مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member

آره لطفا توضیح بدید...
با اجازه اساتید....... محور چهار میشه دکتر..
نکته: در dsm-5 نظام ارزیابی چند محوری به صورتی که قبلا مطرح بود دیگه وجود نداره.......

اينجا زده محور يك!!!دكتر ميشه بكيد بس اين نظام جند محوري جطوريا شده!?

fada19990

New member
سلاااااااام بچه ها ،خوبین؟وااااااای حالم خوب نیست،اینروزا شدم کلکسیونی از اختلال های روانی کسی نیست منو درمان کنه؟!

مهساااا جان همه همينطورن،من خودم وسواس شديد و اختلال دوقطبي مبتلا شدم ،،جالب سوال هايي رو كه درست زدم رو هم الان حتي نميتونم حدسم بزنم!خدا سر كنكور به خير كنه!

rawy

New member

اگه ممکنه این رو توضیح بدین!!!
ینی بچه ام الان تو خونه بلده حرفه بزنه، مهارت هم داره! ولی میره مدرسه مهارت هاش رو جا میزاره تو خونه؟؟؟؟
اگه اینطور باشه که مهارت زبانی نمیشه!!!

کاپلان ج 2 دکتر گنجی
سلکتیو موتیسم در اثر اضطراب اجتماعی به همراه مشکلات گفتاری و زبانی به وجود می آید که به حرف نزدن در بعضی موقعیت های خاص منجر می شود
بعضی کودکان مبتلا به سلکتیو میوتیسم در مدرسه با چشم (تماس چشمی) یا با ایما و اشاره حرف می زنند اما از کلمات استفاده نمی کنند, اما در خانه و جاهای آشنای دیگر بسیار روان صحبت می کنند

mahsaaaa

New member
مهساااا جان همه همينطورن،من خودم وسواس شديد و اختلال دوقطبي مبتلا شدم ،،جالب سوال هايي رو كه درست زدم رو هم الان حتي نميتونم حدسم بزنم!خدا سر كنكور به خير كنه!
آره منم خیلی نگرانم این استرس لعنتی حافظه رو مختل میکنه نتیجش میشه همین که آدم حتی چیزایی رو که بلد هستش رو یادش میره

rawy

New member

محض یادگیری ما هم شده جواب صحیح رو بفرمایید دکتر فدا !!!
دکتر مرضیه و دکتر راوی هم بفرمایند چرا 3 رو انتخاب کردن!! البته شایدم سه باشه چون طولانی تره :smilies-azardl (181

:25r30wi:

مقدمات نوروسایکولوژی دکتر معظمی
صفحه 67 خط سوم
در ضایعات قطعه آهیانه ای یا تحریک در طرف مقابل ضایعه تشخیص داده نمی شود یا تشخیص محل آن اشتباه است
در کشیدن اشکال پدیده انکار به خوبی دیده می شود (یعنی طرف آسیب دیده رو نمی کشه)

bashaw

New member
باشو دكترررر حواست كجاااس دادا...!!!!كفتم درس ج
دادي!جواب يك ميشه!
باشو شما سرجلسه ميري متر يادت نررررررره!!!!!!بدرت ميخوووررررررره

دکتر من هنگ کردم...... ینی یک درست بود؟؟؟؟ باور کن سرم گیج میره..
من الان تو بالینی جوابش رو پیدا کردم سه درست بود.
ای خدا

bashaw

New member
:25r30wi:

مقدمات نوروسایکولوژی دکتر معظمی
صفحه 67 خط سوم
در ضایعات قطعه آهیانه ای یا تحریک در طرف مقابل ضایعه تشخیص داده نمی شود یا تشخیص محل آن اشتباه است
در کشیدن اشکال پدیده انکار به خوبی دیده می شود (یعنی طرف آسیب دیده رو نمی کشه)

دکتر با عرض پوزش گزینه 1 درست بوده.......واقعا که ؟ به معظمیهم رحم نکردی؟ خط به خط حفظی

bashaw

New member

کاپلان ج 2 دکتر گنجی
سلکتیو موتیسم در اثر اضطراب اجتماعی به همراه مشکلات گفتاری و زبانی به وجود می آید که به حرف نزدن در بعضی موقعیت های خاص منجر می شود
بعضی کودکان مبتلا به سلکتیو میوتیسم در مدرسه با چشم (تماس چشمی) یا با ایما و اشاره حرف می زنند اما از کلمات استفاده نمی کنند, اما در خانه و جاهای آشنای دیگر بسیار روان صحبت می کنند

خب منم میگم اضطراب اجتماعی میشه ولی شما گفته بودید گزینه 1 درسته.......
ینی من داغوووون شدم... من قاتی کردم یا شما؟

fada19990

New member

کاپلان ج 2 دکتر گنجی
خوب تو.كزينه ها اضطراب اجتماعي هم هست !!!به نظر شما كزينه درست كدووومه!?

rawy

New member
آره منم خیلی نگرانم این استرس لعنتی حافظه رو مختل میکنه نتیجش میشه همین که آدم حتی چیزایی رو که بلد هستش رو یادش میره

سلام مهسا جون , چه عجب از این ورا
شما که به این آگاه هستید روی پذیرشتون کار کنید و قبول کنید که همینه که هست :motat: البته من خودمم گاهی از استرس تبدیل به مجسمه می شم ولی تا می گم همینه که هست, حالا این چند روز هم تلاشم رو می کنم انگار مفاصل مجسمه روغن کاری می شه و به حرکت می افته :black_eyed:

بچه ها مرسی از همتون که این روزای آخری کنکور امسال اقلا به تاپیک روانشناسی رونق دادید, مثل خانه ارواح شده بود
بنیانگزارش دکتر فدا بود, و مرسی از دکتر باشو و دکتر مرضیه که هستید
امیدوارم همتون کم کم بیایید که دیگه همین روزاست در مورد چگونگی برگزاری کنکور صحبت کنیم :riz304:

bashaw

New member
اينجا زده محور يك!!!دكتر ميشه بكيد بس اين نظام جند محوري جطوريا شده!?

خب شاید اونجا اشتباه زده..
ببین دکتر قبلا اینطور بود یه اختلال رو تو محور یک تشخیص میدادن که مشکل اصلی فرد بود.. بعد تو محور چهار استرس ها و چیزایی رو که رو اون اختلال سوار بودن مینوشتن.. شاید مشکل ارتباطی با همسر اصلی ترین مشکل فرد بوده که گذاشتنش تو محور یک.. شایدم پاسخنامه اشتباس
تو dsm جدید همش توصیفی شده... شما دیگه لازم نیست بگید هر کدوم رو جداگانه رو یه محور بگید

bashaw

New member
خب اینجا هم تو سطر دوم گفته اونها مهارت دارن ولی ازش استفاده نمیکنن بخاطر اضطراب اجتماعی..... نه اینکه به قول گزینه یک یه جا مهارت داشته باشن یه جا نداشته باشن.
به نظر من اضطراب اجتماعی میشه

fada19990

New member
خب اینجا هم تو سطر دوم گفته اونها مهارت دارن ولی ازش استفاده نمیکنن بخاطر اضطراب اجتماعی..... نه اینکه به قول گزینه یک یه جا مهارت داشته باشن یه جا نداشته باشن.
به نظر من اضطراب اجتماعی میشه

دكتر همون يك.ميشه حوووون كفته فقط به دليل اضطراب اجتماعي!!به حز طولاني بودن كزينه ،هر وقت تو كزينه ها همه ه،هيج يا... بود بايد به درست بودنشون شك كنيم!خخخخ

rawy

New member

سلکتیو موتیسم اختلالی است که کودکان مبتلا به آن به دلیل اضطراب از حرف زدن امتناع می ورزند. با این حال تعداد زیادی از این کودکان بیشتر از آنچه انتظار می رود سابقه تاخیر گفتار دارند.
مشکلات پردازش شنیداری دارند, ممکن است در پردازش صحیح اصوات ورودی اختلال ایجاد کند, با این حال مشکلات گفتاری و زبانی آنها بسیار نامحسوس و ظریف است و نمی توانند علت به وجود آورنده اختلال محسوب شوند

روان شناسان و روانپزشکان احتمال حضور یک اختلال مرتبط با اضطراب را در نظر می گیرند, کودکان خجالتی ممکن است در موقعیت های جدید و اضطراب آور حرف نزنند اما این سکوت موقت است

این اختلال می تواند با اضطراب اجتماعی مرتبط باشد در چنین مواردی می توان هر دو اختلال را دیاگنوز کرد

mahsaaaa

New member
سلام راوی جون،چشم تند تند سر میزنم،امیدوارم حال ههممون هرچه سریعتر خوب شه و به آرامش خاطر برسیم.

bashaw

New member
دكتر همون يك.ميشه حوووون كفته فقط به دليل اضطراب اجتماعي!!به حز طولاني بودن كزينه ،هر وقت تو كزينه ها همه ه،هيج يا... بود بايد به درست بودنشون شك كنيم!خخخخ

ینی تنها دلیلی که بخاطرش موضع علمی من رو خالی کردی یه فقط بود دکتر؟...
اصلا سوال رو بزاریم کنار خدایی گزینه یک با عقل جور در نمیاد..... میشه آدم تو خونه مثل بلبل حرف بزنه ولی رفت مدرسه مثل موش چیزی نگه بعد ما بگیم این تو خونه مهارت حرف زدن داره ولی تو مدرسه نداره....... خو مهارت یه چیز پایداره این اضطرابه که تو اجرای مهارت اختلال ایجاد میکنه...

rawy

New member
دکتر با عرض پوزش گزینه 1 درست بوده.......واقعا که ؟ به معظمیهم رحم نکردی؟ خط به خط حفظی

:25r30wi: من سه می زنم, شما بهم نمره منفی بدید اشکالی نداره
:25r30wi: نرسیدم نکاتم رو دوره کنم چه فایده , هیچی ازشون یادم نیست, صدسال پیش خوندم :13:

منننننننننن میییییییییییی دوووووووووووننننننننننننننننننمممممممممممم ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا