مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahsaaaa

New member
در كدام يك از موارد زير احتمال بيشتري وجود دارد كه ياكيري بدون مداخله هشياري صورت بذيرد!?

اجتماعي .شناختي. كلاسيك . وسيله اي

تجربي نكرها و رفتاز نكرها در كدام يك از اصول زير با هم اختلاف دارند!?

ذهن كرايي . ازمايشكري .محيط كراييي . ذات كرايييي

كدام يك از موترد ذيل در مورد انجه ازمون هاي رايج هوش ميسنجند ،صادق است!

خلاقيت و نواوري . تفكر همكرا .توانايي بيشرفت فرد بعد از اموزش .تفكر واكرا

تنها سوالی که جوابشو کاملا مطمئنم سوال آخره،جوابش تفکر همگراس.
سوال اول فکر کنم شرطی سازی کلاسیک باشه.

fada19990

New member
مرررسي مهسا جووون،بجها ميشه به اين سوالا ج بديد مال كنكور 93دفترجه ب هست!سوال 68،داسيب ،كه كليد نهايي كزينه جهار رو زده ولي من فك كنم كزينه يك درسته،سوال 39باليني ،زده كزينه 3،ولي تو هيلكار نوشته ازمونcpiوايه جمعيت بهنجاره!?

vixen

New member
دوستان خسته نباشيد همگي .من يه سوال دارم. اينكه فقط يه بار ميشه كنكور ارشد بهداشتو داد؟؟؟ ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد

fada19990

New member
دوستان خسته نباشيد همگي .من يه سوال دارم. اينكه فقط يه بار ميشه كنكور ارشد بهداشتو داد؟؟؟ ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد

سلام دوست خووبم،من امسال سال دوم هست كه شركت ميكنم،به نظرم اين شايعه بوده كه فقط يه بار ميشه شركت كرد!

fada19990

New member
بجها،براي توزيع درامد خانواده از روش اماري ميانه استفاده ميكنيم يا نما!?تو كتاب يه جا زده نما يه جا ميانه!

mahsaaaa

New member
بجها،براي توزيع درامد خانواده از روش اماري ميانه استفاده ميكنيم يا نما!?تو كتاب يه جا زده نما يه جا ميانه!

میانه،فدا جون

mahsaaaa

New member
مرررسي مهسا جووون،بجها ميشه به اين سوالا ج بديد مال كنكور 93دفترجه ب هست!سوال 68،داسيب ،كه كليد نهايي كزينه جهار رو زده ولي من فك كنم كزينه يك درسته،سوال 39باليني ،زده كزينه 3،ولي تو هيلكار نوشته ازمونcpiوايه جمعيت بهنجاره!?

جواب سوال 39 اشباه دیدی توو کلیدم همون cpi زده،سوال 68 همون د درسته چون توو مرحله پذیرش کناره گیری می کنن اما توو مرحله چانه زنیه که یه جور معامله می کنن.

eeeeeeehsan

New member
موج سوم اعتراضات جهت تغییر زمان آزمون ارشد بهداشت 94

دوستان یک بار دیگه خواستم یادآوری کنم برنامه ای که یکشنبه صبح قراره اجرا کنیم:

تماس:
با شماره های زیر از ساعت
9 تا 13

درخواست از ریاست جمهوری: 111 (حتما تماس بگیرین هم جواب میدن هم گوش میدن)
کارشناس آزمون خانم اسد برقی 81453243
81452574
81452575
شماره جدید 81453117

پیامک:
هرروز ساعت 10 صبح پیامی مشابه پیام زیر مبنی بر نارضایتی از مسئولین سازمان در برنامه ریزی و عدم پاسخ گویی و نادیده گرفتن اعتراضات به شماره های زیر بدین،

برنامه حذف و اضافه: 2000395
10000393

اخبار 20.30
30002030

اخبار 19.15
100001915

جمعی از داوطلبین کنکور ارشد وزارت بهداشت:
خواهش میکنم پیگیری کنید چرا ب بهانه شروع ماه رمضان یا رحلت امام با سرنوشت ما بازی میشه؟
کدوم کنکور3ماه مونده ب کنکور وقتی دفترچه میاد تازه اطلاع میدن ک زمان برگزاری یک ماه جلو اومده!!!؟(اون هم باوجود تغیرات بزرگ در روند آزمون)
ما با تغییرات کنار اومدیم اما دیگه چرا زمان از ما گرفتن!؟
بندازن۲۶،۲خرداد یا۱۴،۱۵م خرداد!
شما به داد ما برسید
باتوجه به این که کنکور ما با آزمون استخدامی تداخل داره
و سازمان سنجش توجهی نداره
هربار برای اعتراض تماس گرفتیم ب دروغ گفتن فقط شما اعتراض داشتید.

.
.
.
.
.

خواهشا تا جایی که ممکنه دلایل محکم ارائه بدین و تاکید کنین که خیلیامون از بهمن ماه اعتراضارو شروع کردیم اما همش دروغ شنیدیم که هیچ کس معترض نیس و بجای رسوندن صدای ما به گوش مسئولین و تجدید نظر در برنامه و انجام مسئولیتشون فقط وفقط دروغ گفتن تا صدامون به جایی نرسه.. به این موارد اشاره کنین:

اینکه خیلیا انرژیشون رو درسای ضریب بالاشون بود که یهو اعلام کردن اون درسا امسال ضریب ناچیزی خواهد داشت.

بعضا درسای کم اهمیت تر دارای ضریب مهمتری شدن. پس بدون شک نیاز به فرصت بیشتری برای جبران این تغییرات نیاز هست.

افرادی هستن که نیاز به محک زدن خود هم در ازمون استخدامی هم در کنکور دارن و سزاوار نیست با شرایط حاکم با بهانه ی تداخل این شانس رو ازشون گرفت.

اعمال این حجم از تغییرات حداقل باید با برنامه ریزی درست سال قبل اعلام میشد تا داوطلبان هماهنگ با تغییرات برنامه ریزی می کردن.

خلاصه امیدوارم همونطور که سال قبل به اعتراض بچه ها اهمیت دادن امسال هم همینکارو بکنن...
حق دادنی نیست بچه ها ..گرفتنیه !!! کاری که بچه های پارسال با همت و هماهنگیشون کردن و حقشون رو گرفتن .. لطفا بجای حرفای نا امیدانه و دلسرد کننده با همه ی تلاشتون و امید به اینکه تاریخ کنکور عوض میشه با اعتماد به نفس کامل درساتون رو بخونین..

بچه های ساکن تهران »

خواهشن برای هماهنگی به این تاپیک بیاید و همراه بسیاری از بچه هایی که در گروه های فیس بوکی دور هم جمع شدن و دارن اعتراض می کنن شما هم هماهنگ بشین باهاشون و برای اعتراض حضوری اقدام کنید.
لطفن اگه این پست رو می بینید نگید بیخیالش.
سرنوشت خیلی ها به همین اعتراض وابسته ست.

## هماهنگی جهت اعتراض حضوری به تاریخ آزمون ارشد

marzieh88

New member
حالا این آزمون استخدامی چی هست؟ نمیشه مام شرکت کنیم بلکه تاریخ آزمون واسمون شیرین شد!

zahraba

New member
سلام دوستان
خدا قوت و خسته نباشید همگی
ان شاا...که این چند روز هم با انرژی به پایان برسونید و وقتی نتیجه ها اعلام میشه شادترین تاپیک برای بچه های روانشناسی باشه:smilies-azardl (113

منم قرار از سال دیگه به جمع کنکوری ها اضافه شم:wacsmiley:
الانم برای خریدن منابع دچار مشکلم یعنی همش دو دل هستم و به کمکتون نیاز دارم
سوالام:
1-خلاصه روانپزشکی هر سه جلد لازمه؟؟ ترجمه ی رضاعی که انتشارات ا ر ج م ن د داره رو بگیرم مناسبه؟؟
2- من کتاب نظریه های شخصیت شولتز رو دارم خیلی با نظریه های شخصیت فیست تفاوت داره؟؟ فیست رو بخرم یا با همین شولتز پیش برم؟
3-کتاب تستی هست که تست های 10 سال کنکور بهداشت رو داشته باشه؟؟
4- کتاب آسیب شناسی شمسی پور هم بخرم یا فعلا برای شروع همون کاپلان کافیه؟

زیاد شد اما ممنون میشم جواب بدید:rose:

fada19990

New member
سلام دوستان
خدا قوت و خسته نباشید همگی
ان شاا...که این چند روز هم با انرژی به پایان برسونید و وقتی نتیجه ها اعلام میشه شادترین تاپیک برای بچه های روانشناسی باشه:smilies-azardl (113

منم قرار از سال دیگه به جمع کنکوری ها اضافه شم:wacsmiley:
الانم برای خریدن منابع دچار مشکلم یعنی همش دو دل هستم و به کمکتون نیاز دارم
سوالام:
1-خلاصه روانپزشکی هر سه جلد لازمه؟؟ ترجمه ی رضاعی که انتشارات ا ر ج م ن د داره رو بگیرم مناسبه؟؟
2- من کتاب نظریه های شخصیت شولتز رو دارم خیلی با نظریه های شخصیت فیست تفاوت داره؟؟ فیست رو بخرم یا با همین شولتز پیش برم؟
3-کتاب تستی هست که تست های 10 سال کنکور بهداشت رو داشته باشه؟؟
4- کتاب آسیب شناسی شمسی پور هم بخرم یا فعلا برای شروع همون کاپلان کافیه؟

زیاد شد اما ممنون میشم جواب بدید:rose:
سلام دوست خوووبم
مررررسي ايشالا كه اينطور باشه!
قبلا هم كفتم بهتر منابع اصلي مثل شخصيتو اسيبو روان درماني و باليني ،امار و زبان رو بخريد و بعد منتظر بمونيد تا دي ماه كه منابع اعلام ميشه!
شخصيت فيست و شولتز فرق انجناني نداره و خيلي ها به جاي فيست ،شولتز ميخونن،اسيب فرزين رضاعي براساس dsm5انشالله تابستون مياد تو بازار،واسه امارهم يه كتاب تست حالا هرجي بخر،زبان لزكي،!!!
فقط ببخشيد خلاصه نوشتم فرصتم كمه!
موفق باشئ!

- - - Updated - - -

خدافظ ارشد امسال
من رفتم کنار
یا حق...

اي بابا جرررررراااااااااا اخه!?

keen

New member
سلام
میشه اسم کتاب تست امار رو بگید ؟
اسم کامل کتاب لزگی چی هست ؟
خب اگه بخوایم تا دی صبر کنیم که خیلی دیره :(
امسال که هنوز کاپلان 5 رضاعی نیامده از چی سوال میدن ؟
ینی بنظرتون اسیب دیوید سون ارزش خریدن نداره ؟؟
مرسی

fada19990

New member
سلام
میشه اسم کتاب تست امار رو بگید ؟
اسم کامل کتاب لزگی چی هست ؟
خب اگه بخوایم تا دی صبر کنیم که خیلی دیره :(
امسال که هنوز کاپلان 5 رضاعی نیامده از چی سوال میدن ؟
ینی بنظرتون اسیب دیوید سون ارزش خریدن نداره ؟؟
مرسی
سلام
واسه امار بعضي ها م د ر س ا ن خريدن جون هم امار داره هم روش تحقيق بعضي ها هم م ر و ر ج ا م ع ا م ا زي س ت ي! مهم اينه كه تست بزني اونم به مقدار زياد!
اسم كتاب زبان لزكي همون لزكي هستش،به هر كتاب ميروشي ميدوونن!
من شنيدم واسه نمايشكاه جلد دوم كابلان رضاعي مياد و تابستان جلد سه! واسه رشد هم يا ب و ر ا ن بخريد يا مد ر سا ن واسه هيلكاردم م د ر س ان! اينطوري بيشتر منابعو خونديد فقط ميمونه دو سه تا كه اونم ايشالا تا قبل از عيد ميتونيد بخووونيد!

fada19990

New member
لطفا هركس ميتونه جواب بده!
براساس نظريه كلبرك يك كودك طبيعي از جه سني تقريبي قادر است الزامات اخلاقي مراجع قدرت همجون والدين يا خدا را درك كند!?
3سالكي . 5سالكي ، هفت سالكي، يازده سالكي

در يادكيري طرحهاي بيجيده ،يادكيري به كذام شيوه انجام ميشود!
شرطي شدن كلاسك، شرطي شدن عامل، بينش، تقليد

marzieh88

New member
خدافظ ارشد امسال
من رفتم کنار
یا حق...
معصومه جون اضطراب تو این روزا واسه همه کنکوری ها پیش میاد و باعث همچین تصمیمایی میشه ، چندوقت پیش منم همین حالو داشتم ، پستای صفحه185و186 رو خواهش میکنم بخون ، چندتاشو با اجازه خانم مدیر میذارم واست

marzieh88

New member
درود بی کران

خب تقریبا یه ماه دیگه به کنکور مونده و ...

آیا قبول میشم...؟ سوالیه که بیشتر از هروقت دیگه ای و بیشتر از هر چیز دیگه ای ذهن رو به خودش مشغول می کته.

جواب دادن به این سوال خیلی سخته و البته عذاب آوره که یه لحظه بگی آره چراکه نه! و چند دقیقه بعد... با این همه رقیب مگه میشه
راحت ترین راه اینه که قید کنکور و درس و ارشد رو بزنی تا از شر این سوال بی جواب هم راحت بشی! کاری که دوسال پیش خودم هم انجام دادم ولی وقتی که نتیجه ها اومد ... ای وای اگه یه ماه دیگه درس خونده بودم شاید الان قبول شده بودم. ای کاش اون یه ماه رو هم خونده بودم!حس یه آدمی رو داشتم که به خاطر ترس، از جنگیدن فرار کرده. حسی که به مراتب تحملش سخت تر از تحمل سوال قبلیه. شاید اگر هم می خوندم قبول نمی شدم ولی می تونستم سرم رو بالا بگیرم که تمام تلاشم رو کردم ولی نشد.

اما چه کار کنیم با این سوال عذاب آور توی این یه ماه پر استرس؟ بهتره اصلا و ابدا به نتیجه فکر نکنید. مهم نیست قبول بشید یا نه مهم اینه که مثل یک گلادیاتور بجنگید با تمام توان.
حرفایی که زدم رو توی این یه بیت از سعدی خلاصه می کنم.
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یا حق:heart:
معصومه این نمونه ای از دلگرمی های دوستانه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا