مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fateme5

New member
fateme5
در مورد ناپارامتری من قبلا که کتاب ناپارامتری بهبودیان رو دیده بودم با کتاب ناپارامتری پیام نور که اونم خود بهبودیان نوشته هیچ فرقی ندارن! و جالب این که احساس میکردم ناپارامتری پیام نور بهتر هم بود!! مگر اینکه جدیدا کتاب ناپارامتری بیرون بده که از اون اطلاعی ندارم و فکر نمیکنم چنین اقدامی بشه!!

در مورد طرح هم من کتاب مونتگمری ترجمه ی نورالنسا رو دیدم ولی زیاد و تا اون حد هم جالب به نظرم نیومد و بیش از حد مفهومی نوشته که احساس میکنم به درد بعد از کنکور بخوره بیشتر!! البته این نظر من هست و اگه کتابو بخواین خبر بدین در پست بعدی جلد یک این کتاب رو بزارم و دانلود کنین و خودتون مقایسه کنید!! یکمی سایزش زیاده و 101مگابایت هست!! اگه تمایل به دانلود داشته باشین خبر بدین تا بزارم..
و علتی هم که دیدم کتاب پیام نوررو توصیه نمی کنن این بود که میگن کتاب پیام نور تو تایپ فرمولها بعضا اشتباهاتی داره!! پس اینم توصیه ام براتون بود تا بیشتر مراقب باشین!!

ممنون از راهنماییتون
آره منم دارم ناپارامتری پیام نورو میخونم. کتاب قبلیم که خیلی قدیمی بود(سال75 !) و خیلی بد توضیح داده بود! ولی این پیام نوره خوبه.

به نظرم طرح رو تو کتاب پیام نور خوب توضیح دادند. و مفهومی! اوه اوه مونت گمری مفهومی تره؟! به نظرم اینقدر مفهومی دیگه لازم نیست!
شما طرح رو از پیام نور میخونین؟ جلد دومشو خوندین؟ (یعنی اصلا قصد دارین بخونینش؟)

fateme5

New member
بچه ها به نطرم دیگه تقسیم بندی سوالات کنکورو شروع کنیم
دوستانیکه گفتن پایه ایم و البته پایه موندن!:smilies-azardl (113 :
من
استاد بزرگ
prinses
hairin
یه تعداد دیگه از درستان هم گفتند پایه ایم ولی رفتند و دیگه خبری ازشون نیست!:ph34r-smiley:

من پیشنهادمو برای تقسیم بندی مینویسم. دوستان نظرتونو بگین:
برای کنکور پارسال:

hairin که سوالات زبان رو جواب میده. سه نفر دیگه مونم از 70سوال اختصاصی، هر کدوم 20 تا سوال جواب میدیم. 10تای دیگه شم میمونه. من حاضرم اون ده تا رو هم جواب بدم.

من زیاد برام فرق نداره کدوم درسها رو جواب بدم. شما درسهایی که میخواینو بگین.

hairin جان! اگه نمیخوای همه ی زبان روجواب بدی بگو ها! یه وقت تعارف نکنی!:tonguesmiley:

ممنون از راهنماییتون
آره منم دارم ناپارامتری پیام نورو میخونم. کتاب قبلیم که خیلی قدیمی بود(سال75 !) و خیلی بد توضیح داده بود! ولی این پیام نوره خوبه.

به نظرم طرح رو تو کتاب پیام نور خوب توضیح دادند. و مفهومی! اوه اوه مونت گمری مفهومی تره؟! به نظرم اینقدر مفهومی دیگه لازم نیست!
شما طرح رو از پیام نور میخونین؟ جلد دومشو خوندین؟ (یعنی اصلا قصد دارین بخونینش؟)

فعلا نخوندم و اگه فرصت داشتم هردو جلدشو میخونم و درغیر اینصورت جلد اولشو!!
فکر کنم باتوجه به فرصت باقی موندمون هم شاهکار بهتر باشه!

برای من فرقی نمیکنه چه سوالایی برسن ولی آمارریاضی و احتمال یا ریاضی برسه بهتر میشه چون با اون دوتا راحت ترم!
ولی درهرصورت چون یه کار گروهی هست هیچ فرقی نمیکنه که چه سوالایی برسن!!

hairin:
سوالم از شما این هست:
به نظرتون دکتری آمارزیستی تا 6سال که ما دکتری رو میگیریم اشباع میشه؟؟!
با توجه به ظرفیت های موجود در آمارزیستی تو کشور میپرسم! چون من از وضعیت علوم پزشکی ها هیچ خبری ندارم!! حالا شما بخواین یه محاسبه ی سر انگشتی بکنین نتایجتون خوب میشه!
میترسم تا ما دکتری رو بگیریم دکتری هم اشباع بشه!!

prinses

New member
بچه ها به نطرم دیگه تقسیم بندی سوالات کنکورو شروع کنیم
دوستانیکه گفتن پایه ایم و البته پایه موندن!:smilies-azardl (113 :
من
استاد بزرگ
prinses
hairin
یه تعداد دیگه از درستان هم گفتند پایه ایم ولی رفتند و دیگه خبری ازشون نیست!:ph34r-smiley:

من پیشنهادمو برای تقسیم بندی مینویسم. دوستان نظرتونو بگین:
برای کنکور پارسال:

hairin که سوالات زبان رو جواب میده. سه نفر دیگه مونم از 70سوال اختصاصی، هر کدوم 20 تا سوال جواب میدیم. 10تای دیگه شم میمونه. من حاضرم اون ده تا رو هم جواب بدم.

من زیاد برام فرق نداره کدوم درسها رو جواب بدم. شما درسهایی که میخواینو بگین.

hairin جان! اگه نمیخوای همه ی زبان روجواب بدی بگو ها! یه وقت تعارف نکنی!:tonguesmiley:
فاطما جان یکم دیگه صبر نکنیم بیشتر بشیم؟ یعنی هیشکی دیگه نمیاد تو کار کمک کنه؟ hairinکه نگفت حتما میاد گفت اگه وقت کنه ....

ببخشید ولی من نمیدونم
خود من هیئت علمی شدن واسم مهم نیست ولی به نظرم اگه بودجه ی پژوهشی بدن به بیمارستانا و دانشگاه ها و یا همینطور که تا الان تعداد دانشجوها روند افزایشی داشته / دانشجوها کم نشن بازار کارش هست ولی بستگی به سابقه ی تحصیلی و پژوهشی فرد داره
برای موفقیت در آمارزیستی باید تلاش کنید و کمتر به سایت عللللللوم پززززششششکی بیاید دوسسسستان
من فعلا بیکارم و استرس دارم میام که وقت زودتر بگذره ولی برای شما وقت طلاست
اگه اومدین آمارزیستی بخونین تلاشتونو بکنید و متخصص بشید تا نتیجه بگیرید
قدر مسلم اینه که توی ایران هر کسی که توی حرفه ی خودش متخصص باشه نیاز به پارتی نداره و برای استخدام میان دنبالش نه اینکه بره در به در ده کوره هارو بگرده تا یه جایی از روی ترحم و یا با پارتی بازی بهش کار بدن
برین درستونو بخونین تلاش بکنید نتیجه ی تلاشتونو خدا میده.

وضعیت خودمو که قبلا تو پیام گفتم بهت!!
خودت میدونی بالاخره خودمو به یه دری میزنم حتی اگه مجبور باشم میرم اونور! ولی اون چیزی رو که مطمینم باید تو یک جایی به یک جایی برسم که اون جا هدفمه!!

fateme5

New member
تورو خدا منو شرمنده نکنید من اصلا وقت ندارم وگرنه همه ی سوالات زبان و کنکورو جواب میدادم
آخه خیلی درگیر دفاعم وقتش معلوم نیست استرس زیادی هم دارم
سوالای چه سالی رو باید جواب بدین ؟؟؟؟چجوریه ریتم کار؟؟؟
ترجمه ی لغت به لغت؟؟
لطفا راهنمایی کنید

عه راس میگی؟ ببخشید hairin جان! فکر کردم وقت داری همه رو جواب بدی! ایشالا برا دفاعت موفق باشی
خوب شد گفتی ها! منو بگو تازه با خودم میگفتم بنده خدا hairin نکنه تو رو در واسی بمونه روش نشه چیزی بگه!!:25r30wi::25r30wi:

چهل تا سوال زبان مال کنکور پارساله. لغت به لغت که نه. جمله به جمله معنی بشه به نطرم کافیه! نظر دوستانو نمیدونم!
حالا چندتاشو میتونی تا آخر تعطیلات عید بهمون بدی؟

عزییییییییییزم باز تو رو در واسی نمونی!:smiliess (3):

fateme5

New member
فاطما جان یکم دیگه صبر نکنیم بیشتر بشیم؟ یعنی هیشکی دیگه نمیاد تو کار کمک کنه؟ hairinکه نگفت حتما میاد گفت اگه وقت کنه ....

نفری 20 تا سوال که خوبه که! تا بعد عید وقت داریما! فوقش نفری چندتا تست زبان هم سهممون یشه.

ولی باشه اگه میخواید صبر میکنیم تا بیشتر بشیم:rolleyessmileyanim:

prinses

New member
نفری 20 تا سوال که خوبه که! تا بعد عید وقت داریما! فوقش نفری چندتا تست زبان هم سهممون یشه.

ولی باشه اگه میخواید صبر میکنیم تا بیشتر بشیم:rolleyessmileyanim:
20 تا؟ 220 تا سواله تقسیم بر 3 ! مگه پارسال و سال قبلش رو نمیخوایم جواب بدیم؟ من فکردم دو سالو جواباشو نداریم . اگه شما دارین که من ازتون بگیرم اون سالو
پارسالی رو من تقریبا 30 تا سوال اول دفترچه رو میتونم بردارم حتی 1 پسیج زبانم برمیدارم ، خوبه؟ بقیشو قسمت کنین ، اگه خانم زبان دانمونم زبانو 20 تاشم بده که خوبه
حالا بازم نظر جمع

fateme5

New member
20 تا؟ 220 تا سواله تقسیم بر 3 ! مگه پارسال و سال قبلش رو نمیخوایم جواب بدیم؟ من فکردم دو سالو جواباشو نداریم . اگه شما دارین که من ازتون بگیرم اون سالو
پارسالی رو من تقریبا 30 تا سوال اول دفترچه رو میتونم بردارم حتی 1 پسیج زبانم برمیدارم ، خوبه؟ بقیشو قسمت کنین ، اگه خانم زبان دانمونم زبانو 20 تاشم بده که خوبه
حالا بازم نظر جمع

من گفتم حالا پارسالو جواب بدیم. شاید به قول خودت بیشتر هم بشیم در آینده ی نزدیک!

منم حاضرم کلی از سوالای پارسالو جواب بدم!
راه میفتیم کم کم...

خب حالا بالاخره نتیجه چی شد؟ بگو چیکار کنیم؟

fateme5

New member
سوالات پارسالو ندارم نگاه میکنم بهتون میگم
مگه خانواده میزارن تو عید ما درس بخونیم میگن از الان پاشو بیا تعطیلات هر چی میگم دفاع دارم هیچکس باورش نمیشه بجز شما
آخه الان سه ماهه میخام دفاع کنم ولی روز موعود نمیاد خدا کمکمون کنه.

باشه نگاه کن. عجله نداریم
اگه من باورم شده بود که نمیگفتم بیا تست جواب بده!!.........شوخی کردم...
آخ جون تعطیلات عید داره میاد!
هایرین به نظرت الان ما روزی چند ساعت درس بخونیم خوبه؟

fateme5

New member
آخه اینجا من دیدم بچه های اینجا میگن حتی حدود 10 ساعت هم درس میخونند در روز!
من ترجیح میدم ساعتهام کم باشه ولی مفید بخونم!

درس نداشته باشی کلافه میشی؟
من درس نداشته باشم کلی کیف میکنم!
الان تقریبا روزی 6 ساعت میخونم. البته مفید! بقیه روزمم یللی تللی!

fateme5

New member
هرکسی یه جوریه
کمیت مهم نیست کیفیت مهمه
آقایون ساعات درس خوندنشون کمتره چون تمرکزشون خییلی بیشتر از ما خانوماست ولی شما حتما تمرکزت بالاست
من خیلی وقت بود که هیچ نظری نمیدادم تو سایت اما این دو روز کولاک کردم عجیبه از من:25r30wi:

کولاک واقعی زمانیه که تستها رو هم جواب بدی ها!!!!!
منتظر کولاکت هستیم!
مرسی از راهنماییهات. شب خوش

prinses

New member
فاطمه جان ببین ما که میخوایم بعد عید تحویل بدیم بذار یکی دو هفته دیگه ببینیم کسی اضافه میشه یا نه
بعد دوتای کنکور رو تقسیم بندی میکنیم و بعد عید همه به یه نماینده که الان تعیین میکنیم ایمیلش میکنن اون نماینده مجموعه جواب همه رو برای تک تکمون ایمیل میکنه ، فقط یه چیزی ، نماینده دیگه حل ها رو چک نکنه توی یه ماه و نیم باید همه جواب درستو پیدا کنن دیگه ، اخه پاسخ نامه تستی رو که داریم فقط میمونه تشریحی که حتی بلدم نبودیم از یه دوستی استادی میتونیم بپرسیم ، اخه برای نماینده سخته که همه سوالا رو دوباره چک کنه هرکی چند تای خودشو مطمین باشه بعد بده بهتره ، موافقین؟

آخرین ویرایش:
fateme5
راستش اونطوری که میبینم هایرین جان درگیر پایان نامه و اینا هستند و چون خودم نصف و نیمه زیر اون موقعیت یه بار رفتم الان میدونم به خاطر پایان نامه چه استرس و فشاری بهش وارد میشه!!
اگه امکان داشته باشه و هایرین خودشون راضی باشن، فعلا هایرین سوال نگیره و عوض اون همه ی سوالات چندسال آخر زبان رو من گردن میگیرم!
ترجمه ی واژگانم عالی هست و فقط ترجمه ی متونش میمونه که اونارو هم سعی میکنم با دقت فراوان ترجمه کنم!
و برای اطمینان از صحت و درستیشون به یکی که زبانش خوب باشه مثل خود هایرین میفرستم و چک میکنه! که اینطوری وقتش زیاد گرفته نمیشه!!
اگه اینطوری موافق باشین تایید کنید..

آخرین ویرایش:

faAl

New member
سلام
بابا دو روز به این تاپیک سر نمیزنی چقدر مطلب میزارید
نرسیدم همه شو بخوونم
اما بعضی دوستان خیلی ناامید هستند!!!!
چرا؟؟؟
یه جمله خیلی قشنگ از امام خمینی هست (فقط لطفا مفسرین شروع نکنند به تفسیر!!!) که میگه ما مامور به وظیفه ایم نه نتیجه
منظورم اینه که شما اگه به این نتیجه رسیدید که باید به هر دلیلی درس بخونید و این کارو برای خودتون کردید وظیفه حالا خوب بهش عمل کنید

من برای خودم مسایل اینطور حل میکنم : الان وظیفه من درس خوندنه و البته قبولی
بعد تلاش برای شاگرد اول شدن در دانشگاه و بعد رتبه 1 کنکور دکتری!!!

دقت کنید به اطرافیان
به نظر بنده حقیر چندتا آپشن رو داشته باشید خیلی موفق خواهید بود که البته آپشن اول همون همت و تلاش و پشتکار هستش
پس خمودگی و خستگی و اخرش که چی و ... رو تا فردای کنکور بزارید کنار الان فقط خوب درس بخونید

ممکن هم هست که اصلا این صحبت ها رو قبول نداشته باشید اما خاهشا این بحث ها رو خصوصی برای هم بفرستید تا فضای رفاقتی و رقابتی تاپیک خموده نشه

حالا دست و جیغ و هورااا

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
فاطمه جان ببین ما که میخوایم بعد عید تحویل بدیم بذار یکی دو هفته دیگه ببینیم کسی اضافه میشه یا نه
بعد دوتای کنکور رو تقسیم بندی میکنیم و بعد عید همه به یه نماینده که الان تعیین میکنیم ایمیلش میکنن اون نماینده مجموعه جواب همه رو برای تک تکمون ایمیل میکنه ، فقط یه چیزی ، نماینده دیگه حل ها رو چک نکنه توی یه ماه و نیم باید همه جواب درستو پیدا کنن دیگه ، اخه پاسخ نامه تستی رو که داریم فقط میمونه تشریحی که حتی بلدم نبودیم از یه دوستی استادی میتونیم بپرسیم ، اخه برای نماینده سخته که همه سوالا رو دوباره چک کنه هرکی چند تای خودشو مطمین باشه بعد بده بهتره ، موافقین؟

در مورد اینکه نماینده حل ها رو چک نکنه موافقم باهات

ولی در مورد زمان شروع: دو هفته دیگه دیره ها!

آقا نه حرف من(امروز فردا)، نه حرف تو(دو هفته دیگه). میانگینش! یه هفته دیگه باشه خیرشو ببینی! قبول؟:bunnyearsmiley:

fateme5

New member
fateme5
راستش اونطوری که میبینم هایرین جان درگیر پایان نامه و اینا هستند و چون خودم نصف و نیمه زیر اون موقعیت یه بار رفتم الان میدونم به خاطر پایان نامه چه استرس و فشاری بهش وارد میشه!!
اگه امکان داشته باشه و هایرین خودشون راضی باشن، فعلا هایرین سوال نگیره و عوض اون همه ی سوالات چندسال آخر زبان رو من گردن میگیرم!
ترجمه ی واژگانم عالی هست و فقط ترجمه ی متونش میمونه که اونارو هم سعی میکنم با دقت فراوان ترجمه کنم!
و برای اطمینان از صحت و درستیشون به یکی که زبانش خوب باشه مثل خود هایرین میفرستم و چک میکنه! که اینطوری وقتش زیاد گرفته نمیشه!!
اگه اینطوری موافق باشین تایید کنید..

چه خوب! خوب زودتر میگفتید خیالمونو راحت میکردید! من که برا زبان اصلا نمیشه روم حساب کرد!!:riz513: اگه زبان وقتتونو زیاد گرفت، میتونید از درسهای تخصصی بر ندارید!

این روشی که میگید خیلی خوبه.

فقط شمام یه نظری بده تقسیم بندی رو کی شروع کنیم دیگه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا