انشالاکه میاری زیستیو.....والا اگه زیستی وبیمه اکونشدمیرم ریاضی ........نه بابا منم فعلا معلقم تو هوا! تکلیفم معلوم نیس! :21:
شما کنکور وزارت علوم رو چیکار کردی؟ قبول شی میری؟
نه کارشمابه جای دورنمیکشه کارنامه های پارسال بچه هارویه نگاه بندازی میبینی که تهرانومیاری البته نمیدونم تهران واست دورباشه یانه؟؟
خوش به حالتون که ریلکسید..بازم حسودیم شد..........:4d564ad6:من نمیدونم استرس کنکور چیه؟واقعا تاحالا تجربه نکردم برام اهمیتی نداره که امسال قبول بشم یا سال بعد البته خیلی دلم میخواد امسال قبول بشم ولی استرس ندارم اصلا
انشالاکه میاری زیستیو.....والا اگه زیستی وبیمه اکونشدمیرم ریاضی ........
فقط یه سوال اگه علوم روبخونممیتونم سال بعدزیستی هم شرکت کنم واگه قبول شدم یه سال واسه زیستی مرخصی بگیرم تاعلومم تموم شه؟؟؟؟؟
خوش به حالتون که ریلکسید..بازم حسودیم شد..........:4d564ad6:
پس به توام حسودیم شد.....:4d564ad6:هرچی بهم توصیه کردن قبل آزمون یه قرص آرام بخش بخورگوش ندادم !!!!! کاش حرف گوش کن بودم..........وای استرس کنکور برا بعضی بچه ها وحشتناکه و بدجوری زمینشون میزنه!:j58r36j3gcr4suxymup
والا منم بر کنکورم بهم میگفتن تو چطور اصلا استرس نداری! ولی خب بعضی ها استرس واقعا رتبه شونو خراب میکنه!
انشالاکه میاری زیستیو.....والا اگه زیستی وبیمه اکونشدمیرم ریاضی ........
فقط یه سوال اگه علوم روبخونممیتونم سال بعدزیستی هم شرکت کنم واگه قبول شدم یه سال واسه زیستی مرخصی بگیرم تاعلومم تموم شه؟؟؟؟؟
پس به توام حسودیم شد.....:4d564ad6:هرچی بهم توصیه کردن قبل آزمون یه قرص آرام بخش بخورگوش ندادم !!!!! کاش حرف گوش کن بودم..........
امن که اطلاعی ندارم! ولی به نظرم کنکور وزارت علوم و وزارت بهداشت ربطی به هم ندارن و دانشجوی یکی باشی، احتمالا بتونی کنکور اون یکیو بدی!(این نظر شخص خودم بود ها! اصلا مطمئن نیستم!)
ولی شاید بشه اینطوریم بهش فکر کرد که آیا اگه دانشجو باشی مگه میشه کنکور شرکت کنی؟!
اینو پرس و جو کن ببین چطوریه یوقت دستت نمونه تو پوست گردو!
نه جانم بایه قرص که خابم نمیبره کلا بدخابم باخیلیشم نمیخابم............ولی چراسرخود بخوری خطرناک میشه.........قرص آرام بخش؟؟!! نه بابا این کارا خطرناک نیس؟ اگه زیادی بهت آرام بخشید و سر جلسه خوابت گرفت چی؟!:smiliess (9):
باورمیکنم......ولی منم که نمیخاستم سرخودبخورم گفتن بروتادکترم یه چیز نه خیلی قوی!!!!!!واست بنویسه درحدی که یه ریزه استرست کم شه..........خب منم نرفتمومساوی شدباخراب کردن آزمونم...........!!!!!!!!!!!!!!نه نه اصلا قرص عوارض داره بله یدونه شاید عوارض جانبی آنچنانی نداشته باشه ولی یک درمیلیون بعضی ازآدما بدنشون نسبت به برخی ازداروها حساسه.وچه بسا اون یه نفرخود ما باشیم پس هیچوقت سرخودهیچ دارویی مصرف نکن حتی آسپرین.من خودم دونفرو توچهرسال به چشم خودم دیدم که بخاطر قرص مردن.قرص مسکن معمولی.باورکن.چون خودم دیدم
نه جانم بایه قرص که خابم نمیبره کلا بدخابم باخیلیشم نمیخابم............ولی چراسرخود بخوری خطرناک میشه.........
والاشانس آوردی که قرص همرات بوده....چون دندون درد بدترین وسمجترین نوع درده......البته به نظرمن..........البته به نظر من گاهی، گاهی! قرص مسکن برا سر جلسه کنکور لازمه!
من اگه پروفن و مفنامیک اسید نداشتم، همون سرجلسه کنکور از دندون درد مرده بودم!!:13::13::13:
چشم نمیخوریم من کلا کم پیش میادقرص بخورم اونم سرخود!!!!!!!نمیخورم تاآستانه تحمل دردم زیادشه!!!!!!!!!!!!والا.......:smilies-azardl (113وای وای ببین کیا دارن میان دانشگاه علوم پزشکی؟ببخشید اینطوری گفتم منظوری بدی ندارم بخدا ولی خواهشا سرخود قرص نخورین باورکنید من با چشمای خودم عوارضشو دیدم دیگه چی میتونه بدترازمرگ باشه
البته به نظر من گاهی، گاهی! قرص مسکن برا سر جلسه کنکور لازمه!
من اگه پروفن و مفنامیک اسید نداشتم، همون سرجلسه کنکور از دندون درد مرده بودم!!:13::13::13:
چشم نمیخوریم من کلا کم پیش میادقرص بخورم اونم سرخود!!!!!!!نمیخورم تاآستانه تحمل دردم زیادشه!!!!!!!!!!!!والا.......:smilies-azardl (113وای وای ببین کیا دارن میان دانشگاه علوم پزشکی؟ببخشید اینطوری گفتم منظوری بدی ندارم بخدا ولی خواهشا سرخود قرص نخورین باورکنید من با چشمای خودم عوارضشو دیدم دیگه چی میتونه بدترازمرگ باشه