اعتراض به تغییر تاریخ آزمون کارشناسی ارشد 1394

@@fateme@@

New member
اخه انصافه!!!!!!!!!

ماکه ب اندازه کافی استرس کنکور رو داریم تو دیگه سر ب سرمون نذار وزارت بهداشت..:1dco2x0p1lilzhfpg1t

irani

New member
نه اتفاقا پارسال بخاطر اعتراض خیلی زیادتاریخ کنکور و تغییر دادن

maryam fr

New member

سلام دوستان نمیخوام ناامیدتون کنم اما اینطور که از خبرها خوندم 26 خرداد وزارت بهداشت ازمون استخدامی داره بنابراین تاریخی نمیمونه که بخواد ازمون رو تغییر بده
بهتره بیخیال شید و این یه ماه رو بخونید . چون احتمال تغییر تاریخ ازمون نزدیک به صفره .
با ارزوی موفقیت برای تک تکتون

zmh

New member

سلام دوستان نمیخوام ناامیدتون کنم اما اینطور که از خبرها خوندم 26 خرداد وزارت بهداشت ازمون استخدامی داره بنابراین تاریخی نمیمونه که بخواد ازمون رو تغییر بده
بهتره بیخیال شید و این یه ماه رو بخونید . چون احتمال تغییر تاریخ ازمون نزدیک به صفره .
با ارزوی موفقیت برای تک تکتون
استخدامیش شامل حال کیا میشه[emoji4]

maryam fr

New member
استخدامیش شامل حال کیا میشه[emoji4]

سلام هنوز مشخص نیست اما احتمالا ثبت نام تو اردیبهشت باشه ، هنوز اطلاعیه ندادن .نوشته بود 7700 نفر گروه های پرستاری و پیراپزشکی برای بیمارستانهای جدید که کمبود نیرو دارن میخوان جذب کنن.

@@fateme@@

New member
وقتی تاریخ ازمون وتغییر دادن خبر از استخدامی و این حرفا نبود که!!!

کلن اینا مشکل دارن.الهی ببینم در این وزارت خونه رو گل بگیرن.

eeeeeeehsan

New member
بچه ها ببینید پارسال ادمین یه همچین تاپیکی رو زدن:
اعتراض براي برگرداندن تاريخ برگزاري آزمون ارشد پزشكي 93 به روال عادي هر سال

با اعتراضی که بچه های پارسالی کردن تاریخ افتاد به 22 و 23 خرداد.
امسال هم همینطور، باید اعتراض کنید تا نتیجه بده، ولی اصلن رو تغییر کردن زمانش حساب باز نکنید و سخت بخونید.

من خودم به شخصه نمی خوام تاریخش عوض بشه چون دیگه حوصله ندارم، هنوز خیلی عقبم ولی میخوام هرچه زودتر تموم شه راحت شم.
ولی از فردا با 4تا خط موبایل و ثابت هی تماس میگیرم باهاشون. شما هم اگه میخواین تاریخ عوض بشه به دوست و آشنا و فامیل و همه اطلاع بدید که فقط و فقط تماس بگیرین با شماره های:
81452052
81452031
81452574
81452575
دفتر پورکاظمی 81453309
کارشناس آزمون ارشد خانم اسد برقی 81453243

ریمایندر رو گوشیتون سیو کنید 1 ساعت یه بار زنگ بزنید.

زنگ که میزنید جواب نمیدن ناامید نشین، باز زنگ بزنید.
هرکی تلفن رو برداشت بگین به تاریخ آزمون اعتراض دارین، واسه چی گذاشتینش 1 خرداد!!
28 خرداد اول رمضونه، فوقش 2 روز آزمون سراسری هست و 1 روزش هم استخدامی. اینا بهونشونه چون میخوان آزمون رو سریعتر برگزار کنن برن دنبال خوشی.
22 خرداد هم نشه 20، 19، 18 خرداد هم می تونن بندازن. فقط باید جدی باشین تا بفهمن اعتراضتون جدیه.

یه خواهش دیگه؛
نگین که ولش حالا بچه ها تماس میگیرن، معرفت داشته باشین و همه تماس بگیرین.

فقط جدی باشید، هر روز تماس بگیرید. بچه های ارشد پارسال و امسال و هرسال و اینجا و اونجا هیچکی واستون دل نمی سوزونه جز خودتون، پس جدی باشید.
بین دوستان و پدر و مادر و فامیل و همه اطلاع رسانی کنید که تا اونجایی که راه داره حجم تماس ها افزایش پیدا کنه.

آخرین ویرایش:

mahsast

New member

امسال هم همینطور، باید اعتراض کنید تا نتیجه بده، ولی اصلن رو تغییر کردن زمانش حساب باز نکنید و سخت بخونید.

من خودم به شخصه نمی خوام تاریخش عوض بشه چون دیگه حوصله ندارم، هنوز خیلی عقبم ولی میخوام هرچه زودتر تموم شه راحت شم.
ولی از فردا با 4تا خط موبایل و ثابت هی تماس میگیرم باهاشون. شما هم اگه میخواین تاریخ عوض بشه به دوست و آشنا و فامیل و همه اطلاع بدید که فقط و فقط تماس بگیرین با شماره های:
81452052
81452031
81452574
81452575
دفتر پورکاظمی 81453309

هرکی تلفن رو برداشت بگین به تاریخ آزمون اعتراض دارین، واسه چی گذاشتینش 1 خرداد!!
28 خرداد اول رمضونه، فوقش 2 روز آزمون سراسری هست و 1 روزش هم استخدامی. اینا بهونشونه چون میخوان آزمون رو سریعتر برگزار کنن برن دنبال خوشی.
22 خرداد هم نشه 20، 19، 18 خرداد هم می تونن بندازن. فقط باید جدی باشین تا بفهمن اعتراضتون جدیه.

یه خواهش دیگه؛

فقط جدی باشید، هر روز تماس بگیرید.
بین دوستان و پدر و مادر و فامیل و همه اطلاع رسانی کنید که تا اونجایی که راه داره حجم تماس ها افزایش پیدا کنه.

چه جالب من نمیدونستم پارسال اعتراض شده!!!! که اینطور...

mahsast

New member
آره اعتراض کردن. کاش ادمین امسال هم بود دلگرمی میداد به بچه ها!

ایشالا درست میشه نگران نباشید:rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

آره اعتراض کردن. کاش ادمین امسال هم بود دلگرمی میداد به بچه ها!

ایشالا درست میشه نگران نباشید:rolleyessmileyanim:

@@fateme@@

New member
این همه زنگ وایمیل وپیامک زدیم چرا جواب نمیدن؟؟؟

چقد بی انصافن..

امشب شب آرزوهاست برا همدیگه دعا کنیم
التماس دعا

- - - Updated - - -

این همه زنگ وایمیل وپیامک زدیم چرا جواب نمیدن؟؟؟

چقد بی انصافن..

امشب شب آرزوهاست برا همدیگه دعا کنیم
التماس دعا

saniiii

New member
پارسال چقد مونده بود به آزمون تاریخو عوض کردن؟!منظورم اینه تا کی میشه منتظر موند؟!

ati1408

New member
سلام به همگی. بچه ها من امروز با شماره کارشناس آزمون ارشد تماس گرفتم. یه خانمی گوشی رو برداشت گفتم که ماها داوطلبای آزمون ارشد امسالیم و خیلی از بچه ها به تاریخ آزمون اعتراض دارن . یه دفعه خانمه گفت اعتراضی نبوده !:shocked: گفتم خیلی ها معترضن هم قبل از عید و هم بعد از عید . گفت آره دو سه نفری بودن:New (6): گفتم خب تغییرات امسال هم کم نبوده مثلا ضرایب دروس امتحان رو عوض کردن و هنوز بقیه حرفم رو نزده بودم که گفت بله ما متوجه همزمانی با آزمون استخدامی هستیم ولی ما تاریخ رو بهمن اعلام کردیم و این مشکل از طرف سازمان سنجشه و به ما مربوط نیست . به هر حال هر تغییری هم اعمال بشه از طریق سایت پیگیری کنین .
این جوابی بود که دادن . ظاهرا اصلا به اعتراضا توجهی نکردن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ati1408

New member
خلاصه این جور که برمیاد اینا میخوان تقصیر رو بندازن گردن یکی دیگه و فقط هم حرف خودشون رو بزنن و بگن که ما همه کارامون درست بوده :mad_majidonline: انگار نه انگار ! حتی یک درصد هم به فکر ماها نیستن . :thumbsdownsmileyani

zizi.6

New member
ب دوست منم همون اوایل گفته بودن شما اولین نفری ک اعتراض داشته! ی جواب پیدا کردن باسه دس ب سر کردن و نا امید کردن بچه ها

zamane

New member

حتما شماره ی اون خانوم رو اینجا بذار تا همه
فردا از ساعت 9 تا 12 انقدددددر بهش زنگ بزنیم تا متوجه شه تعداد دقیق معترضین چقدر هست ..
شاید سرنوشت ما براشون مهم نباشه اما ما نباید بیخیال بشیم...
تلفن زدن که وقتی نمیبره..

آخرین ویرایش:

ati1408

New member
آره نباید نا امید بشیم . شماره ش توی صفحه قبل توی پست آقای احسان بود . ( خانم اسد برقی کارشناس آزمون ارشد )
بچه ها خواهشا همه تماس بگیرید و بی خیال نشید .
اینم شماره ای که من تماس گرفتم : 02181453243

love virology

New member
کجا بهمن بوده نزدیک اسفند کشیده شد تا اعلام کنند / نزدیک 100 ایمیل فرستادم اینها کشک / مسخره کردنا / اینم از دولت به ظاهر تدبیر و امید

zizi.6

New member

81452052
81452031
81452574
81452575
دفتر پورکاظمی 81453309

یه خواهش دیگه؛

فقط جدی باشید، هر روز تماس بگیرید. بچه های ارشد پارسال و امسال و هرسال و اینجا و اونجا هیچکی واستون دل نمی سوزونه جز خودتون، پس جدی باشید.

من تعجب می کنم گفتن کسی اعتراض نکرده!

دوستان به عنوان تلاش آخر ازتون خواهش میکنم اندفه رو ازش ساده نگذرید
چیزی که میتونه کمکمون کنه اینه که همه توی همین هفته فقط ، هر روز از ساعت 9 صبح تا 12 تماس بگیریم.
تو تایم آزادتون،یا حتی میتونین بسپرین به خانواده! اما حتما روزی چند بار تماس بگیرین

توی همین چند روزه ک من اومدم بازدید تاپیک از 6300 به 8500 رسیده! یعنی حتی 500 نفرم تماس نگرفته؟!

خواهش میکنم اگه شما هم میخواین که عقب بیفته دست به دست هم بدیم
همش همین هفته س!یا ج میگیریم یا تمام

وقتای آزادتون برای این کار بذارین. حتما توی زمانی که گفتم، اینجوری پراکنده نمیشه تماسا و بیشتر اعتراضا به چشمشون میاد

تو این یه هفته تاپیک بالا نگه داریم تا همه ببینن

پس هر روز هفته جاری ساعت 9صبح تا 12 تماس بگیرین
هر کس چند بار این کارو بکنه لطفا
مرسییییی

zamane

New member
اها .. بچه ها هماهنگ باشیم لطفا... فردا از ساعت 9صبح تا 12 زنگ بزنیم .. به دوستایی که اینجا هم نیستن خبر بدیم .. آخرین تلاشمونم انجام بدیم که دیگه پشیمونی نمونه..

02181453243

خانم اسد برقی کارشناس آزمون ارشد

و بقیه شماره هایی که zizi بالا نوشته

هرکی موافقه اینو لایک کنه ببینیم چند نفر تا امشب پایه هستیم..
اگرم نظر دیگه ای دارین مطرح کنین لطفا تا هماهنگ باشیم
:28:

آخرین ویرایش:
بالا