چرا حجاب رو دوست دارید؟

چطور بود ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

goo

New member
دیروز زنان را زنده به گور می کردند ... و امروز می گویند، زنان آزاد هستند....

تفاوت چندانی در دیروز و امروز حاصل نشده است

جز اینکه دیروز جسم زن را می کشتند، و امروز روح او را

دیروز جسم جاندارش را به خاک میسپردند و امروز جسم و روحش را به پستی شهوت می کشانند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pashmak

The Guy

Well-known member
سلام،بله این گروهی هم که خدمتتون عرض کردم غیر مسلمان نیستند ! بلکه مسلمانانی هستند (البته به اسم!) که چون هیچوقت درباره ی دینشان تحقیقی انجام نداده اند،وقتی کاربه جایی میرسدکه خداوند انجام بعضی کارها را واجب کرده ولی خودشان تمایلی به انجام ان ندارند!شروع به بهانه گرفتن می کنند،کارهای غیردینی خودراتوجیه می کنند،وکم کم به گروه های ضددینی می پیوندند و بی دین میشوند وخیلی راحت هرکاری که دلشان خواست انجام می دهند وبعدازاینکه بی دین شده اند به این بی دین شدنشان افتخارمی کنند!
پس منظورمن کسانی هستندکه اول دین داشتندولی به مرورزمان به عمدوازروی عناد!ازدین روی گردان می شوند ،وگرنه کسانی که اصلا دین مبین اسلام رونمی شناسند بسیار هم قابل احترام هستند،واصلا قصد جسارت به چنین بزرگوارانی را ندارم،چه بسا یکی ازدوستان خود بنده که آمریکایی الاصل و ساکن آمریکا ومسیحی بودند ولی بعدازآشنایی با دانشجویان مسلمان وشناختن اسلام ،مسلمان شدند،طوری که ایشان حتی برای ادامه ی زندگی هم ایران راانتخاب می کنند،وازاینکه مسلمانان قدرنعمتی راکه ازاول داشته اند را نمی دانند اظهار ناراحتی می کنند ،البته بنده بعدازمسلمان شدنشان،وطی یک فعالیت مشترک باایشان آشناشدم،.

بی دین شدن افراد متدین (یا دیندار شدن افراد بی دین) تا زمانی که به خاطر این تغییر نگرش به کسی آسیب نرسانند قابل احترام خواهد بود. و فرقی نمیکنه پیش از این اسلام رو (یا هر دین دیگه ای رو) میشناختن یا نه.
چون اگر هرکسی بخواد با دین غیر از دین خودش مخالفت کنه جهان رو نفرت و جنگ برمیداره. (ک همینطور هم هست)

تنها نکته آزار دهنده به نظر من، تظاهر هست. کسانی رو میشناسم (مرد و زن) که ادعای اسلامشون فیل رو از پا در میاره ولی به موقعش رشوه میگیرن، پارتی بازی میکنن، زنا میکنن، مشروب میخورن،...
کسانی هم هستند که فکر میکنند ادعای بی دینی و بی خدایی بهشون شخصیتی یونیک و باکلاس میده و همه جا دم از روشنفکری افراط گونه میزنن، اما موقع ریختن آب جوش رو آتیش میگن بسم الله...
یا افرادی که کل سال رو به کثافت کاری مشغولند و ماه محرم یا ماه رمضان سعی در پاک سازی 11ماه زندگی کثیفشون دارن. (اون هم به شدیدترین شکل ممکن)
اسلام (به قول شما نعمت) بسیار هم خوب هست. ولی به نظرم توی ایران به یکی از بدترین شکلهای ممکن در حال اجراست.چون از سنین خیلی پایین بچه هارو به اسلام دعوت میکنیم شبیه یک عادت میشه و بچه وقتی بزرگ میشه حس میکنه خیلی از این عقاید و دستورات تابحال بهش تحمیل میشده و هرجا که بتونه سعی میکنه از زیرشون در بره.
و هرجا که مجبور بشه به انجام این دستورات تظاهر میکنه.
شاید حجاب (بخصوص حجاب خانمها) بارزترین نمونه این موضوع باشه. یادمون باشه هرجا که بجای منطق زور به کار بردیم، شاید در ظاهر نتیجه دلخواه باشه، ولی در باطن همه چیز شکل دیگه است.

The Guy

Well-known member
دیروز زنان را زنده به گور می کردند ... و امروز می گویند، زنان آزاد هستند....

تفاوت چندانی در دیروز و امروز حاصل نشده است

جز اینکه دیروز جسم زن را می کشتند، و امروز روح او را

دیروز جسم جاندارش را به خاک میسپردند و امروز جسم و روحش را به پستی شهوت می کشانند.

ببخشید یعنی شما با این جمله "زنان آزاد هستند" مشکل دارید؟

goo

New member
ببخشید یعنی شما با این جمله "زنان آزاد هستند" مشکل دارید؟

ببخشین شما دوس دارین با کلمات بازی کنید و فرافکنی کنید؟

«آزادی بیش از همه از دست کسانی ضربه میخورد که برای نیل به آن کوتاهترین مسیر را انتخاب میکنند.» ویا آن را بد تعبیر می کنند.
دکتر ارنستو چه گوارا

The Guy

Well-known member

«آزادی بیش از همه از دست کسانی ضربه میخورد که برای نیل به آن کوتاهترین مسیر را انتخاب میکنند.» ویا آن را بد تعبیر می کنند.
دکتر ارنستو چه گوارا

خانم goo عزیز من که با شما دعوا ندارم!! :)
ولی به نظرم اون متنی که کپیش کردین آزادی زن رو برابر فحشا اعلام کرده. آزادی زن رو به اندازه زنده به گور کردنش مضر میبینه. فکر کنم متن همینو میخواد بگه دیگه. درسته؟
البته بنده قصد کاسه داغ تر از آش شدن ندارم. ولی فکر کنم مردها هم "حداقل" به اندازه زنها میتونن فحشا بیافرینند.

- - - Updated - - -

دکتر ارنستو چه گوارا

ولی به نظرم اون متنی که کپیش کردین آزادی زن رو برابر فحشا اعلام کرده. آزادی زن رو به اندازه زنده به گور کردنش مضر میبینه. فکر کنم متن همینو میخواد بگه دیگه. درسته؟
البته بنده قصد کاسه داغ تر از آش شدن ندارم. ولی فکر کنم مردها هم "حداقل" به اندازه زنها میتونن فحشا بیافرینند.

goo

New member

- - - Updated - - -

اتفاقا این متن میگه که نباید آزادی زن رو مساوی با فحشا گرفت،خطاب به کسانی که آزادی زن رو تو این چیزا میبینن متاسفانه.

The Guy

Well-known member
اتفاقا این متن میگه که نباید آزادی زن رو مساوی با فحشا گرفت،خطاب به کسانی که آزادی زن رو تو این چیزا میبینن متاسفانه.
پس نویسنده اش بسیار مبتدیانه و غیر اصولی متن رو نوشته. چون من اصلا چنین مفهومی رو که شما گفتید از این متن استنباط نمیکنم. به هرحال خوشحالم که نظر شما به عنوان یک فرد طرفدار حجاب اینه که حجاب انتخابی (حجاب/بی حجابی) بخشی از آزادی زن هست و یک زن بی حجاب لزوما گرفتار فحشا نیست.
:rose:

ba ba barghi

Well-known member
ببخشید مگه نیستند؟

بله نیستند ....نمی دونم آزادی رو چی معنی میکنید شما .... ولی وقتی نه در پوشش ،نه در رفتار ، نه در اندیشه نمی تونیم اونجوری باشیم که میخایم ...پس آزاد هم نیستیم ...

نمی دونم شما چه حسی پیدا میکنی وقتی به مکان های علمی میری ورودت رو ممنوع می کنن ....وقتی ذل می زنن تو چشات که اینجا مختص اقایونه و خانم ها برن آشپزیشونو کنن ...چه حالی میشی !نمیدونم چقد پشت در بسته موندی ؟! که مطمئنم اگه مونده بودی ،نمی گفتی آزاد هستند...

هرجا میری با شدید ترین لحن ممکنه ،به شخصیتت توهین می کنن وبعد میگن زن منزلتش والاست....زن اِله ..زن بِله .. و خانم حجاب کن حجاب خوبه !!

حالا ما به اصطلاح خودمون حجابمون هم رعایته خدا به داد اونایی برسه که کوتاه و بلندی مانتو هاشون باب میل گشت ارشادیا نیس!!

saharandishe

New member
بله نیستند ....نمی دونم آزادی رو چی معنی میکنید شما .... ولی وقتی نه در پوشش ،نه در رفتار ، نه در اندیشه نمی تونیم اونجوری باشیم که میخایم ...پس آزاد هم نیستیم ...

البته هیچ جامعه ای درهیچ کجای دنیاچنین آزادی که شماتعریف کردین رونداره!هرجا وهرمکانی قوانین خودش روداره،که اگرمااون قوانین رونپسندیم،این ماهستیم که بایداون مکان روترک کنیم!نه اینکه اون مرکزقوانینش روبه خاطرماتغیربده!اگرهم نخواستیم ترک کنیم،بایدباقوانین کناربیاییم.(البته بازهم من هیج جایی ندیدم که یک مرکزعلمی مخصوص آقایون باشه وخانم هاروراه ندهند،نمیدونم اگرهست معرفی کنید تادلایلش روبررسی کنیم)

واگرقرارباشه هرکسی هرجوری دلش خواست رفتارکنه ،پس چراقوانین دریک جامعه وضع میشوند!همه جوامع هم قانون دارند(آمریکا-ارو1پا-ایران)حتی من کتابچه ی دانشجوهای ورودی دانشگاه های آمریکارومطالعه می کردم،قوانینشون سخت ترازمابودبرای پوشش
هرجامعه ای قوانین خاص خودش روداره،
من گوشه ای ازقوانینش رواینجابراتون میزارم:
دانشگاه آكسفورد انگلیس:

ضوابط پوشش در این دانشگاه به گونه ایست كه دانشجویان و پرسنل دانشگاه باید لباس های بلند و گشاد و روپوش های رنگی مصوب دانشگاه را بپوشند. همچنین صراحتا در آئین نامه انضباطی این دانشگاه آمده است كه:

تمام افراد دانشگاه باید لباس دانشگاه بپوشند و از پوشیدن لباس های بدن نما خودداری كنند

. برای مثال مردان باید از كت و شلوار تیره، پیراهن سفید ساده و جوراب استفاده كنند. زنان نیز باید دامن تیره یا شلوار، بلوز سفید، و كفش سیاه و در صورت نیاز یك كت تیره بپوشند. این دانشگاه به معاون دانشگاه اختیار تام داده شده تا تمامی مقررات مربوط به پوشش دانشجویان را در دانشگاه اجرا كند. همچنین دانشجویان می بایست در مراسم عمومی دانشگاه لباس رسمی بر تن كرده و از پوشیدن لباس های نامناسب پرهیز كنند. مردان باید ظاهر مناسب و تمیز داشته، آرایش و مو باید رنگ طبیعی داشته باشد و از مدل های افراطی پرهیز شود. ریش بزی، گوشواره و دیگر موارد مشابه غیر قابل پذیرش است. زنان نیز باید ظاهری آراسته و مناسب داشته باشند. لباس زنان نباید تنگ و بالای زانو، پشت باز یا بدون آستین، باشد. اندازه لباس، دامن و شلوارك باید تا زانو باشد

دانشگاه گرین ویل آمریكا:

این دانشگاه ضوابط پوشش را اینگونه آورده است كه استفاده از هرگونه پیراهن و بلوزی كه بخشی از شكم را نمایان می سازد مجاز نمی باشد. تاپ های تنك (Tank) مدل بند اپاگتی (Spaghetti) تاپ های ورزشی (Halter) یا جلیقه بدون پیراهن مجاز نخواهد بود. حلقه روی شانه باید حداقل 3 اینچ عرض( پهنا) داشته باشد هیچ نوع لباس از جنس حریر یا تور مجاز نمی باشد. در این دانشگاه رنگ كردن مو را غیر مجاز دانسته و به دلایل امنیتی لباس و شلوارك ها مجاز نیست. همچنین این دانشگاه استفاده از زیور آلات و نیز سوراخ كردن گوش آقایان را غیر مجاز می داند. همچنین طبق ضوابط این دانشگاه؛ كلاه، عینك آفتابی و بیگودی های مو در هیچ مكانی نباید استفاده شود. همچنین هیچ گونه لباس یا زینت آلاتی كه نشان دهنده هر نوع بی حرمتی و كفرگویی یا در برگیرنده ی عبارات وسوسه انگیز، تبلیغات مشروبات الكلی، تنباكو، مواد مخدر یا دیگر عبارات و نمادهای نامناسب است، مجاز نمی باشد. لباسی كه به صورتی نامناسب اندام ها را نشان می دهد مجاز نبوده و دامن خانم ها نیز بایستی زیبا، موقرانه و با اندازه مناسب بوده و كوتاه نباشند

دانشگاه ایالتی فلوریدا:

دانشجویان دانشگاه دولتی فلوریدا برای حضور در دانشگاه باید دامن، پیراهن و شلوارهای یك رنگ به تن داشته باشند. این دانشگاه از سال 2008 استفاده از كلاه های بیس بال در كلاس هایی كه در محوطه باز برگزار می شوند را آزاد اعلام كرده است. همچنین در صورت به تن كردن بیش از یك بلوز یا پیراهن، تمامی آنها باید یك رنگ داشته و دكمه های آنها كامل بسته شده باشد. استفاده از آرم دانشگاه بر روی لباس ها نیز بلامانع است ولی استفاده از سایر آرم های تبلیغاتی ممنوع می باشد. پوشیدن بلوزهای ورزشی زیپ دار یا ساده در صورتی كه ارتفاع آنها سه اینچ پایینتر از كمر باشد بلامانع است. این لباس ها شامل ژاكت و بارانی نیستند با این حال استفاده از این دو نوع لباس نیز در صورتی كه از رنگی یكپارچه برخوردار باشند در روزهای برگزاری كلاس ها بلامانع است. راه رفتن بدون كفش، پوشیدن كفش های راحتی، كفشهای ی با پاشنه های تیز و یا پاشنه هایی كه ارتفاعی بیش از دو اینچ دارند ممنوع است همچنین امكان استفاده از كفش های چرخ دار یا میخ دار در این دانشگاه ممنوع اعلام شده است. همچنین طبق ضوابط این دانشگاه استفاده از موارد زیر مجاز نمی باشند: هر نوع پوششی كه در بر دارنده عبارات زشت یا توهین آمیز به مقدسات، وسوسه انگیز و ناشایست یا مرتبط با دسته ها، احزاب و گرایشاتی كه شخصی را ترغیب به استفاده از مواد مخدر، مشروبات الكلی و یا خشونت كند. هر نوع پیراهن كلاه دار، كت و ژاكت یا بادگیر با پوشش سر- هر گونه لباس پوششی با پارگی، لكه، سوراخ و وصله، پیراهن های زنانه و مردانه پشت باز،بلوز یا پیراهن های یقه باز- هر گونه

پوشش بدن نما- شلوارهای افتاده و آویزان- دامن های كوتاه یا زیرشلواری- شلوارها و دامن های بدون كمربند

كمربند پاره- بازوبند، مچ بند، كمربند، یا دیگر اقلام با قطعات سنگین آهنی و زنجیر- هر نوع كفش چرخدار یا گیره دار، دمپایی و یا كفش های سرپایی یا پاشنه بلند (بلند تر از دو اینچ)- عینك آفتابی (روی چشم یا بالای سر)

دانشگاه ایالتی لویزیانا:

این دانشگاه ضوابط و مقررات خاصی را برای پوشش دانشجویان پسر و دختر در نظر گرفته و دانشجویان نسبت به رعایت این ضوابط ملزم هستند. دانشگاه ایالتی لویزیانا آمریكا دستورالعمل‌های ذیل را برای پوشش دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه در نظر گرفته است: عرق گیر، شلوارك، لباس ورزشی و جلیقه‌های آزمایشگاهی غیر مصوب نباید پوشیده شود. به سر گذاشتن كلاه یا استفاده از دستمال سرهای گلدار و سایر تجهیزات نظیر گوشی، رادیو و غیره ممنوع است؛ مگر این كه به عنوان بخشی از یونیفرم یا برای مقاصد امنیتی ضرورت داشته باشد

پوشیدن تی‌شرت‌ هایی كه حاوی شعار یا عبارت اعتراض‌برانگیز باشد، ممنوع است. پوشیدن كفش‌های بندی ممنوع است. آرایش، زیور آلات و استعمال عطریات نباید توام با افراط بوده و موجب مزاحمت همكاران شود. استفاده از دگمه‌های جدید و مد روز، نشان‌ها و برجسته‌های حاوی شعار ممنوع است. شیوه‌های آرایش مو و ریش و سیبل باید با نظافت همراه بوده و آراستگی و انطباق با مقررات باشد

دانشگاه ایالتی میسوری آمریكا

در آئین نامه انضباطی این دانشگاه وضع ظاهری دانشجویان را این چنین بیان می دارد: دانشجویان باید همواره از وضعیت بهداشتی مناسب و ظاهری آراسته برخوردار باشند و مقررات پوشش، استفاده از شلوارك های كوتاه، پیراهن های ركابی، لباس های جین

( لی) پاره و چاك دار، تردد با دمپایی و یا پای برهنه بودن را مجاز نمی داند. استفاده از زیور آلاتی كه نیازمند سوراخ كردن اعضای بدن باشد مجاز نیست. همچنین روی هر گونه خالكوبی باید پوشیده شود. لازم به ذكر است مدیر قسمت «موفقیت دانشجویی» این اختیار را دارد كه شیوه های آرایش مو، صورت و پوشش غیر عادی را رد و غیر قابل قبول اعلام نماید.

آخرین ویرایش:
  • Like

goo

New member
پس نویسنده اش بسیار مبتدیانه و غیر اصولی متن رو نوشته. چون من اصلا چنین مفهومی رو که شما گفتید از این متن استنباط نمیکنم. به هرحال خوشحالم که نظر شما به عنوان یک فرد طرفدار حجاب اینه که حجاب انتخابی (حجاب/بی حجابی) بخشی از آزادی زن هست و یک زن بی حجاب لزوما گرفتار فحشا نیست.

ولی به نظر من خیلی خوب تونسته بگه که اجازه ندیم که سایرین درباره نوع رفتار ما تصمیم بگیرن.اینکه عده ای در زمانی دوست داشتن زنان رو زنده به گور کنن و هم اکنون زنان رو یک جور دیگه میپسندند.(مثل اون صاحب مجله که الان اسمش یادم نیس ولی اگه بگردین احتمالا پیداش میکنین که وقتی عکس یک زن لخت رو روی جلد مجلش چاپ کرد گفتش که من تونستم آزادی رو به زنان بدم!!!!)حداقل امیدوارم هر کس با هر حجابی یک دلیل منطقی و عقلی برای رفتارش داشته باشه.انسان یک موجود اجتماعی هستش و در گزینش رفتارهاش باید این رو مد نظر بگیره.یک نفر مثالی که میزد(بی ادبانس ببخشین ولی می گم) میگفت نمیشه یه نفر مدفوع خودش رو تو دستش بگیره و تو خیابون بچرخه و بگه چیه مگه مدفوع خودمه! تعریف درست آزادی و برگزیدن رفتار منطقی و عاقلانه با در نظر گرفتن تمامی اجتماع می تونه رفتار صحیح باشه.

The Guy

Well-known member
خانم saharandishe فرمایشاتتون درست ولی مقایسه قوانین مربوط به پوشش دانشجویان چند دانشگاه شاخص دنیا با قوانین نوشته و نانوشته حاکم بر جامعه خودمون (نکته ای که دوستمون بهش اعتراض دارن) چندان قیاس درستی نیست. مگر هر دانشجو چه میزان از وقت خودش رو داخل دانشگاه میگذرونه که این محدودیت ها بهش آسیب بزنند؟
نکته دیگه اینکه هیچکدوم از مثالهایی که زدید شرایطی سخت تر از دانشگاه های ایران ندارند. مگر اینکه توی ایران دانشجو ها با شلوارک و پیرسینگ وارد دانشگاه بشند!!

The Guy

Well-known member
ولی به نظر من خیلی خوب تونسته بگه که اجازه ندیم که سایرین درباره نوع رفتار ما تصمیم بگیرن.اینکه عده ای در زمانی دوست داشتن زنان رو زنده به گور کنن و هم اکنون زنان رو یک جور دیگه میپسندند.(مثل اون صاحب مجله که الان اسمش یادم نیس ولی اگه بگردین احتمالا پیداش میکنین که وقتی عکس یک زن لخت رو روی جلد مجلش چاپ کرد گفتش که من تونستم آزادی رو به زنان بدم!!!!)حداقل امیدوارم هر کس با هر حجابی یک دلیل منطقی و عقلی برای رفتارش داشته باشه.انسان یک موجود اجتماعی هستش و در گزینش رفتارهاش باید این رو مد نظر بگیره.یک نفر مثالی که میزد(بی ادبانس ببخشین ولی می گم) میگفت نمیشه یه نفر مدفوع خودش رو تو دستش بگیره و تو خیابون بچرخه و بگه چیه مگه مدفوع خودمه! تعریف درست آزادی و برگزیدن رفتار منطقی و عاقلانه با در نظر گرفتن تمامی اجتماع می تونه رفتار صحیح باشه.
بله فقط توجه داشته باشید که زنده به گور کردن در مورد دختران بوده نه در مورد زنان و حالا، دادن این آزادی بیشتر، غالبا درمورد زنان هست. -برای مثال همونطور که میدونید پورنوگرافی گرافی کودکان (حتی درحد چاپ عکس یک دختربچه با لباس باز روی مجله) در اکثر کشورهای دنیا جرم محسوب میشه.- نکته اینجاست که زنهایی که آزاد گذاشته میشنن نسبت به دخترانی که زنده بگور میشن آزادی عمل به مراتب بیشتری دارند. و مختارند بسته به شرایط جامعه و خط قرمزهای انسانی (که با توجه به سیر تکامل انسان تعیین شدن) رفتار و زندگی کنند. پس آزادی برای هر انسانی به خودی خود فاجعه بار نیست. این استفاده نادرست از آزادیه که مشکل ایجاد میکنه.

*فکر کنم این بحث (و اون یکی بحث) خیلی دارن از موضوع اصلی تاپیک دورمیشن. اگه نیاز بود جای دیگر ادامه پیدا کنند.
آرزوی موفقیت برای همه دوستانی که اینجا نظرشون رو ابرازکردند.

N@RVIN

Well-known member
کسی که آزادی می جوید زندانی برای اندیشه های دیگر نمی گسترد .
* حکیم ارد بزرگ

انسان در لحظه تصميم‌گيري اگر آزاد باشد آزاد است
* ولتر

آزادی یعنی دو برادر با دو اندیشه ی سیاسی متفاوت !
آزادی یعنی احترام متقابل !
یعنی تو هرچه هستی و هر عقیده ای داری، انسانی ، و اندیشه ات محترم

هرکاری که بدون شناخت و فقط برای جلب توجه یا رضایت کسی و خودنمایی انجام بشه نه تنها روشنفکری و منطق و آزادی نیست بلکه برعکسش هست و فرقی هم نداره در چه کسوتی ظاهر بشه چه پوشش چه نداشتن پوشش.. بهرحال بی ارزشه چون عمل مستمری نخواهد بود و به زودی و در شرایط مختلف فرق خواهد کرد.

پوششم رو دوس دارم چون مثل خودم داره تکامل پیدا میکنه با گذر سن و فراخور شناختم ..چون قبل از تکامل اخلاقی و شناختی از یک نمادی استفاده کردن لاجرم و ناخواسته بهش ضربه خواهد زد و باعث سو استفاده ی دیگران و کمتر کردن ارزشش خواهد شد ..گوهر شدن لازمه ش لایق بودن و معرفت و تکامل و برتر شدن تو همه ی زمینه هاست.

saharandishe

New member
نکته دیگه اینکه هیچکدوم از مثالهایی که زدید شرایطی سخت تر از دانشگاه های ایران ندارند

باعرض سلام واحترام:
پوشیدن كفش های راحتی، كفشهای ی با پاشنه های تیز و یا پاشنه هایی كه ارتفاعی بیش از دو اینچ دارند ممنوع است!
پوشیدن كفش‌های بندی ممنوع است

آرایش، زیور آلات و استعمال عطریات نباید توام با افراط بوده و موجب مزاحمت همكاران شود.
قسمت «موفقیت دانشجویی» این اختیار را دارد كه شیوه های آرایش مو، صورت و پوشش غیر عادی را رد و غیر قابل قبول اعلام نماید.(مثل حراست)
در صورت به تن كردن بیش از یك بلوز یا پیراهن، تمامی آنها باید یك رنگ داشته و دكمه های آنها كامل بسته شده باشد.

حالالطفاوضعیت فعلی دانشجوهارودرنظربگیرید،البته من نمیدونم شماکجاتحصیل کردید،ولی دردانشگاه خودبنده،خیلی ازدانشجوها هستند که مواردممنوعه ی بالارومشمول میشوند ولی کسی کاری به کارشان ندارد! دیگرقضاوت باخودتان.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: varia

saharandishe

New member
باشع بهت معرفی میکنم شماهم بررسی کردی نتیجه شو به من بگو

من فنی هستم ،کارگاه های برق استانمون مختص پسراس؛ کــــــلاسهای فنی حرفه ای رشته های برقیش مختص پسراست ..

مرکز رشد و علوم تحقیات .....که زیر نظر دانشگاهمون هم بود ...مارو نذاشتن حتی وارد سالنش بشیم

ما سه نفر بودیم هرسه چادری ؛با یه پسری که رباتیک کار میکرد و برنامه ی میکرو avr رو بلد بود کلـــااس گرفتیم ؛از اونجایی که ایشون پسر بودن پس تو خونه
دانشجویی نمیشدش آورد..... واه در و همسایه چی میگن !!!!! خودش چون توی اون مرکز رشد فعالیت میکرد و پروژه هاشو اونجا می ساخت و کل کــلاساشو اونجا برگذار میکرد ...گفتش بیاید اینجا ..ما دو جلسه رفتیم ...جلسه ی سوم نگهبان دم در ایستاد و گفتش نمی ذارم حتی وارد سالن شید !!!!چرا؟؟!!!!! قشنگ بهمون گفت چون دخترید ! و ما داشتیم سال های قبل مشکل پیش اومده لذا الان نمی ذاریم !!!!

زنگ زدیم معاونت دانشگاه که همچین شده !گفتیم شاید نگهبان شعورش نرسه !! معاونت دانشگاه هم گفتش بعله اون مکان زیر نظر دانشگاه هست درست ولی خانم ها نمی تونن اونجا برن.... بعدش فرمودن رباتیک برای چیه ؟؟بدردتون نمی خوره که ...برید آشپزی و خونه داری یادبگیرید !! حرفی که خیلی از اقایون راحت میزنید.......بهشون گفتیم توی دانشگاه که کلـااس خالی زیاده بذارید بریم اونجا ...گفتن نه نمیشه ....دانشگاه که اصلن حرفشو نزنین ..انگار ما میخایم خلاف شرع بکنیم ...درنهایت امر ادامه ی کـلاسمون کنسل شد !
پسره هم گفتش واقعا متاسفم براتون که دخترید !!!!!

استخدامی های رشته ی فنی رو دیدید؟؟همش مرد میخان ...اقا اگه رشته های فنی کارش مردونه اس توی دانشگاه دخترا رو پذیرش نکین

اینقد نگید ما آزادیم ....ما حتی نمی تونیم حرفمون رو هم بزنیم

سلام،بله این تجربه ی شخصی شماست،بنده هم احترام میگذارم.
دررابطه بااینکه گفتید دراینجور رشته هاپذیرش برای خانوم هانداشته باشند،که چنین مشکلاتی هم پیش نیاد،کاملاباشماموافق هستم،من اصلامنکر مشکلات موجودنیستم،وبایدبابرنامه ریزی های مناسب این مشکلات حل بشند،خودبنده،به بعضی شرایط موجوددردانشگاهمون اعتراض داشتم وهمراه هم کلاسی ها،درجهت حل این مسائل تلاش کردیم وبارعایت سلسله مراتب قانونی تونستیم موفق بشیم،شماهم میتونیدمشکلات اینچنینی رومنطقی حل کنید،حالاکه ورودشمابه اون مرکزممنوع هست،یک مرکزویژه خانم هاهم تاسیس بشه،بااساتیدتون صحبت کنید،وباهمکاری اونها این مسئله روحل کنید،شایدکمی سخت باشه ولی غیرممکن نیست،به هرحال متاسفانه بعضی ازمسئولین هم کفایت کافی برای خدمت رسانی درست راندارندکه این مسئله راهم انکارنمی کنیم،وخودمابااعتراض به موقع وقانونی بایدمراکز راازوجودچنین افرادنالایقی پاک کنیم.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

mhfazel

New member

نمی دونم شما چه حسی پیدا میکنی وقتی به مکان های علمی میری ورودت رو ممنوع می کنن ....وقتی ذل می زنن تو چشات که اینجا مختص اقایونه و خانم ها برن آشپزیشونو کنن ...چه حالی میشی !نمیدونم چقد پشت در بسته موندی ؟! که مطمئنم اگه مونده بودی ،نمی گفتی آزاد هستند...

هرجا میری با شدید ترین لحن ممکنه ،به شخصیتت توهین می کنن وبعد میگن زن منزلتش والاست....زن اِله ..زن بِله .. و خانم حجاب کن حجاب خوبه !!

حالا ما به اصطلاح خودمون حجابمون هم رعایته خدا به داد اونایی برسه که کوتاه و بلندی مانتو هاشون باب میل گشت ارشادیا نیس!!

آزادی یعنی کسی مانع رشدت نشه فکر کنم اینو قبول داری.
اما چند نکته:
1. اونجور که می خوایم یعنی چه؟ یعنی بدون مرز یعنی اگه من یکی از شما رو وسط خیابون بزنم (البته خدای نکرده فقط به عنوان مثال) یعنی آزادم اگر من به شما بگم برو آشپزخونه و کهنه بشور یعنی من آزادم
2. اونجایی که استفاده از اون امکانات برای مرد و زن مساویه اگه محرومت کردند باید بگیری البته در اسلام می گه باید اونا بهت بدن نه مثل لیبرال ها که می گن اگه زورت می رسه برو بگیر. اگه ندادن اشتباه می کنن نه اینکه حق با اونهاست، باید جلوی اشتباهشون رو گرفت.
3. اگه یه مرد زن دار به خاطر تعهدات زناشوییش یا یه مرد متعهد به دینش لب دریا یا مکان تاریخی یا ... می خواد در کنار همسرش از زیباییاش لذت ببره اما دخترهای بی حجابی اونجا باشن عایا اونها مزاحم اون مرد نشدن؟ عایا اون مرد آزاده الان؟
من از آزادی اونها دفاع می کنم چون آزادی شاید کامل نه ولی به خاطر باورهاشون به ارزشهای ملی و مذهبی دارا هستند درد من اونجاست که زنها به نام آزادی در اسارت چند مرد سودجو به عنوان ابزار (نه انسان) در یک فیلم، شو، مدل و ... استفاده می شن مضحک تر اونکه مدیر بعضی از اینها خودش زنه و حاضره به خاطر موقعیتش پاشو رو دوش هم جنس خودش بذاره تازه داد آزادی زن رو هم می ده. تا حالا فکر کردید که چرا تو فیلمهای زرد بعضا خارجی زنها هستند ولی شخصیت اصلی ندارند؟ خب به جای اینکه از چیزهایی دفاع کنید که آزادیتون در عین اسارت شماست بیاید از آزادی حقیقیتون دفاع کنید حتی تو کشور خودمون

• Like

The Guy

Well-known member
آزادی یعنی کسی مانع رشدت نشه فکر کنم اینو قبول داری.
اما چند نکته:
1. اونجور که می خوایم یعنی چه؟ یعنی بدون مرز یعنی اگه من یکی از شما رو وسط خیابون بزنم (البته خدای نکرده فقط به عنوان مثال) یعنی آزادم اگر من به شما بگم برو آشپزخونه و کهنه بشور یعنی من آزادم
2. اونجایی که استفاده از اون امکانات برای مرد و زن مساویه اگه محرومت کردند باید بگیری البته در اسلام می گه باید اونا بهت بدن نه مثل لیبرال ها که می گن اگه زورت می رسه برو بگیر. اگه ندادن اشتباه می کنن نه اینکه حق با اونهاست، باید جلوی اشتباهشون رو گرفت.
3. اگه یه مرد زن دار به خاطر تعهدات زناشوییش یا یه مرد متعهد به دینش لب دریا یا مکان تاریخی یا ... می خواد در کنار همسرش از زیباییاش لذت ببره اما دخترهای بی حجابی اونجا باشن عایا اونها مزاحم اون مرد نشدن؟ عایا اون مرد آزاده الان؟
من از آزادی اونها دفاع می کنم چون آزادی شاید کامل نه ولی به خاطر باورهاشون به ارزشهای ملی و مذهبی دارا هستند درد من اونجاست که زنها به نام آزادی در اسارت چند مرد سودجو به عنوان ابزار (نه انسان) در یک فیلم، شو، مدل و ... استفاده می شن مضحک تر اونکه مدیر بعضی از اینها خودش زنه و حاضره به خاطر موقعیتش پاشو رو دوش هم جنس خودش بذاره تازه داد آزادی زن رو هم می ده. تا حالا فکر کردید که چرا تو فیلمهای زرد بعضا خارجی زنها هستند ولی شخصیت اصلی ندارند؟ خب به جای اینکه از چیزهایی دفاع کنید که آزادیتون در عین اسارت شماست بیاید از آزادی حقیقیتون دفاع کنید حتی تو کشور خودمون

آقای mhfazel عزیز خب این مثالها که فرمودید درست، اما نمیدونم چرا هر موقع کسی شکایت از آزاد نبودنش میکنه دوستان با یه همچنین مثالهایی سعی به قانع کردن طرف میکنن.
1.دوستمون گفتن توی اون مکان علمی (دانشگاه که مخصوص آقایون نیست و قانونا خانما هم میتونن ازش استفاده کنن) 3تا دختر رو حتی به داخلش راه ندادن پس علنا آزادیشون محدود شده و از این اتفاق شکایت کردن و آزادی بیشتری مطالبه کردن، دلیل نمیشه این آزادی رو با آزادی یه بیمار روانی که تو خیابون مردم رو کتک میزنه مقایسه کنیم. 100 البته ایشون آزادی بدون مرز منظورشون نبوده.

2.این که میفرمایید بروند حقی که ازشون گرفته شده رو پس بگیرند، نمیگم غیر ممکنه و خیالیه ولی احتمالا باید کل زندگیشون رو بذارن پای این قضیه. بیفتن دنبال کسب اجازه ورود خانمها به مکانهایی که قانونا متعلق به زن و مرد هست (مثل ورزشگاه ها). در آخر هم بهشون برچسب سیاسی میزنن و فوقع ما وقع.
و اینکه میفرمایید درستش اینه که اون مسئولین حق دوستان رو بدن، خب این یکی واقعا خیالی و غیر ممکنه.

3. این هم مثال جالبی است! بماند که وقتی یه زن حتی با مانتو و چادر و روبند حتی همراه با پدر و برادرش وارد آب میشه چشم همه پسرهای اطراف... (این جمله رو ادامه نمیدم چون از از این رفتار که جدیدا هم در ما آقایون زیاد شده خجالت میکشم). خب حال، مرد مثال شما اگر واقعا با نگاه کردن به نامحرم عذاب میکشه، گزینه "نگاه نکردن" رو هم داره. اما زن چی؟ تا حالا شده تو مترو یا شلوغی بازار ببینید یه خانم از اینکه مورد تعرض یه مرد (یا بهتره بگیم یه نامرد) قرار گرفته -مثلا بهش تیکه انداختن یا نگاه کردن یا لمسش کرن- داد و فریاد راه میندازه؟
این داد و فریاد برای خانما یه ریسک حساب میشه. چون خیلی از اوقات مردم اطراف اون حادثه، طرف همجنس نامردشونو میگیرن. حتی الفاظ خیلی بدتری رو به کار میبیرن. به این میگن ترور. به این میگن سلب آزادی. نه اینکه چون یه آقا به زنش متعهده نباید هیچ انسان مونثی اون اطراف باشه چون ممکنه به گناه بیفته.
اگه این آقا به خارج از کشور بره چی؟
اگه این آقا مجبور شد یه خانم مصدوم رو از رو زمین بلند کنه چی؟

آزادی باید بیشتر از اینی که هست به فرد داده بشه و خود اون انسان با توجه به شعورش و وجدانش خودش، خودش رو محدود کنه. (مگر نه اینکه منظور از این آزاد نگذاشتن افراد اینه که غالبا آنها از نظر اخلاقی سالم نیستن پس باید یه نفر دیگه اونها رو محدود کنه. و این خودش به نوعی توهین به حساب میاد.)
این که میفرمایید میخواهید از آزادی اون افراد دفاع کنید بسیار قابل تحسین هست. ولی پیش از اینکه آزادی رو با قتل و آزار و اذیت و فحشا برابر کنید، کمی بیشتر راجع به نظرمون بیاندیشیم. ما باید از آزادی همه دفاع کنیم، به خصوص خانمها. چرا که این دنیا یک جور دیگه با خانمها رفتار میکنه و به نظر من واقعا کفه ترازو برابر نیست. چرا که خواهر، مادر و دوستان مونث خودمون هم جزو این گروه هستند. و نیاز به استفاده از همه امکاناتی که در حد کشور خودمون داریم رو دارند.

در کل این یک حقیقت تلخ و شیرین است که
آزاد یا محدود، بی دین یا دیندار، با نظارت یا بی نظارت، آدمهای خوب کارهای خوب میکنند، آدمهای بد کارهای بد...

The Guy

Well-known member
باعرض سلام واحترام:
پوشیدن كفش های راحتی، كفشهای ی با پاشنه های تیز و یا پاشنه هایی كه ارتفاعی بیش از دو اینچ دارند ممنوع است!
پوشیدن كفش‌های بندی ممنوع است

آرایش، زیور آلات و استعمال عطریات نباید توام با افراط بوده و موجب مزاحمت همكاران شود.
قسمت «موفقیت دانشجویی» این اختیار را دارد كه شیوه های آرایش مو، صورت و پوشش غیر عادی را رد و غیر قابل قبول اعلام نماید.(مثل حراست)
در صورت به تن كردن بیش از یك بلوز یا پیراهن، تمامی آنها باید یك رنگ داشته و دكمه های آنها كامل بسته شده باشد.

حالالطفاوضعیت فعلی دانشجوهارودرنظربگیرید،البته من نمیدونم شماکجاتحصیل کردید،ولی دردانشگاه خودبنده،خیلی ازدانشجوها هستند که مواردممنوعه ی بالارومشمول میشوند ولی کسی کاری به کارشان ندارد! دیگرقضاوت باخودتان.
علیکم السلام.
کاش سخن من رو کامل نقل و قول میکردید. نه فقط جمله آخرش رو. نباید برای توجیه و برخی اشتباهات از مثالهایی نا مناسب و غیر متوازن استفاده کرد.

بالا