نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

fateme5

New member
وای استرس کنکور برا بعضی بچه ها وحشتناکه و بدجوری زمینشون میزنه!:j58r36j3gcr4suxymup

والا منم بر کنکورم بهم میگفتن تو چطور اصلا استرس نداری! ولی خب بعضی ها استرس واقعا رتبه شونو خراب میکنه!

jojo.ph

New member
نه بابا منم فعلا معلقم تو هوا! تکلیفم معلوم نیس! :21:

شما کنکور وزارت علوم رو چیکار کردی؟ قبول شی میری؟
انشالاکه میاری زیستیو.....والا اگه زیستی وبیمه اکونشدمیرم ریاضی ........
فقط یه سوال اگه علوم روبخونممیتونم سال بعدزیستی هم شرکت کنم واگه قبول شدم یه سال واسه زیستی مرخصی بگیرم تاعلومم تموم شه؟؟؟؟؟

m.g.h

New member
نه کارشمابه جای دورنمیکشه کارنامه های پارسال بچه هارویه نگاه بندازی میبینی که تهرانومیاری البته نمیدونم تهران واست دورباشه یانه؟؟

من تهران که سهله دبی ام بیارم میرم :auizz3ffy9vla57584x
فقط به خاطر آمارزیستی

jojo.ph

New member
من نمیدونم استرس کنکور چیه؟واقعا تاحالا تجربه نکردم برام اهمیتی نداره که امسال قبول بشم یا سال بعد البته خیلی دلم میخواد امسال قبول بشم ولی استرس ندارم اصلا
خوش به حالتون که ریلکسید..بازم حسودیم شد..........:4d564ad6:

m.g.h

New member
فقط یه سوال اگه علوم روبخونممیتونم سال بعدزیستی هم شرکت کنم واگه قبول شدم یه سال واسه زیستی مرخصی بگیرم تاعلومم تموم شه؟؟؟؟؟

چرا عزیزم میتونی ولی دوسال بعدش یعنی تموم کنی بعد.مگر اینکه بخوای انصراف بدی.البته اگه از خودوزارت بپرسی هم میگه نمیشه ولی میشه همیشه یه راه گریزی هست

- - - Updated - - -

خوش به حالتون که ریلکسید..بازم حسودیم شد..........:4d564ad6:

خیلی حسودی میکنیا :tonguesmiley:

jojo.ph

New member
وای استرس کنکور برا بعضی بچه ها وحشتناکه و بدجوری زمینشون میزنه!:j58r36j3gcr4suxymup

والا منم بر کنکورم بهم میگفتن تو چطور اصلا استرس نداری! ولی خب بعضی ها استرس واقعا رتبه شونو خراب میکنه!
پس به توام حسودیم شد.....:4d564ad6:هرچی بهم توصیه کردن قبل آزمون یه قرص آرام بخش بخورگوش ندادم !!!!! کاش حرف گوش کن بودم..........

fateme5

New member

من که اطلاعی ندارم! ولی به نظرم کنکور وزارت علوم و وزارت بهداشت ربطی به هم ندارن و دانشجوی یکی باشی، احتمالا بتونی کنکور اون یکیو بدی!(این نظر شخص خودم بود ها! اصلا مطمئن نیستم!)
ولی شاید بشه اینطوریم بهش فکر کرد که آیا اگه دانشجو باشی مگه میشه کنکور شرکت کنی؟!

اینو پرس و جو کن ببین چطوریه یوقت دستت نمونه تو پوست گردو!

m.g.h

New member
پس به توام حسودیم شد.....:4d564ad6:هرچی بهم توصیه کردن قبل آزمون یه قرص آرام بخش بخورگوش ندادم !!!!! کاش حرف گوش کن بودم..........

نه نه اصلا قرص عوارض داره بله یدونه شاید عوارض جانبی آنچنانی نداشته باشه ولی یک درمیلیون بعضی ازآدما بدنشون نسبت به برخی ازداروها حساسه.وچه بسا اون یه نفرخود ما باشیم پس هیچوقت سرخودهیچ دارویی مصرف نکن حتی آسپرین.من خودم دونفرو توچهرسال به چشم خودم دیدم که بخاطر قرص مردن.قرص مسکن معمولی.باورکن.چون خودم دیدم

fateme5

New member
قرص آرام بخش؟؟!! نه بابا این کارا خطرناک نیس؟ اگه زیادی بهت آرام بخشید و سر جلسه خوابت گرفت چی؟!:smiliess (9):

jojo.ph

New member
من که اطلاعی ندارم! ولی به نظرم کنکور وزارت علوم و وزارت بهداشت ربطی به هم ندارن و دانشجوی یکی باشی، احتمالا بتونی کنکور اون یکیو بدی!(این نظر شخص خودم بود ها! اصلا مطمئن نیستم!)
ولی شاید بشه اینطوریم بهش فکر کرد که آیا اگه دانشجو باشی مگه میشه کنکور شرکت کنی؟!

اینو پرس و جو کن ببین چطوریه یوقت دستت نمونه تو پوست گردو!
ا
/
آره حتما پیگیریش میکنم...ولی اگر قرارباشه به قول m.g.h انصراف بدم ازریاضی این طوری یه سالم تلف میشه وبه ضررم تموم میشه.........!!!!!!!

fateme5

New member
البته به نظر من گاهی، گاهی! قرص مسکن برا سر جلسه کنکور لازمه!

من اگه پروفن و مفنامیک اسید نداشتم، همون سرجلسه کنکور از دندون درد مرده بودم!!:13::13::13:

jojo.ph

New member
قرص آرام بخش؟؟!! نه بابا این کارا خطرناک نیس؟ اگه زیادی بهت آرام بخشید و سر جلسه خوابت گرفت چی؟!:smiliess (9):
نه جانم بایه قرص که خابم نمیبره کلا بدخابم باخیلیشم نمیخابم............ولی چراسرخود بخوری خطرناک میشه.........

jojo.ph

New member
نه نه اصلا قرص عوارض داره بله یدونه شاید عوارض جانبی آنچنانی نداشته باشه ولی یک درمیلیون بعضی ازآدما بدنشون نسبت به برخی ازداروها حساسه.وچه بسا اون یه نفرخود ما باشیم پس هیچوقت سرخودهیچ دارویی مصرف نکن حتی آسپرین.من خودم دونفرو توچهرسال به چشم خودم دیدم که بخاطر قرص مردن.قرص مسکن معمولی.باورکن.چون خودم دیدم
باورمیکنم......ولی منم که نمیخاستم سرخودبخورم گفتن بروتادکترم یه چیز نه خیلی قوی!!!!!!واست بنویسه درحدی که یه ریزه استرست کم شه..........خب منم نرفتمومساوی شدباخراب کردن آزمونم...........!!!!!!!!!!!!!!

m.g.h

New member
نه جانم بایه قرص که خابم نمیبره کلا بدخابم باخیلیشم نمیخابم............ولی چراسرخود بخوری خطرناک میشه.........

وای وای ببین کیا دارن میان دانشگاه علوم پزشکی؟ببخشید اینطوری گفتم منظوری بدی ندارم بخدا ولی خواهشا سرخود قرص نخورین باورکنید من با چشمای خودم عوارضشو دیدم دیگه چی میتونه بدترازمرگ باشه

jojo.ph

New member

من اگه پروفن و مفنامیک اسید نداشتم، همون سرجلسه کنکور از دندون درد مرده بودم!!:13::13::13:
والاشانس آوردی که قرص همرات بوده....چون دندون درد بدترین وسمجترین نوع درده......البته به نظرمن..........

jojo.ph

New member
وای وای ببین کیا دارن میان دانشگاه علوم پزشکی؟ببخشید اینطوری گفتم منظوری بدی ندارم بخدا ولی خواهشا سرخود قرص نخورین باورکنید من با چشمای خودم عوارضشو دیدم دیگه چی میتونه بدترازمرگ باشه
چشم نمیخوریم من کلا کم پیش میادقرص بخورم اونم سرخود!!!!!!!نمیخورم تاآستانه تحمل دردم زیادشه!!!!!!!!!!!!والا.......:smilies-azardl (113

fateme5

New member
بهترین قرص آرامبخش برا کنکور اینه که اصلا بهش فکر نکنی و هی با خودت نگی وای اگه اینجوری شد چی؟ وای اگه اونجوری شد چی؟ و...

من وقتی زیاد به کنکور و رتبه ها و نتایج و... فکر میکنم، اصلا دیگه زندگی از دستم در میره!

واقعا آدم باید تلاششو که کرد، دیگه به نتیجه زیاد فکر نکنه چون نتیجه ی خوب خودش از راه میرسه...

m.g.h

New member

دندون درد راه حلش سرجلسه امتحان فکرنکردن به دردش هستش امتحان کنید من چندبار امتحان کردم جواب داد سخته ولی میشه تمرکز میخواد

jojo.ph

New member
چشم نمیخوریم من کلا کم پیش میادقرص بخورم اونم سرخود!!!!!!!نمیخورم تاآستانه تحمل دردم زیادشه!!!!!!!!!!!!والا.......:smilies-azardl (113

بالا