نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مریم20

New member
بخدا من خونده بودم کم کاری نکردم واسه خوندن ازین زبان لعنتی و سردرد وحشتناکی که با دیدن سوالای اسیب گرفتمو باعث شد خراب کنم ناراحتم

مریم20

New member
مریم جون..فکر کنم اگه قبول بشی و نری..

اونوقت دوسال یا یه سال محرومی از شرکت کردن تو آزمون..اگه درست گفته باشم:21:
نمیدونم عزیزم من شنیدم یه سال درحین تحصیلو یک سالم بعد از فارغ التحصیلی میشه ازمون داد فک کنم من و تو سال اولمون باشه اینچا زبان چند درصد زدی البته اگه فضولی نباشه

marzieh88

New member
:heart:
نمیدونم عزیزم من شنیدم یه سال درحین تحصیلو یک سالم بعد از فارغ التحصیلی میشه ازمون داد فک کنم من و تو سال اولمون باشه اینچا زبان چند درصد زدی البته اگه فضولی نباشه

مریم جون رشته هایی که طرح اجباری دارن محدودیت کنکور دادن دارن ، تو روانشناسی هرچقدر که دلت بخواد میتونی کنکور بدی:25r30wi:
البته ایشالا بیشتر از یکی دوبار نشه و زود قبول شی

henri

New member
بچه ها منم سال دوممه ک بهداشت دادم و امسالم قبول نمیشم مطمینم با این حرف مریم ک میگه فقط 2 سال من شدیدا استرس گرفتم اگه اینجوری باشه ک بیچاره شدم حالا چی کار کنم میخاستم برا سال بعد بخونم البته الان نه از بعد اواسط تابستون ایشالا میخاستم بخونم ولی اگه اینجوری باشه چی ؟؟؟؟؟ توروخدا مردم از استرس :14::14::sadsmiley::smiliess (7):اگه اینجوری باشه تا آخر عمرم حسرت میخورم ک چرا خوب تلاش نکردم ... خدااااا

marzieh88

New member
بجها شما درصدهاتون رو تقريبي حساب كرديد!?

فدا من آسیب رو 10یا15 رواندرمانی و شخصیت و بالینی و زبان رو حدود 50 زدم (طبقرمحاسبات خودم و کلید زبان سنا)
باقی رو چون نخوندم و مسلط نیستم نمیتونم حساب کنم ، ولی حسم میگه حدود10یا 20 باشن

zohreh-radinfar

New member
بچه ها منم سال دوممه ک بهداشت دادم و امسالم قبول نمیشم مطمینم با این حرف مریم ک میگه فقط 2 سال من شدیدا استرس گرفتم اگه اینجوری باشه ک بیچاره شدم حالا چی کار کنم میخاستم برا سال بعد بخونم البته الان نه از بعد اواسط تابستون ایشالا میخاستم بخونم ولی اگه اینجوری باشه چی ؟؟؟؟؟ توروخدا مردم از استرس :14::14::sadsmiley::smiliess (7):اگه اینجوری باشه تا آخر عمرم حسرت میخورم ک چرا خوب تلاش نکردم ... خدااااا

منم سال دوممه که دارم امتحان میدم اما اصلا ناامید نیستم.همیشه مطمئن باش که نتیجه زحممت رو میگیری ،من زیاد اعتقاد ندارم که سال تا سال داره سخت تر میشه.اتفاقا بنظر من سختی و آسونیش خیلی نوسان داره و رقیبات هم سال تا سال فرق دارن با هم.تو تلاشتو بکن و اصولی درس بخون بقیه اش رو بسپر به خدا

henri

New member
بچه ها برا وزارت علوم فقط اگه روزانه قبول شیم و نریم محرومیت داره ؟ آخه من شبانه مجاز شدم حدود هزار اما هرچی شد زدم پردیس پیام نور و ... میگم اگه نخام برم میتونم سال بعد علومم بدم ؟؟؟؟

marzieh88

New member

هنری هول نکن !هر چقدر دلت بخواد میتونی کنکور بدی ، هیچ محدودیتی نداره ، از تیر با هم شروع میکنیم، اکی؟

zohreh-radinfar

New member
بچه ها برا وزارت علوم فقط اگه روزانه قبول شیم و نریم محرومیت داره ؟ آخه من شبانه مجاز شدم حدود هزار اما هرچی شد زدم پردیس پیام نور و ... میگم اگه نخام برم میتونم سال بعد علومم بدم ؟؟؟؟

روزانه محرومیت داره اما شبانه و بقیه نه .

marzieh88

New member

فقط و فقط قبولیه دوره های روزانه محرومیت میاره ،
شبانه و پیام نور و غیر انتفاعی و مجازی و خودگردان هرجا قبول شدی میتونی نری .

zohreh-radinfar

New member
بچه ها این چی میشه؟
تاکید کاربست شواهد بنیاد در روان درمانی برچیست؟
الف-کاربست مداخله مبتنی بر گرایش نظری درمانگر
ب-اتکا بر درمان های استاندارد شده
ج-اتکا به تایید سودمندی مداخله بر اساس شواهد تجربی
د-تکیه بر رابطه درمانی بجای فنون درمانی

من ج زدم

fada19990

New member
بچه ها این چی میشه؟
تاکید کاربست شواهد بنیاد در روان درمانی برچیست؟
الف-کاربست مداخله مبتنی بر گرایش نظری درمانگر
ب-اتکا بر درمان های استاندارد شده
ج-اتکا به تایید سودمندی مداخله بر اساس شواهد تجربی
د-تکیه بر رابطه درمانی بجای فنون درمانی

من ج زدم

من نزدم ولي بر اساس شيوه ي متري كزينه سه!

*سما*

New member

خواهش میکنم..من برگه سوالاتو متاسفانه ندارم که بفهمم چی زدم..یادم نیست وگرنه میگفتم..

ولی بنظرم خوب نزدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا