* پاتوق دخترا *

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

sepideeee

New member
اینکه بگیم فقط اقایون بی مسئولیت شدن واقعا بی انصافیه .یادتون باشه هرکسی خودش تعیین می کنه که دیگران چطور باهاش رفتار کنه.یک انسان کامل انسانیست که از دو وجه مردانگی و زنانگی روحش بهره می برد..اگر قرار است که جایی عشق بورزیم..اگر قرار است جایی محکم استوار باشیم..ودر همه موقعیت هانگاه نکنیم زن هستیم یا مرد..انچه روحمان تشنه اوست را ببینیم وحس کنیم وانجام بدهیمکارل گوستاو.
جا برای بحث زیاده .. ولش کنیم.. بیا بریم دوئل کنیم ... انقده خوبه :))))))

nima21

New member
بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه!

اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره!

اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه!

اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست!

اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود!

اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار!

اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده!

اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره!

اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه !

اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه !

اگه…………چکار کنه بمیره خوبه؟😘

gognussss

New member
الان کلا همه بی مسولیت شدن و از پذیرفتن مسولیت میترسن،بنظر خود من ماهواره بیشترین تاثیر رو داره الان تو همه فیلما بدون استثنا زن و شوهر به هم خیانت میکنن یا بعد اینکه بچه دار میشن خانوم بدلیل افسردگی بد زایمان باعث میشن رابطه ببن شوهرش یکم سرد بشه و...دخترای مجرد هم که اینو میبینن از ازدواج میترسن از یطرفم درسته پسر زیاده اما مرد کمه!! و بنظرم دلیل اینم پذیرش فرهنگ غربی که پسرا بجای ازدواج سعی میکنن یه دوست دختر پیدا کنن و مدتی باهاش دوستی کنن بعد اینکه به خواسته شون رسیدن زیر همه چی میزن،الان اکثر پسرا اینجورین!!!

mahsast

New member
الان کلا همه بی مسولیت شدن و از پذیرفتن مسولیت میترسن،بنظر خود من ماهواره بیشترین تاثیر رو داره الان تو همه فیلما بدون استثنا زن و شوهر به هم خیانت میکنن یا بعد اینکه بچه دار میشن خانوم بدلیل افسردگی بد زایمان باعث میشن رابطه ببن شوهرش یکم سرد بشه و...دخترای مجرد هم که اینو میبینن از ازدواج میترسن از یطرفم درسته پسر زیاده اما مرد کمه!! و بنظرم دلیل اینم پذیرش فرهنگ غربی که پسرا بجای ازدواج سعی میکنن یه دوست دختر پیدا کنن و مدتی باهاش دوستی کنن بعد اینکه به خواسته شون رسیدن زیر همه چی میزن،الان اکثر پسرا اینجورین!!!

یه پسر اینجوری بدون تعصب حرف بزنه جای تحسین داره!!! همه تا الان گارد گرفته بودن..ممنون از نظرتون:rolleyessmileyanim:

gognussss

New member
بنظرم این موضوع اصلا جای گارد گرفتن نداره،تو فیسبوک خوندم که مدیر شبکه farsi 1 گفته که هدف من از این شبکه فقط"مادران ایرانی"یعنی هدفشون خانواده هاست!اگه به فیلمای اونا دقت کنین اینجوریه به دنبال اینجور فیلما تو ایران هم یه ترس از ازدواج به وجود اومده من یه دانشجوی خابگاهی هستم اکثر پسرا هم مشکلشون همینه یعنی عدم اعتماد ولی فک کنم این ترس تو خانوما بیشتر از پسرا باشه و کاملا طبیعیه!ولی اگه اینجور پیش بریم با این خانواده های امریکایی فرقی نخواهیم داشت!!!

pashmak

New member
میگم جای تاپیک ها عوض شده دخترا جای پسرا پست میزارند و برعکس

آسمون

New member
اینم مد نظرت باشه که فقط مشکل جامعه ی ما توقعات بالا نیست .. در کنار همه ی اینا خیلی از اقایون فوق العاده بی مسئولیت شدن !!! و لذت های زود گذر رو به یه عمر تعهد ترجیح میدن
به به .. واقعا باید گفته های منو از طلا بگیرن بزنن سر در پاتوق دخترا و پسرا :))

سپیده جون این حرفا رو بیخیال امضات منو کشتهههههههههههههههههههه...رو کن عزیزم رو کن:28:

هانیه

Well-known member
15.jpg

هانیه

Well-known member
ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺯﻥ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺑﺪﻩ ﻭ ﺑﮕﻪ ﺩﻫﻨﺘﻮ ﺑﺒﻨﺪ ﻭ ﺯﻧﻪ ﻫﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻧﮕﺎﺵ ﮐﻨﻪ ﻭ ﺩﻫﻨﺸﻮ ﺑﺒﻨﺪﻩ
.
.
.
.
.
.
دندونپزشکه
(واقعا فکر کردی شوهرشه؟؟؟؟!!!)

nima21

New member
ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺯﻥ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺑﺪﻩ ﻭ ﺑﮕﻪ ﺩﻫﻨﺘﻮ ﺑﺒﻨﺪ ﻭ ﺯﻧﻪ ﻫﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻧﮕﺎﺵ ﮐﻨﻪ ﻭ ﺩﻫﻨﺸﻮ ﺑﺒﻨﺪﻩ
.
.
.
.
.
.
دندونپزشکه
(واقعا فکر کردی شوهرشه؟؟؟؟!!!)

البته در مورد مردای قدیمی هم صدق می کنه:riz303:

hamoon

New member
آقای سرزمینم
گوش کن، به درد دل هایم گوش کن
تویی که شاید خیلی وقتها زنانگی هایم را درک نکردی
تویی که گاهی صورت جراحی شده ام را مسخره می کنی، تویی که احساس زیباپرستی ام را پوزخند می زنی
یکبار از خودت پرسیدی چرا دختران سرزمینم اینقدر عوض شدند؟ چرا “زن” زیادتر است و “بانو” کمتر؟ چرا دختران سرزمینت بلد نیستند درست “زنانه” زندگی کنند؟

هیچگاه ترس بانوی سرزمینت را دیدی؟ ترسهایش را فهمیدی؟ فهمیدی چقدر از تنهایی می ترسد؟ از پیر شدن و زشت شدن و دوست نداشته شدن، از استقلال نداشتن و محتاج بودن، از اینکه کسی جانشینش شود، فهمیدی چقدر از “جذاب دیده نشدن” می ترسد؟

آقای سرزمینم
کاش می دانستی چقدر درد می کشم وقتی می بینم که پوشش من شده سند بهشت رفتنت
درد می کشم وقتی از تمام وجودم، از فکرم، از روح زنانه ام، از همه ظرافتها و پیچیدگی هایم فقط یک نقطه بدنم را فهمیدی، دردم می آید وقتی آزادی و امنیت ندارم و حقوق شرعی ام با واژه های “عندالمطالبه” و “عندالاستطاعه” پایمال می شود
دردم می گیرد وقتی بی اذن تو نه اجازه عاشق شدن دارم و نه طلاق گرفتن، آنوقت تو برای حفظ کیان خانواده اجازه ازدواج دوباره داری، و گاهی هم در خلوت خودم از جاذبه های زنانه ام خجالت زده ام که مبادا دلی لرزیده باشد

آقای سرزمینم
وقتی بانوی این دیار احساس نا امنی کرد عوض شد
امنیتش را نه در عشق و دلدادگی های محکم و مردانه تو که در جراحی های زیبایی و مردانه زیستن دید
وقتی امنیتش شد در “خانم نبودن” آنوقت بود که عوض شد
وقتی دنیای تو مردانگی را برتری خواند، احساس زن را ضعف عقل خواند و لطافت جسمش شد نشان ضعیفه بودن
ما هم یاد گرفتیم که در دنیای مردانه، برای امنیت باید “مردانه” زنانگی مان را زندگی کنیم و بجنگیم

آقای سرزمینم
نسل من “مرد” می خواهد
آرامش من در اقتدار توست نه پول و ماشینت
مرا با نام خودم صدا بزن نه از ورای دنیای خودت
عشق برای زن نه هوس است نه نادانی، معنایش ماندن تا پای جان است
با زن روراست باش و زنانگی هایش را بفهم تا تمام دنیایش را بی منت به پایت بریزد

آقای سرزمینم
انقدر دنبال یک “بانوی خاص” نگرد، خودت هم کمی “مرد” باش…

———————

دل نوشته ای از فاطمه علی اکبری ، کارشناس ارشد روانشناسی

مدرس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، تیم پاسخگویی خانه توانگری طوبی

بالا