نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

jojo.ph

New member
میدونم!!!!دارم بیخودی تلاش میکنم قبول بشونیستم من:13::13::13::13::13

jojo.ph

New member
سلام فاطمه جون..قبول باشه نمازتون..
پس زبانوچکارش کنیم بچه هاکم لطفی میکنن!!!!!!اگه تا10شب خبری ازشون نشد من میفرستمشون..

fateme5

New member
میدونم!!!!دارم بیخودی تلاش میکنم قبول بشونیستم من:13::13::13::13::13

بابا این چه حرفیه! انشاءالله قبول میشید

کلا از نمره ی بچه ها امسال زیاد خبر نداریم! فقط نمره ی دو سه نفرو میدونیم
شاید امسال نمره ها کلا پایین تر از پارسال باشه و اینجوری یعنی میشه بیشتر امیدوار بود به قبولی!

از نمره ی کسان دیگه خبر ندارید؟

fateme5

New member
سلام فاطمه جون..قبول باشه نمازتون..
پس زبانوچکارش کنیم بچه هاکم لطفی میکنن!!!!!!اگه تا10شب خبری ازشون نشد من میفرستمشون..

سلام. ممنون
آهان من فکر کردم الان میفرستید! نمیشه الان اون دو سه تایی که میدونیم مشکل دارند رو بفرستیم و شب هم که بچه ها اومدن، سوالای زبانو بفرستیم؟

jojo.ph

New member
ممنون ازدلداریتون..من باپیچ و خم این مسیرکاملاآشنام واسه همینه که میگم ردمیشم.......:sad:
نه متاسفانه ازنمره کسیم بااطلاع نیستم..

jojo.ph

New member
والاازشدن یانشدنش زیادمطمئن نیستم..حالا من چون نمرم خوب نمیشه میفرستم بزاراگه فقط یه بارحق اعتراض داشتیم فقط زبان من بسوزه این طوری بهتره..بقیه هم شب که هماهنگ شدن بفرستن..

fateme5

New member
والاازشدن یانشدنش زیادمطمئن نیستم..حالا من چون نمرم خوب نمیشه میفرستم بزاراگه فقط یه بارحق اعتراض داشتیم فقط زبان من بسوزه این طوری بهتره..بقیه هم شب که هماهنگ شدن بفرستن..

آخی! دلمو نسوزون دیگه! ایشالا همه با هم قبول میشیم!:smilies-azardl (113
خب هر کاری کردین خبرشو بهمون بدید

کاش m.g.h هم زودتر میومدن و زبانها رو میگفتن!

jojo.ph

New member
انشالاهرچی که خداصلاح بدونه همون شه ...
چشم حتماخبرمیدم ..البته یکی دیگه ازدوستان گفتن که84ام دوگزینهaوd باتوجه به متن داده شده وباتوجه به علائم ونشانه های بیماری دیابت(تفسیر بیرون ازمتن وارجاع به کتابهای پزشکی مثل طب داخلی هاریسون) رو میشه درست دونست..

jojo.ph

New member
فاطمه جون منم فعلا میرم تاسوالاجمع وجورکنم وبفرستمشون..روزخوش..

fateme5

New member
باشه. منم دارم پستهای قبلی که این 2روزه گذاشتیمو میخونم تا توضیحاتی که میخوایم برای اعتراضات بفرستم رو جمع و جور کنم

prinses

New member
سلام
اینم منبع سوال 2
کتاب ریاضی عمومی یک
محمدعلی کرایه چیان
ویرایش چهارم
سال چاپ1392
فصل سوم مشتق
صفحه 117
پارگراف اخر
نکته 1، مشتق تابع مرکب

آخرین ویرایش:

prinses

New member
بچه ها 4 تا سواله هر کسی یه دونشو مثل اونی که نوشتم شبیه پشت دفترچه هست بگه همه همونو بنویسیم دقیق باشهمولا درزش نمیره

prinses

New member
من نمرم در حد قبولی نیست ولی هر کمکی از دستم بر بیاد هستم ایشالا همه قبول بشیم منم اخرین فرد باشم راضی ام

m.g.h

New member
سلام به همه دوستان نمیدونم لزومی داره بگم یانه ولی چون دوستان توپست های قبلیشون گفتن من دارم کم کاری میکنم واسه همین میگم.باورکنید من توروزهای این چنینی واقعاوقت سرخاروندن ندارم بقیه روزهاکلا بیکارم ولی توتعطیل های مناسبتی من کاملا وقتم پره الانم تازه اومدم خونه وچون سه روزه اصلانخوابیدم واقعاحتی به زوردارم تایپ میکنم.ولی به هرحال معذرت میخوام ازهمه دوستان.

m.g.h

New member
درموردسوال 89 بایدبگم که طبق ترجمه متن توسط خودم ویه دقت کوچولو میشه متوجه شدکه گزینه 1 درست است که کلیدسوال 4 انتخاب شده است.البته بایه خرده بی دقتی میشه گزینه 4 را انتخاب کردولی به نظرمن باتوجه به مفهوم متن گزینه 1درست است.

jojo.ph

New member
سلام دوست عزیزمن ازمشغله های شماخبرنداشتم!اگه ناخاسته باعث دلگیریتون شدم معذرت..اگه حرفی زدم باتوجه به اصرارتون برای به دست آوردن دفترچه بود..وباتوجه به توضیحاتی که دادیدواینکه وقت ندارید ممنون که سوال 89 روتوضیح دادید..که ماهم انتقالش میدیم

jojo.ph

New member
سلام.. واسه توضیحات سوال 2 ممنون..
من به 3ام شک دارم به نظرم جوابش توگزینه هانیست چون
اگه ازتعریف مشتق قدرمطلق وقاعده حاصلضرب استفاده کنیم جواب میشه :
(|x|+x/|x|)
واگه |y =x|x رابه صورت {■(x^2 & x≥0 @ -x^2 & x<0)} تعریف کنیم مشتق y مساوی{■(2x & x≥0@ -2x & x<0)} که جواب درگزینه هانمی باشد..

m.g.h

New member
ببخشیدداشتم سوال 109 روتوضیح میدادم که یه لپ تاب واسه تعمیرآوردن دوباره برگشتم حالا سوال 109
درمورد سوال 109 یک جمله بسیارساده می باشد ودوتاگزینه 1 و4 به وضوح نادرست هستن بین گزینه 2و3 ازنظرمعنایی تقریبا میشه گفت مترادف هستن اما دراین سوال باتوجه به مفهوم جمله که درصورت سوال گفته شده گزینه 3 جواب صحیح می باشد که درکلیدسوالات به اشتباه 2 زده شده است

jojo.ph

New member
نگران نباشیدتوکل برخدا..وضعیت منم مثل شماس..انشالاکه هردومیاریم

بالا