fateme5
New member
fateme5
در مورد ناپارامتری من قبلا که کتاب ناپارامتری بهبودیان رو دیده بودم با کتاب ناپارامتری پیام نور که اونم خود بهبودیان نوشته هیچ فرقی ندارن! و جالب این که احساس میکردم ناپارامتری پیام نور بهتر هم بود!! مگر اینکه جدیدا کتاب ناپارامتری بیرون بده که از اون اطلاعی ندارم و فکر نمیکنم چنین اقدامی بشه!!
در مورد طرح هم من کتاب مونتگمری ترجمه ی نورالنسا رو دیدم ولی زیاد و تا اون حد هم جالب به نظرم نیومد و بیش از حد مفهومی نوشته که احساس میکنم به درد بعد از کنکور بخوره بیشتر!! البته این نظر من هست و اگه کتابو بخواین خبر بدین در پست بعدی جلد یک این کتاب رو بزارم و دانلود کنین و خودتون مقایسه کنید!! یکمی سایزش زیاده و 101مگابایت هست!! اگه تمایل به دانلود داشته باشین خبر بدین تا بزارم..
و علتی هم که دیدم کتاب پیام نوررو توصیه نمی کنن این بود که میگن کتاب پیام نور تو تایپ فرمولها بعضا اشتباهاتی داره!! پس اینم توصیه ام براتون بود تا بیشتر مراقب باشین!!
ممنون از راهنماییتون
آره منم دارم ناپارامتری پیام نورو میخونم. کتاب قبلیم که خیلی قدیمی بود(سال75 !) و خیلی بد توضیح داده بود! ولی این پیام نوره خوبه.
به نظرم طرح رو تو کتاب پیام نور خوب توضیح دادند. و مفهومی! اوه اوه مونت گمری مفهومی تره؟! به نظرم اینقدر مفهومی دیگه لازم نیست!
شما طرح رو از پیام نور میخونین؟ جلد دومشو خوندین؟ (یعنی اصلا قصد دارین بخونینش؟)