پس چی شد این نتایج وزارت علوم؟؟؟ :65d6a5d6s:
اواااااااااااا
منم کاربر فعال شدم
به خودم تبریک میگم لاقل یه جا به نتیجه رسیدم
بجهاااا نتايجر زدن من كه مجااااززززز نشدم ،بقيه هم بيااااااان بكن!
سلامممم دكتر !خوتهش ميكنم راستش يكم خوورد تو ذوقم هرجند كه از اولشم ميدونستم قبووول نميشم!!!ولي يكم استرس كررررفتم!افسوس ميخوؤوررررم ....سلاااااااااااااااام
دکتــــــــــــــر فدا ممنون بابت جواب سوالا..
منـــــــم مجاز نشدم ،50):
تبرییییییییییییییییییییک :4d564ad6:
این به خاطر محبتت برای پاسخ دادن به سوالهای بچه هاست, معمولا پست هات مفید بوده :thanks:
امیدوارم تو همه جنبه های زندگیت بهترین نتیجه ممکن رو بگیری عزیزم :rose:
منم 660شدم:sad:
منم 660شدم:sad:
سلامممم دكتر !خوتهش ميكنم راستش يكم خوورد تو ذوقم هرجند كه از اولشم ميدونستم قبووول نميشم!!!ولي يكم استرس كررررفتم!افسوس ميخوؤوررررم ....
دقيقا منم وقت زيادي واسه زبان كذاشتم مثل بارسال 50زدم،انتظارم بيشتر بود،حاااالم كررررفت،انتظارشو نداشتم،
اشکال نداره من دیشب از استرس تا 4 نخوابیدم. البته بیشتر هیجان زده شده بودم.
و الا روز امتحان مردد بودم برم سر جلســــــــه، چون هیچی نخونده بودم.. بیشتر وقتم رو تو جلسه گذاشتم برای زبان، فک میکردم خیلی بالا بزنم ولی نصف زدم. منم مطمئن بودم قبول نمیشم ولی یه خورده بهتر انتظارم شدم.
بچه ها 660بالینی ام ، مجازم (بجز روزانه بالینی) ولی قبول نمیشم ، حداقل اگه عمومی بود شاید شبانه شهرستان قبول میشدم.
ای ی ی ی خدااااااا
دقيقا منم وقت زيادي واسه زبان كذاشتم مثل بارسال 50زدم،انتظارم بيشتر بود،حاااالم كررررفت،انتظارشو نداشتم،
خوووب عزيزم ببين رتبه عموميت جند شده!!
دکتـــــــــر بی خیال. خودتم میدونی بین نتیجه علوم و بهداشت هیچ نوع ارتباط معنی داری وجود نداره (جز چند نفر استثنا). منم دقیقا 50 زدم. بیشتر از این بهش
فکر نکن، برو سر درس و مشقت، یه نتیجه خوب برای بهداشت رقم بزن...
عمومی ام بدتره ، 930 . ولی نمیدونم به چه مناسبت تو دوره روزانه این یکی مجازم
- - - Updated - - -
ایشالا که همه تو کنکور بهداشت موفق شیم