نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی اردیبهشت 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مرد فقیری از خدا سوال کرد: چرا من اینقدر فقیر هستم؟
خدا پاسخ داد: چون یاد نگرفته ای که بخشش کنی!
مرد پاسخ داد: من چیزی ندارم که ببخشم...
خدا پاسخ داد: چرا!!!! محدود چیزهایی داری!
یک صورت که میتوانی لبخند بر آن داشته باشی!
یک دهان که می توانی از دیگران تمجید کنی وحرف خوب بزنی!
یک قلب که می توانی بروی دیگران بگشایی!
چشمانی که میتوانی با آنها به دیگران با نیت خوب نگاه کنی!
فقر واقعی فقر روحــــی ست.
دل آدم ها خیلی ساده گرم میشود:
به یک دلخوشی کوچک،
به یک احوالپرسی ساده،
به یک دلداری کوتاه،
به یک تکان دادن سر، یعنی تو را می فهمم....

سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و رقیبان : به نظر من سوالا استاندارد بود به جز بهداشت که 50 درصدش مادر کودک بود و واقعا نسبت به سالای پیش سختتر بود من درصدامو حساب کردم ( البته با ده درصد کم یا زیاد ) : مبانی 80 اصطلاحات 100 بیماری ها 95 بهداشت 70 آمار 95 یا صد زبان بین 80 تا 90

دوست عزیز تلاش شما قابل تقدیر است و من واقعا بهتون تبریک عرض میکنم مسلما شما دوست عزیز جزو نفرات برتر کنکور هستید و امیدوارم در تمام عرصه های زندگی موفق و پیروز باشید

Iris

New member
سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و رقیبان : به نظر من سوالا استاندارد بود به جز بهداشت که 50 درصدش مادر کودک بود و واقعا نسبت به سالای پیش سختتر بود من درصدامو حساب کردم ( البته با ده درصد کم یا زیاد ) : مبانی 80 اصطلاحات 100 بیماری ها 95 بهداشت 70 آمار 95 یا صد زبان بین 80 تا 90

سلام دوست عزیز...تبریک میگم بهتون اگه درصداتون واقعا همینه...احتمالا رتبه یک سهم شماست..............

hosseinpour

New member
سلام خدمت جناب حسین پور
ببخشید این جوابا از کجا رسیده؟؟؟

سلام دوست عزیزم....... این جوابایی که خودم زدم که مطمئنا اشتباه هم خواهد داشت به جز سوالای بیماری ها که تک تکشونو از تو منابع اصلیش ( کتابای دکتر یاوری ) درووردم و مطمئنم همش همیناست جواباش. گفتم شاید اینجوری یه کمکی کرده باشم.......

hosseinpour

New member
دوست عزیز تلاش شما قابل تقدیر است و من واقعا بهتون تبریک عرض میکنم مسلما شما دوست عزیز جزو نفرات برتر کنکور هستید و امیدوارم در تمام عرصه های زندگی موفق و پیروز باشید
ممنون ، لطف دارین شما انشالا شما هم موفق باشین

hosseinpour

New member
سلام به همه
من امسال صد درصد قبولم. واقعا از مباحثی که خوانده بودم و آزمونهای آزمایشی که شرکت کرده بودم نهایت استفاده رو بردم. جا داره از تمام کسانی که کمکم کردن تشکر کنم. بویژه از دکتر عباسی که با سوالتشان در آزمونهای آزمایشی سنگ تمام گذاشتن. البته کتاب پاسخنامه تشریحی ایشون هم فوق العاده بود. دکتر جان تشکر.
دوستان شما چکار کردین؟ وضعیت کلی چطور است؟
سلام جناب عشق اپید......... منم نسبتا راضیم ، درصدای احتمالیتونو میشه لطف کنین بذارین....

serpoosh

New member
دوستان جواب سوالا آمار باتوجه به پاسخنامه سایت
97.3
98.ب
99د
100ج
101الف
102ج
103ج
104ب
105د
106د
107د
108ب
109الف
110ب
111ب
112د
0
114د
115الف
116ب
117الف
118د
119ج
120د

hosseinpour

New member
در ارایه اطلاعات به صورت جدول افزایش فاصله گروهها سبب می شود

1- میانگین صفت کاهش یابد
2- میانگین با دقت کمتری محاسبه شود
3- میانگین صفت افزایش یابد
د- میانگین با دقت بیشتری محاسبه شود
به نظر من دال جون سال قبل سوال داده بودن که اگر فاصله اطمینان95 درصد بین 0.2 و 0.3 باشد فاصله اطمینان 99 درصد آن چقدر است که جوابش میشد بین 0.19 و 0.31 و فک کنم یه جورایی دابطه داشته باشن.....البته این فقط یه نظره

hosseinpour

New member
جواب سوال 113 که جا گذاشتم ب هست
به نظر من 103 میشه الف 108 میشه الف و 113 هم میشه الف 116 هم یه خرده مشکوکه بین ب و دال
103 و 108 با فرمولای مربوط به خودشون به راحتی به دست میان 113 هم که خیلی واضحه الفه چون پراکندگی همیشه با ضریب تغییرات سنجیده میشه

hosseinpour

New member
سلام
نمره کل چجوری محاسبه میشه؟
دقیقا نمیدونم اما فک کنم اول باید برا تک تک درسا تعداد جوابای درستو ضربدر 3 کنی منهای تعداد جوابای غلط تقسیم بر( تعداد کل سوالات ضربدر 3) بعد میشه درصد اون تک درس بعد ضربدر ضریب درس مربوطه بعداز اون همرو با هم جمع میکنین تقسیم بر 12 که میانگین درصداتون به دست میاد.....

gognussss

New member
دقیقا نمیدونم اما فک کنم اول باید برا تک تک درسا تعداد جوابای درستو ضربدر 3 کنی منهای تعداد جوابای غلط تقسیم بر( تعداد کل سوالات ضربدر 3) بعد میشه درصد اون تک درس بعد ضربدر ضریب درس مربوطه بعداز اون همرو با هم جمع میکنین تقسیم بر 12 که میانگین درصداتون به دست میاد.....
آخه من به یه کارنامه سال قبل نگا میکردم نمره کلش 181 شده بود اما با روشی که شما گفتین تقسیم بر 12 کنیم درست در نمیاد!

hosseinpour

New member
سلام
دوستان
من سال اول بود که امتحان میدادم و اصلا هم نخونده بودم،بنظرم سوالاش بد نبود،تقریبا راحت بود
بیماری و اپیدو بهداشت رو خوب زدم ولی بقیش نه چندان،راسی شما ها برا اصطلاحات از چه منبعی استفاده کردین؟فقط منبع معرفی شده یا چیزی دیگه ای هم بود؟
زبان رو چی خوندین؟
لطفا راهنمایی کنید
به نظر من برا اصطلاحات همون فرهنگ اپیدمیولوژی دکتر ناصری رو خوب بخونین زبان هم درسنامه جامع امیر لزگی فوق العادست واقعا (البته بعد از تقویت دامنه لغاتتون که حداقل باید 504 و تافلو بخونین) اما حداقلش یه ماه قبل کنکور کتاب کنکور تستای سال قبلو خوب بخونین( تالیف محمود بختیاری ) اگرم وقت اضافی داشتین تستای سال قبل دکترا رو هم بخونین که واقعا کمک کنندست....

mexin

Well-known member
سلام
نمره کل چجوری محاسبه میشه؟

نمره: تعداد کل سوالهای درست (به ازای هر سه سوال غلط یک سوال درست پاک میشه) وقتی اینارو کم کردید تعداد سوال درست رو در 2.66 ضرب کنید نمره کل بدست میاد

البته روش آقای حسین پور هم که گفتن درسته..

آخرین ویرایش:

hosseinpour

New member
با سلام و خسته نباشی خدمت همه ی دوستان
من یک سوال مهم دارم که میدونم جای مطرح کردنش اینجا نیست ولی چون همگی شما اینجا میاین این جسارتو کردم که اینجا مطرح کنم.
من هیچ آشنایی با درس بهداشت عمومی ندارم و کتاب 3 جلدی دکتر حاتمی رو دیدم خیلی حجمش زیاده و وقت من برای کنکور دکتری خیلی کمه
خواستم بدونم این کتاب هیچ نمونه سوالی نداره؟؟ و اینکه آیا باید برای کنکور 3 جلدشو بخونیم؟؟
اگر کسی خلاصه برداری یا نکته یا ج-ز-و-ه ای داشت ممنون میشم در اختیار بنده بزاره
سلام دوست عزیز من که نمونه سوالی از بهداشت عمومی دکتر حاتمی تا الان ندیدم اما اگه شما تستای سال قبل کنکورو دیده باشین خیلی واضحه که بحثایی مث بهداشت حرفه ای ، محیط یا روان شناسی یا تغذیه و ..... تو کنکور نیومدن و لازم هم نیس خودتونو اذیت کنین سه جلد با اون همه مطلب بخونین ، امسال هم که 50 درصد سوالا از مادر و کودک بود شاید به این دلیل باشه که کنکور ما و مامایی همزمان بود شاید خواسته باشن دو سری سوال طرح نکرده باشن......

دوستانی که ارشد میخونند فکر می کنید امسال هم ظرفیت ها کم میشه هیچ صحبتی در این زمینه تو دانشگاه نشده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا