bashaw
New member
دوستان من کلید زبان رو چک کردم. اگه درست باشه کلیدشون من زبانم 72.5 میشه. چجوریه به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کس دیگه ای حساب کرده؟
شاهکار کردی ، آفرین بهت تبریک میگم..
من حساب نکردم از بس اشتباه جواب دادم......... دینگ :33: پـــــایان
دوستان من کلید زبان رو چک کردم. اگه درست باشه کلیدشون من زبانم 72.5 میشه. چجوریه به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کس دیگه ای حساب کرده؟
دوستای گلم اینکه میگین سوالای امسال با سالای قبل متفاوت بود منظورتون از چ نظره؟ بیشتر مفهومی بود..یا از خط ب خط بود..؟؟دوست داشتم دفترچه رو داشتم خودم با سالای قبل مقایسه میکردم دیگه شما رو نمی انداختم تو زحمت!:thumbsupsmileyanim::rose:
مرررسي،باشو داداش ،من از جندين شنيدم كه بين كليد وزارت و اموزشكاهها مخصوصا واسه زبان تفاوت زياده،بيخود خودتو ناراحت نكن،به قول رواي بمون منتظر ايشالا كمتر از يه ماه ديكه نتايجو ميزنن!
دوستای گلم اینکه میگین سوالای امسال با سالای قبل متفاوت بود منظورتون از چ نظره؟ بیشتر مفهومی بود..یا از خط ب خط بود..؟؟دوست داشتم دفترچه رو داشتم خودم با سالای قبل مقایسه میکردم دیگه شما رو نمی انداختم تو زحمت!:thumbsupsmileyanim::rose:
نه خب دکتر من برای زبان وقت نزاشتم.. خودم میدونم چه گلی کاشتم.. پاسخنامه تا حد زیادی که بررسی کردم درسته و مشکلی نداشت از دید من.. ان شاالله که تو عالی بزنی..
اگه سوالا سخت بکده جطور همه میانگینا بالای 60هست.اخه بچه زیاد زدن که
d4dad4:کاش پارسال میرفتم
اره.42شدرتبم
اره.42شدرتبم