سلام
بچه ها پست های این چند روز کجا رفتن?? چند صفحه از پست ها حذف شدن!!
چرا کسی چیزی نمیگه????
دارم میخونم ولی منم همین طور فکر میکنم درصد بالایی از سوالا رو با برک میشه جواب داد اگه میخوای همه مطالبشو نخونی روی جداول یه نگاهی بندازحالا باز خوبه همش پاک نشده!! این تاپیک تاریخچه یک ملته، جزو میراث فرهنگی!
بچه ها شما هیلگارد رو خوندید? میخونید?
من هرچی تست ها رو بررسی کردم همه رو میشه با لورا برک جواب داد..
باشه ممنون پالیز، فقط میخوام چندتا از فصل های خاص رو بخوونم..دیگه وقت زیادی برای مطالب جدید ندارم...دارم میخونم ولی منم همین طور فکر میکنم درصد بالایی از سوالا رو با برک میشه جواب داد اگه میخوای همه مطالبشو نخونی روی جداول یه نگاهی بنداز
باشه ممنون پالیز، فقط میخوام چندتا از فصل های خاص رو بخوونم..دیگه وقت زیادی برای مطالب جدید ندارم...
لم خوووندن هيلگار به تنهايي خودش يه سال وقت مى برههه!بهتر از کتاباى خلاصه استفاده کنى,مثل م د ر س ا ن و........!حالا باز خوبه همش پاک نشده!! این تاپیک تاریخچه یک ملته، جزو میراث فرهنگی!
دقيقا منظورت از چطورى چيه!من کاپلان 4 رو مىخووونم,و مطالبى رو که مهمن رو بالاى صفحه مىنويسم,رو تشخصيص افتراقى و درمان ها و... بيشتر تمرکز مىکنم!شما اسیب شناسی رودارین چه جوری میخونید؟
شما اسیب شناسی رودارین چه جوری میخونید؟
Bashaw عزیز
کدوم یک از فصل های هیلگارد رو میخونی؟
لم خوووندن هيلگار به تنهايي خودش يه سال وقت مى برههه!بهتر از کتاباى خلاصه استفاده کنى,مثل م د ر س ا ن و........!
سلام سعیده
تا جایی که خودم بررسی کردم و رتبه های برتر تاکید کردن این فصل ها مهمن و اینارو میخونم: فصل دو ، سه، پنج، شیش و هفت و هشت..
همش رو بلدیم ها ،خیلی سادن ،فقط مرورش کنید
موفق باشی
دقیقا منظورم اینه که از چه منابعی استفاده میکنیددقيقا منظورت از چطورى چيه!من کاپلان 4 رو مىخووونم,و مطالبى رو که مهمن رو بالاى صفحه مىنويسم,رو تشخصيص افتراقى و درمان ها و... بيشتر تمرکز مىکنم!
من نخوندم و نمیخونم . همکلاسم نخوند رتبش 8 شد (میگفت با خوندن سایر منابع سوالای هیلگاردو میتونی جواب بدی)، دیگه من زورو تر از اون که نیستم!حالا باز خوبه همش پاک نشده!! این تاپیک تاریخچه یک ملته، جزو میراث فرهنگی!
به نظرم بچسب به 2-3 درس ضریب بالا ،اگه امسال جواب داد فبها ، نداد واسه ساله بعد آماده میشیخاه
منم دوباره منصرف شدم هیچ جوری نمیتونم برسونم
ی چیزایی میخونم ولی مصمم نیستم.:black_eyed:
در کنارتون هستم دکترای من40):