نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bashaw

New member
دوستان من کلید زبان رو چک کردم. اگه درست باشه کلیدشون من زبانم 72.5 میشه. چجوریه به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کس دیگه ای حساب کرده؟

شاهکار کردی ، آفرین بهت تبریک میگم..
من حساب نکردم از بس اشتباه جواب دادم......... دینگ :33: پـــــایان

henri

New member
دوستان من کلید زبان رو چک کردم. اگه درست باشه کلیدشون من زبانم 72.5 میشه. چجوریه به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کس دیگه ای حساب کرده؟

کلید کجاس من ندیدم؟ خیلی عالی زدی حتما قبولی ... میشه کمی هم مارو راهنمایی کنی چجوری میشه بالای 70 زد ؟؟؟ چ منابعی خوندی ؟ چجوری خوندی ؟ پایه ات از اول قوی بوده یا ک. ل.اس کنکور خاصی رفتی ؟؟؟؟ اگه اینجا بخاطر تبلیغ و ... نمیشه اسم کلا.س و ... اورد تو خصوصی بهم بگو لطفا

mehdi.seifi

New member
بچه ها من یه پیشنهاد دارم. اگه ظرفیتا چهل نفر بود اعتراض کنیم مث سالای قبل به هفتاد اینا برسوننش. حداقل جای امیدواری خیلی زیاد میشه. کسی پایه هست اینکارو انجام بدیم؟ منظورم همگی هستین توو این امر خیر؟ :))):mad_majidonline::13::tsimuzpzwoap1t9y3o7:p7977cujr38iyymsu8:

zahramirmohamad

New member
دوستای گلم اینکه میگین سوالای امسال با سالای قبل متفاوت بود منظورتون از چ نظره؟ بیشتر مفهومی بود..یا از خط ب خط بود..؟؟دوست داشتم دفترچه رو داشتم خودم با سالای قبل مقایسه میکردم دیگه شما رو نمی انداختم تو زحمت!:thumbsupsmileyanim::rose:

fada19990

New member
من زبانو 55&56زده باشم،علاكت نزدم تو دفترجه،هرجي يادم بود رو حساب كردم،!

fada19990

New member
دوستای گلم اینکه میگین سوالای امسال با سالای قبل متفاوت بود منظورتون از چ نظره؟ بیشتر مفهومی بود..یا از خط ب خط بود..؟؟دوست داشتم دفترچه رو داشتم خودم با سالای قبل مقایسه میکردم دیگه شما رو نمی انداختم تو زحمت!:thumbsupsmileyanim::rose:

امسال سوالا كاملا مفهومي بودن وسختتر!

bashaw

New member
مرررسي،باشو داداش ،من از جندين شنيدم كه بين كليد وزارت و اموزشكاهها مخصوصا واسه زبان تفاوت زياده،بيخود خودتو ناراحت نكن،به قول رواي بمون منتظر ايشالا كمتر از يه ماه ديكه نتايجو ميزنن!

نه خب دکتر من برای زبان وقت نزاشتم.. خودم میدونم چه گلی کاشتم.. پاسخنامه تا حد زیادی که بررسی کردم درسته و مشکلی نداشت از دید من.. ان شاالله که تو عالی بزنی..

bashaw

New member

دکتر زهرا دیروز خواستم اسکن بگیرم از سوالا و بزارم رو اون انجمنی که تشریف آوردید.. ولی دستگاه مشکل داشت.. امشب یا فردا اسکن میگیرم لینکشم اینجا میزارم...
موفق باشی

fada19990

New member
نه خب دکتر من برای زبان وقت نزاشتم.. خودم میدونم چه گلی کاشتم.. پاسخنامه تا حد زیادی که بررسی کردم درسته و مشکلی نداشت از دید من.. ان شاالله که تو عالی بزنی..

من فك نميكردم كمتر از شصت بزنم،واسه زبان خيلي استرس داشتم،بس كه به خاطر سوالاي قبلش مخصوص امار شوكه شده بودم،اصلا نميتونستم تمركز كنم،خواستم بلند شم باسخنامه رو بدم،ولي با اين حالا همين قدر هم كه زدم شكر !

jbagheri

New member
اگه سوالا سخت بکده جطور همه میانگینا بالای 60هست.اخه بچه زیاد زدن که

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا