fada19990
New member
آره لطفا توضیح بدید...
با اجازه اساتید....... محور چهار میشه دکتر..
نکته: در dsm-5 نظام ارزیابی چند محوری به صورتی که قبلا مطرح بود دیگه وجود نداره.......
اينجا زده محور يك!!!دكتر ميشه بكيد بس اين نظام جند محوري جطوريا شده!?
آره لطفا توضیح بدید...
با اجازه اساتید....... محور چهار میشه دکتر..
نکته: در dsm-5 نظام ارزیابی چند محوری به صورتی که قبلا مطرح بود دیگه وجود نداره.......
سلاااااااام بچه ها ،خوبین؟وااااااای حالم خوب نیست،اینروزا شدم کلکسیونی از اختلال های روانی کسی نیست منو درمان کنه؟!
بجها problem solving جزو تكنيك هاي شناخت درمانيه!?
اگه ممکنه این رو توضیح بدین!!!
ینی بچه ام الان تو خونه بلده حرفه بزنه، مهارت هم داره! ولی میره مدرسه مهارت هاش رو جا میزاره تو خونه؟؟؟؟
اگه اینطور باشه که مهارت زبانی نمیشه!!!
آره منم خیلی نگرانم این استرس لعنتی حافظه رو مختل میکنه نتیجش میشه همین که آدم حتی چیزایی رو که بلد هستش رو یادش میرهمهساااا جان همه همينطورن،من خودم وسواس شديد و اختلال دوقطبي مبتلا شدم ،،جالب سوال هايي رو كه درست زدم رو هم الان حتي نميتونم حدسم بزنم!خدا سر كنكور به خير كنه!
محض یادگیری ما هم شده جواب صحیح رو بفرمایید دکتر فدا !!!
دکتر مرضیه و دکتر راوی هم بفرمایند چرا 3 رو انتخاب کردن!! البته شایدم سه باشه چون طولانی تره :smilies-azardl (181
باشو دكترررر حواست كجاااس دادا...!!!!كفتم درس ج
دادي!جواب يك ميشه!
باشو شما سرجلسه ميري متر يادت نررررررره!!!!!!بدرت ميخوووررررررره
:25r30wi:
مقدمات نوروسایکولوژی دکتر معظمی
صفحه 67 خط سوم
در ضایعات قطعه آهیانه ای یا تحریک در طرف مقابل ضایعه تشخیص داده نمی شود یا تشخیص محل آن اشتباه است
در کشیدن اشکال پدیده انکار به خوبی دیده می شود (یعنی طرف آسیب دیده رو نمی کشه)
کاپلان ج 2 دکتر گنجی
سلکتیو موتیسم در اثر اضطراب اجتماعی به همراه مشکلات گفتاری و زبانی به وجود می آید که به حرف نزدن در بعضی موقعیت های خاص منجر می شود
بعضی کودکان مبتلا به سلکتیو میوتیسم در مدرسه با چشم (تماس چشمی) یا با ایما و اشاره حرف می زنند اما از کلمات استفاده نمی کنند, اما در خانه و جاهای آشنای دیگر بسیار روان صحبت می کنند
خوب تو.كزينه ها اضطراب اجتماعي هم هست !!!به نظر شما كزينه درست كدووومه!?
کاپلان ج 2 دکتر گنجی
سلکتیو موتیسم در اثر اضطراب اجتماعی به همراه مشکلات گفتاری و زبانی به وجود می آید که به حرف نزدن در بعضی موقعیت های خاص منجر می شود
بعضی کودکان مبتلا به سلکتیو میوتیسم در مدرسه با چشم (تماس چشمی) یا با ایما و اشاره حرف می زنند اما از کلمات استفاده نمی کنند, اما در خانه و جاهای آشنای دیگر بسیار روان صحبت می کنند
آره منم خیلی نگرانم این استرس لعنتی حافظه رو مختل میکنه نتیجش میشه همین که آدم حتی چیزایی رو که بلد هستش رو یادش میره
اينجا زده محور يك!!!دكتر ميشه بكيد بس اين نظام جند محوري جطوريا شده!?
خب اینجا هم تو سطر دوم گفته اونها مهارت دارن ولی ازش استفاده نمیکنن بخاطر اضطراب اجتماعی..... نه اینکه به قول گزینه یک یه جا مهارت داشته باشن یه جا نداشته باشن.خوب تو.كزينه ها اضطراب اجتماعي هم هست !!!به نظر شما كزينه درست كدووومه!?
خب اینجا هم تو سطر دوم گفته اونها مهارت دارن ولی ازش استفاده نمیکنن بخاطر اضطراب اجتماعی..... نه اینکه به قول گزینه یک یه جا مهارت داشته باشن یه جا نداشته باشن.
به نظر من اضطراب اجتماعی میشه
خوب تو.كزينه ها اضطراب اجتماعي هم هست !!!به نظر شما كزينه درست كدووومه!?
دكتر همون يك.ميشه حوووون كفته فقط به دليل اضطراب اجتماعي!!به حز طولاني بودن كزينه ،هر وقت تو كزينه ها همه ه،هيج يا... بود بايد به درست بودنشون شك كنيم!خخخخ
دکتر با عرض پوزش گزینه 1 درست بوده.......واقعا که ؟ به معظمیهم رحم نکردی؟ خط به خط حفظی