نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

m.g.h

New member
عمل میکنم! صد در صد!:a2d3:
مخصوصا این پستو عمدا اینجا نوشتم که اگه یوقت زیر قولم زدم، یکی اینجا بیاد یقه مو بگیره!!

مخصوصا الان دارم آهنگ موج و صخره رو گوش میدم و سرشار از زندگی ام!! و میگم بیخیال کنکور!
دارم به این فکر میکنم که هزار تا کار مهم دارم! که از وقتی کلیدها اومد، همه رو از یادم برده بود تا امروز!

استرس و نگرانی و... بیخیااااال بابا...! زندگیمونو بکنیم!

حالا چه برنامه هایی واسه خودت درنظر گرفتی؟

- - - Updated - - -

سلام
من دیگه دارم جمع میکنم برم...

واقعا؟باشه بروبه سلامت :bunnyearsmiley:

fateme5

New member
چند ماه بود منتظر بودم کنکورم تموم شه و به کارهام برسم و الان باورم نمیشه این دو هفته بعد کنکورو به همین راحتی از دست دادم و هنوز هیچکاری نکردم! نه! دیگه وقتمو هدر نمیدم!

برنامه هامو بگم؟ چه سوال سختی پرسیدین! آخه بعضیاشو نمیتونم بگم!:ph34r-smiley:

خب چندتا اولویت اول کارام (که نمیتونم بگمو) که بذارم کنار، در کنار اونها باید

یکی دو تا سفر کوچیک باید برم
با دوستام یه سایتی رو باید راه بندازیم
بزنم به کسب و کار(پول!!)
زبان و نرم افزارها رو کار کنم. البته تمرکزم بیشتر روی زبانه
تفریح، ورزش، خوشگذرونی(از نوع عاقلانه!)
همکاری با نمایندگیchildf تو شهرمون. یعنی این آدرس:
حمایت از دانش آموزان مستعد نیازمند – بنیاد کودک
......

من حس میکنم که خطر پاک شدن این پستهامون توسط مدیر عزیز بیوستا وجود داره! (به دلیل بی ربط بودن به کنکور!):j58r36j3gcr4suxymup
بیوستا لطفا پاک نکنید. در گوشی یه تذکر بدید حله!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

m.g.h

New member
چند ماه بود منتظر بودم کنکورم تموم شه و به کارهام برسم و الان باورم نمیشه این دو هفته بعد کنکورو به همین راحتی از دست دادم و هنوز هیچکاری نکردم! نه! دیگه وقتمو هدر نمیدم!

برنامه هامو بگم؟ چه سوال سختی پرسیدین! آخه بعضیاشو نمیتونم بگم!:ph34r-smiley:

خب چندتا اولویت اول کارام (که نمیتونم بگمو) که بذارم کنار، در کنار اونها باید

یکی دو تا سفر کوچیک باید برم
با دوستام یه سایتی رو باید راه بندازیم
بزنم به کسب و کار(پول!!)
زبان و نرم افزارها رو کار کنم. البته تمرکزم بیشتر روی زبانه
تفریح، ورزش، خوشگذرونی(از نوع عاقلانه!)
همکاری با نمایندگیchildf تو شهرمون. یعنی این آدرس:
حمایت از دانش آموزان مستعد نیازمند – بنیاد کودک
......

من حس میکنم که خطر پاک شدن این پستهامون توسط مدیر عزیز بیوستا وجود داره! (به دلیل بی ربط بودن به کنکور!):j58r36j3gcr4suxymup
بیوستا لطفا پاک نکنید. در گوشی یه تذکر بدید حله!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

نه ایشالا پاک نمی کنه خب کنکوردیگه تموم شد.ایشالا به تموم کارات برسی بابقیه کارهات کاری ندارم اما درمورد سایتت اگه دوس داشتی یه اطلاعاتی بده شاید ما هم سر زدیم

fateme5

New member
چشم وقتی راه بیفته. حتما
......

دوستان! من میخوام شروع کنم زبان رو خوب کار کنم. تو زبان ضعیفم

اگه کسی تمایل داره بیاین هماهنگ کنیم و طبق یه برنامه ی خوب باهم بخونیم.:smilies-azardl (113
فکر میکنم اینجوری منظم تر میخونیم و بازده بالاتری هم داریم

و دوستانیکه زبانشون قویتره لطفا راهنمایی کنن چی بخونیم چطوری بخونیم. هر چه میدونید بگید لطفا

فاطمه جان به نظر من بهترین روش برای زبان , استفاده از کتاب لزگیه مرحله به مرحله سطح لغات جلو میرن...
و اما در کنار ثبت نام تو های کانون زبان که مدرکش هم معتبره و سطح استانداردی دارهدوره ی جدید از تیر ماه شروع میشه .. من که شروع کردم دارم میخونم تا حالا 50 صفحه از لزگی رو خوندم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

fateme5

New member
ممنون از راهنماییت

حس میکنم لزگی برای شروع برام سنگینه! آخه ضعیفم.
چند ماه پیش 504رو خوندم، بعد دیگه کلا زبان نخوندم و قید زبان رو برای کنکور زدم. الان همون 504هم یادم رفته!
به نظرت 504 برای شروعع بهتر نیست؟

آخه برای لزگی باید یکسره دیکشنری دستم باشه!:smilies-azardl (181

شما فکر میکنی لزگی خیلی سختتر از 504 هست؟

اگه بخواییم ایده ال فک کنیم بله 504 خوبه ولی اگه واقع بین باشیم بعد از مدتی کسل کننده اس ...
به نظرم چون شما میخوایید سطح خودتون رو بالا ببرید پس لازمه لغات جدیدی یاد بگیرید که لزگی باتوجه به انتطاری که از خودتون دارید تا به اون سطح برسید عالیه
ترجمه ی این کتاب بصورت pdf هم موجوده.. اما در کنارش حتما تو کلاسای کانون زبان یا هر ی دیگه ای به نظرم لازمه

آخرین ویرایش:

alohao

Member
منم برا زبان از 504 و 1100 شروع میکنم بعدش لزگی و لغتای ضروری تافل و....
وقتی ندارم گلاس زبان برم ولی اگه فرصتی پیدا بشه حتما میرمم.

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
اگه بخواییم ایده ال فک کنیم بله 504 خوبه ولی اگه واقع بین باشیم بعد از مدتی کسل کننده اس ...
به نظرم چون شما میخوایید سطح خودتون رو بالا ببرید پس لازمه لغات جدیدی یاد بگیرید که لزگی باتوجه به انتطاری که از خودتون دارید تا به اون سطح برسید عالیه
ترجمه ی این کتاب بصورت pdf هم موجوده.. اما در کنارش حتما تو کلاسای کانون زبان یا هر ی دیگه ای به نظرم لازمه

ممنونم ازتون:riz304:
بله درست میگی. منم یادمه که چندماه پیش که برای اولین بار504 رو میخوندم، بااینکه خیلی به یادگیری زبان علاقه داشتم، ولی از وسطاش به بعد، خیلی برام خسته کننده شده بود! اصلا هیچ لذتی از خوندنش نمی بردم!
حالا این یکی دو روزه که 504 رو دوباره شروع کردم، چون لغتاش تا حدودی برام آشناست، الان دیگه برام خسته کننده نیست.
به نظرم یه دور دیگه 504رو بخونم و بعدش به قول شما لزگی بخونم که لغتای جدید یاد بگیرم و ک ل ا س زبان برم.

این ترجمه ی pdf لزگیو از کجا میتونم پیدا کنم؟ شما داریدش؟

fateme5

New member
منم برا زبان از 504 و 1100 شروع میکنم بعدش لزگی و لغتای ضروری تافل و....
وقتی ندارم گلاس زبان برم ولی اگه فرصتی پیدا بشه حتما میرمم.

شمام میخواید 504 بخونید؟
هر درسشو تو چه مدتی میخونید؟ میشه لطفا برنامه تونو بگید؟
تازه میخواید شروع کنید یا شروع کردید و الان رسیدید به وسطاش؟

شما میخواید 504 و 1100 رو با هم بخونید؟
هر روز چقدر برای زبان وقت میذارید؟

اووووه! ببخشید این همه سوال کردم!!
آخه میخوام ببینم من چقدر از برنامه شما عقبم؟! میخوام ببینم میتونیم طبق یک برنامه بخونیم یا نه

آخرین ویرایش:
شمام میخواید 504 بخونید؟

این تخمین رتبه چرا همرو ضریب یک زده واقغا اینطوریه یعنی ضرایب اعلام نمیشه؟
مسخره بازیه

اووووه! ببخشید این همه سوال کردم!!
آخه میخوام ببینم من چقدر از برنامه شما عقبم؟! میخوام ببینم میتونیم طبق یک برنامه بخونیم یا نه

شمام میخواید 504 بخونید؟

این تخمین رتبه چرا همرو ضریب یک زده واقغا اینطوریه یعنی ضرایب اعلام نمیشه؟
مسخره بازیه

فاطمه جان هر جور میل و به صلاحته عمل کن , ولی من و دوستم قبلا روش تورو رفتیم و الان واقعا به این نتیجه رسیدیم ای کاش همون لزگی رو دیقیق و مرحله به مرحله می رفتیم جلو... امروز من دوباره 4 صفحه خوندم
بله دارم اگه بهم ایمیل بزنیدبراتون میفرستم najva.tanha@yahoo.com

fateme5

New member
دوست عزیز آنادونتا سلام
نقل قولی که از من گرفتید یه خرده بهم ریخته شده. سوالتون در مورد تخمین رتبه ست؟

من هم تخمین رتبه شرکت نکردم و اصلا نمیدونم ضرایب رو چطوری حساب میکنند

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
فاطمه جان هر جور میل و به صلاحته عمل کن , ولی من و دوستم قبلا روش تورو رفتیم و الان واقعا به این نتیجه رسیدیم ای کاش همون لزگی رو دیقیق و مرحله به مرحله می رفتیم جلو... امروز من دوباره 4 صفحه خوندم
بله دارم اگه بهم ایمیل بزنیدبراتون میفرستم najva.tanha@yahoo.com

بازم ممنونم ازت
خب پس فکر کنم بهتره که فقط یه مرور سریع رو 504 داشته باشم و بیشتر وقتمو رو لزگی بذارم

بهت ایمیل میزنم برای اون فایل pdf ترجمه. ممنون. pdf مربوط به لغاتش رو هم دانلود کردم
شما چندروزه که لزگیو شروع کردی؟
ما هم با بچه های اینجا اگه بشه چندنفری بخونیم خیلی خوبه

m.g.h

New member
میشه منم توبرنامه زبانتون شریک کنید؟
منم برنامه ریزیمو ازامروز شروع کردم امروز رفتم استخرجاتون خالی خیلی حال داد.یکشنبه ها وسه شنبه ها دوساعت استخر هرروز 2 ساعت باشگاه هرروز دوساعت سریالهامو نگاه میکنم دوساعت مطالعه دوساعت واسه کارهای بیرونم 2 ساعتشم میذارم واسه زبان 7 ساعتم که ساعت خوابمه حالا بقیه شو نمیدونم البته شاید 2 ساعتم واسه شبکه وقت بذارم اونو هنوزتصمیم نگرفتم به نظرتون چطوره برنامه ریزیم؟

m.g.h

New member
دوستان کسی شبکه رفته؟ اطلاعاتی دارین درموردش که به دردم بخوره؟

آخرین ویرایش:

jojo.ph

New member
سلام دوستان شب همگی به خیر هربرنامه ای که واسه زبان میریزید منم هستم......:ad54ad:

fateme5

New member
فعلا که بچه ها زیاد نیومدن برای زبان برنامه ریزی کنیم. البته آقای alohao هم گفتند که میخوان زبان بخونن. اگه بشه با بچه ها یه برنامه ی آهسته و پیوسته داشته باشیم خوبه
........

سلام به همه
آهان خوبه داره بیشتر میشه تعدادمون
خب بچه ها بگین زبانو از چی شروع کنیم؟

m.g.h

New member
فعلا که بچه ها زیاد نیومدن برای زبان برنامه ریزی کنیم. البته آقای alohao هم گفتند که میخوان زبان بخونن. اگه بشه با بچه ها یه برنامه ی آهسته و پیوسته داشته باشیم خوبه

البته فکرنکنم کسه دیگه ای بیاد به جز ما چندنفرکه عضودائمی این تایپیک هستیم

بالا