هم چشماتو باز کن فکر نکنم بتونی ببینی چون چشمات جای دیگه بازه/

love virology

New member
سال ۶۱ ما خاکمون دست عراق بود
خیلی جاها اشغال بود و اونا گفتن اول اتش بس بعد بازگشت
خب بنظر شما صدام ملعون بازگشت میداد؟؟؟؟
خب ن
اگه قبول کرده بودن خاکمون دست عراق میموند
همون سال ۶۷ که صلح شد عراق چنتا تپه رو پس نداد و ایران زمان جنگ کویت اونا رو پس گرفت

اره شما منبع صدا سیما هست نمیخاد بگی چی به چیه چون این سخنان که میگی تا اخرش حفظم

love virology

New member
شما چقد از واقعیت جنگ میدونید؟ واقعیت چنگ رو فقط اونایی درک میکنن که با تمام وجود با پوست و خونشون تو جنگ بودند و هر لحظه شو درک کردند، جنگ سال 61 تموم شد؟ اگه تموم شده بودند مگه مردم این مملکت ببخشید مرض داشتن که با جونشون بازی کنند؟ همین الان فکر میکنید امریکا عاشق چشم و ابروتون شده که وارد مذاکرات شده ؟ نه اونا به نفع خودشون قدم بدراشتن نه شما. ما اگه بخوایم خون اون شهید ها رو پایمال کنیم خیانت بزرگی کردیم.

میدونم چون خوزستانیم تو چی میدونی پدرم 94 ماه خط مقذم بوده تا امثال ظاهر بین تو بیایی اینجا برای من خط نشون بکشی / بجایی که بشینی حرف الکی بزنی برو یکم مطالعه کن

nazanin...

New member
خوب که پدرتون تو جنگ بوده و اینطوری حرف میزنید اگه نبود چه میگفتید

vahid28

New member
ببینید حرفاتون رو رد نمیکنم
درسته ک عربستان پیشنهاد غرامت داد و قطعنامه صلح صادرشد اما یادت نره
عراق تا قبل ۵۹۸ قبول نکرد ک قرارداد الجزایر حاکم باشه و ایران روی اروند حق داشته باشه
شما ک میگی چرا قبول نکردن اینم بدون ک‌عراق حق ایران روی اروند رو قبول نکرد
خود امامم نمیخاست ادامه بده اما عراق ظاهرا درخاست صلح قبول کرد اما خودش ادامه داد

goo

New member
منبع خودمم نه شمایی که زود بر چسب میزنی منبع موثق پدر خودمه دایی خودمه شما هم چشماتو باز کن فکر نکنم بتونی ببینی چون چشمات جای دیگه بازه/

بله کل هفتاد ملیون چشمشون بستس ولی شما 3 نفر چشم بازین، چقد خوب چشماتون رو باز کردن همون منابعی که گفتم....
همه کسایی که منبعشون اوناس عین هم حرف میزنین حتی یه کلمه هم این ور اون ور نمی کنینا، عین هم فقط چیزایی رو که شنیدین و بهتون نشون دادن رو تکرار می کنین فقط.
خوبه همه ایران تو جنگ بودن، دوست ندارم به هدف دشمنا که ایجاد تفرقه هستش دامن بزنم... جناب همه تو جنگ بودن نه فقط شما. بابا و عموی خودمم بوده با هزاران فرد دیگه از همه ایران.

آخرین ویرایش:

love virology

New member
بله کل هفتاد ملیون چشمشون بستس ولی شما 3 نفر چشم بازین، چقد خوب چشماتون رو باز کردن همون منابعی که گفتم....
همه کسایی که منبعشون اوناس عین هم حرف میزنین حتی یه کلمه هم این ور اون ور نمی کنینا، عین هم فقط چیزایی رو که شنیدین و بهتون نشون دادن رو تکرار می کنین فقط.
خوبه همه ایران تو جنگ بودن، دوست ندارم به هدف دشمنا که ایجاد تفرقه هستش دامن بزنم... جناب همه تو جنگ بودن نه فقط شما. بابا و عموی خودمم بوده با هزاران فرد دیگه از همه ایران.

باشه شما راست میگی/ من چشمام خیلی وفته بازه جامعه و اوضاع مملکت گواه همه چیزه بی بی سی و امریکا نمیخاد / شما نمیخاد بمن بگی چی دیدم و شنیدم احترام خودتونو نگه دارید من گفتم از پدرمه از خانوادمه کسایی که یه پاپاسی از جنگ نبردن منبع پدرمه که بعد این همه خدمت باید بشه این شما هم احترام نگه دار یا جور دیگه باهات حرف میزنم که بفهمی یعنی چی / از جنگ به نون نوا رسیدن خیلی ها خیلی هااااااااااااااا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

vahid28

New member
وحدت رو نباید با این حرفا از بین برد
معلومه‌ک‌ هیچکس مثل شهرای مرزی غرب ایران طعم جنگ رو نکشید
ما روی این حرفی نداریم
اما حرف من اینه که اگه بعد ازادی خرمشهر تموم میشد ما حق رو اروند نداشتیم و عراق زیر بار نرفته‌بود و اینکه وظیفه همه بوده برن جنگ
الانم بشه ما هم باید بریم
یزد ی گلوله عراق نزد توش اما شهری ک اون زمون‌بیشت هزارنفر‌جمعیت داشت حدود چهار هزار شهید داد
فتح تلمبین با حفر تونل یزدیا و رد شدن رزمندگان از‌توش ثمرداد
تیپ الغدیر‌یزد جلو گارد ریاست حمهوری صدام وایساد درحالی ک یزدیا میدونستن توی یزد ی‌ تیر کلاش هم نرفته چ برسه ب موشک
مامانم میگن موقع آژیر خطر اونا پناه نمیگرفتن چون خبری نبوده اما دلیل نبوده ک نرن جنگ

آخرین ویرایش:
بالا