▌ نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی اردیبهشت 94

آزمون چطور بود؟

• مجموع رای دهندگان
    0

helma.imeni

New member
سلام دوستان من عضو جدیدم این درصدام هست به نظرشما امیدی به فبولی
داشته باشم روزانه که میدونم نمیارم ایمنی65_سلولی36_بیوشیمی65_میکروب16_زبان61

به نظر من شانستون بالاس...حتی روزانه...زبانو خیلی خوب زدید چی خوندین؟؟

sepideh66

New member
سلام.بچه ها میشه لطفابگید رمز کلیدای چیه/اخه هرچی اس مس میدم جواب نمیدن.خواهش م

رمز کلیدای دکتر رو میگم

آخرین ویرایش:

sepideh66

New member
مرسی بابت رمز.ایابااین درصداامیدی هست؟ایمنی 76-بیوشیمی65-زیست 55-زبان 42-باکتری 5

f.j

New member
سلام دوست عزیز.درصدات خیلی عالیه مخصوصا زبانو سلولی.البته اگه با کلید بهداشتم درصدات تغیر نکنه.با محاسبات خودم ( همش بر حسب حدسیات خودم طبق تغیر ضرایب )برات تراز گرفتم خیلی خوب شد.رتبت عالی میشه.موید باشی

الان متوجه شدم که سلولی 1 غلط دارمو درصدم شد 73...فکر نکنم دیگه امسال تهران قبول شم...

kolouche

New member
درصدات عالیه.. ایمنیتو بالاتر میزدی باحالتر میشد.. عالی تر
ولی نگران نباش.. در کل فدای سرت..

f.j

New member
سلام قبول؟؟؟!!!

شما تهرانی!

دوست خوبم با وجود ایمنی ضریب 6 و سلولیم ک الان شد 73 ..نمیدونم برای شهر تهران امیدی هست یا نه...مسلما افرادی هستن ک ایمنی بالای 80 زده باشن..من حتی 1 تست کنکور هم نزدم و این بسیار بد شد برام..
با وجود این افت شدید در درصد سلولی دیگه رو هوا نیستم..ان شا الله خیر و خوشی دنیا و آخرت برای دوستان و ما پیش بیاد

f.j

New member
واقعا ایشالا هرچی خدا بخواد..دیگه ظرفیت حرص خوردن ندارم..ممنون از توجهتون

mastane1369

New member
ایمنی40 سلول30 میکروب10 بیوشیمی0 زبان30:smiliess (11)::tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7

hanas68

New member
حالا ما آخرش نفمیدم، آزمونت چطور بود؟

ببین هناس تعداد سوالات هیچ تاثیری نداره، تازه کم شدنش هم به نفعمون بوده.
فرضن که به نفع هماتویی ها شده باشه، به ما چه؟! اونا رشتشون جداست ولی قبولیشون رو قبولی ما بی تاثیره.
اینقدر نفوس بد نزن، توکلت به خدا باشه، ایشالا یه روزنه ای امیدی واست باز می کنه.

نفوس بد نمیزنم احسان خان, واقعیتو گفتم, با دیدن واقعیتا باید بشینیمو تلاش کنیم, ناامیدم نمیشم اصلاااااااا, بعدم چجور تاثیر نداره, اونا رقیب ما محسوب میشن, با این سوالای ایمنی , شانسشون تو قبولیه ایمنی میره بالا, حرفام درد دل بود....ایشالا که همه قبول شن...

hanas68

New member
وای بعضی از دوستان درصداشون عالیههههه....خداروشکر, یکم امیدوار شدم, ایشالا مام امسال میخونیم و درصدای بهتری کسب میکنیم...فقط دوستان ایمنی ابوالعباس براش کافی نیست عایاااااا؟ میکروب منبعش چی بود؟ یکی که بیوشیمیو خوب زده خواهشا بگه منبعش چی بوده؟ دوستان لطفا کمک کنن

helma.imeni

New member
امسال نمره كل ها پايين تره بچه ها...
من با استادم صحبت كردم..
درصدام از شما يك كم ژاين تره ولي ميگفت شهرستان قبول ميشم...
توكل به خدا
ايشالله هممون قبوليم...

eeeeeeehsan

New member
سلام
درود بر همگی
میخوام کمکم کنین بگین با این درصد ها(تقریبیه چون از سایت دکتر خ گرفتم) چقدر امیدواری هست؟

ایمنی 71
باکتری 40
زیست 40
بیوشیمی 75
زبان 38

سلام دوستان..من عضو جدیدم..درصدامو میذارم اگر ممکنه کمکم کنید بگید قبول میشم یا نه
سلولی 80
ایمنی75
باکتری 0
بیو 43
زبان 75

سلام دوستان من عضو جدیدم این درصدام هست به نظرشما امیدی به فبولی
داشته باشم روزانه که میدونم نمیارم ایمنی65_سلولی36_بیوشیمی65_میکروب16_زبان61

مرسی بابت رمز.ایابااین درصداامیدی هست؟ایمنی 76-بیوشیمی65-زیست 55-زبان 42-باکتری 5
سلام به شما، خوش اومدین
تبریــک میگم درصداتون خیلی خوبن، بدون شک شما تهران یا شیراز می تونید هم دیگه رو ببینید.

البته به قول دوستان هنوز کامل نمیشه به یقین به کلیدای خـلیلی اکتفا کرد، ولی به صورت حدودی هم درصداتون درست باشه از تهران و شیراز خارج نمیشین.
ایشالا موفق باشین :rose:

ایمنی40 سلول30 میکروب10 بیوشیمی0 زبان30:smiliess (11)::tsimuzpzwoap1t9y3o7
آخــی مستانه :tsimuzpzwoap1t9y3o7 منم شکل خودتم.. غصه نخور.. صبر کن تا نتایج بیان ببینیم چی میشه.

eeeeeeehsan

New member
نفوس بد نمیزنم احسان خان, واقعیتو گفتم, با دیدن واقعیتا باید بشینیمو تلاش کنیم, ناامیدم نمیشم اصلاااااااا, بعدم چجور تاثیر نداره, اونا رقیب ما محسوب میشن, با این سوالای ایمنی , شانسشون تو قبولیه ایمنی میره بالا, حرفام درد دل بود....ایشالا که همه قبول شن...
بله درست میگی، من اشتباه کردم. با وضع باکتری امسال به نفع اونا میشه.. ولی به ضرر بچه های تاپ ایمنی نمیشه. چون اونا بیشتر متقاضی خون هستند تا ایمنی، سال اول هم هست که مجموعه بندی شده هیچکی خبر نداشته قراره چی پیش بیاد.
ایشالا که خودت قبول بشی، میدیدم خیلی می خوندی و زحمت می کشیدی. توکلت به خدا باشه..

eeeeeeehsan

New member
وای بعضی از دوستان درصداشون عالیههههه....خداروشکر, یکم امیدوار شدم, ایشالا مام امسال میخونیم و درصدای بهتری کسب میکنیم...فقط دوستان ایمنی ابوالعباس براش کافی نیست عایاااااا؟ میکروب منبعش چی بود؟ یکی که بیوشیمیو خوب زده خواهشا بگه منبعش چی بوده؟ دوستان لطفا کمک کنن
اینقدر حرص نخور، بذار مرداد نتایج بیاد من یقه تک تک اینایی که قبول شدن رو می چسبم می نشونمشون رو صندلی داغ هرچی خواستی بپرس ازشون.

امسال نمره كل ها پايين تره بچه ها...
من با استادم صحبت كردم..
درصدام از شما يك كم ژاين تره ولي ميگفت شهرستان قبول ميشم...
توكل به خدا
ايشالله هممون قبوليم...
ایشالا.. ایشالا شما قبولی.

IL-2

Well-known member
اینقدر حرص نخور، بذار مرداد نتایج بیاد من یقه تک تک اینایی که قبول شدن رو می چسبم می نشونمشون رو صندلی داغ هرچی خواستی بپرس ازشون.

ایشالا.. ایشالا شما قبولی.

نتایج ششم تیر میاد ....

بالا