زهره جون سوال دومی میشه سازه های شخصی کلی سوال اولم ایزنک نه کتل
نمیدونم عزیزم من شنیدم یه سال درحین تحصیلو یک سالم بعد از فارغ التحصیلی میشه ازمون داد فک کنم من و تو سال اولمون باشه اینچا زبان چند درصد زدی البته اگه فضولی نباشهمریم جون..فکر کنم اگه قبول بشی و نری..
اونوقت دوسال یا یه سال محرومی از شرکت کردن تو آزمون..اگه درست گفته باشم:21:
ها نوروتیک هستو شما چی زدیمرسی عزیزم.خیالمو راحت کردین
منم زبان رو 48 زدم خیلی افتضاح شد
نمیدونم عزیزم من شنیدم یه سال درحین تحصیلو یک سالم بعد از فارغ التحصیلی میشه ازمون داد فک کنم من و تو سال اولمون باشه اینچا زبان چند درصد زدی البته اگه فضولی نباشه
ها نوروتیک هستو شما چی زدی
فدات عزیزم اون سوالی ک میگه کدوم دفاع
بجها شما درصدهاتون رو تقريبي حساب كرديد!?
بچه ها منم سال دوممه ک بهداشت دادم و امسالم قبول نمیشم مطمینم با این حرف مریم ک میگه فقط 2 سال من شدیدا استرس گرفتم اگه اینجوری باشه ک بیچاره شدم حالا چی کار کنم میخاستم برا سال بعد بخونم البته الان نه از بعد اواسط تابستون ایشالا میخاستم بخونم ولی اگه اینجوری باشه چی ؟؟؟؟؟ توروخدا مردم از استرس :14::14::sadsmiley::smiliess (7):اگه اینجوری باشه تا آخر عمرم حسرت میخورم ک چرا خوب تلاش نکردم ... خدااااا
بچه ها منم سال دوممه ک بهداشت دادم و امسالم قبول نمیشم مطمینم با این حرف مریم ک میگه فقط 2 سال من شدیدا استرس گرفتم اگه اینجوری باشه ک بیچاره شدم حالا چی کار کنم میخاستم برا سال بعد بخونم البته الان نه از بعد اواسط تابستون ایشالا میخاستم بخونم ولی اگه اینجوری باشه چی ؟؟؟؟؟ توروخدا مردم از استرس :14::14::sadsmiley::smiliess (7):اگه اینجوری باشه تا آخر عمرم حسرت میخورم ک چرا خوب تلاش نکردم ... خدااااا
بچه ها برا وزارت علوم فقط اگه روزانه قبول شیم و نریم محرومیت داره ؟ آخه من شبانه مجاز شدم حدود هزار اما هرچی شد زدم پردیس پیام نور و ... میگم اگه نخام برم میتونم سال بعد علومم بدم ؟؟؟؟
بچه ها برا وزارت علوم فقط اگه روزانه قبول شیم و نریم محرومیت داره ؟ آخه من شبانه مجاز شدم حدود هزار اما هرچی شد زدم پردیس پیام نور و ... میگم اگه نخام برم میتونم سال بعد علومم بدم ؟؟؟؟
بچه ها این چی میشه؟
تاکید کاربست شواهد بنیاد در روان درمانی برچیست؟
الف-کاربست مداخله مبتنی بر گرایش نظری درمانگر
ب-اتکا بر درمان های استاندارد شده
ج-اتکا به تایید سودمندی مداخله بر اساس شواهد تجربی
د-تکیه بر رابطه درمانی بجای فنون درمانی
من ج زدم
نمیدونم عزیزم من شنیدم یه سال درحین تحصیلو یک سالم بعد از فارغ التحصیلی میشه ازمون داد فک کنم من و تو سال اولمون باشه اینچا زبان چند درصد زدی البته اگه فضولی نباشه
من نزدم ولي بر اساس شيوه ي متري كزينه سه!